.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 101
    Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Станах в 5:35,изкъпах се,ядох 2 ябълки и се оправих за даскало.Там пих едно 3 в 1 и тъпях до къмм 12-12:15-пуснаха ни от последния час ( :P ) и се прибрах.В нас ядох 1 филия и пих топъл шоколад.Сега чакам една фр да се върне от даскало, да се разберем да излизаме.Като се прибера ще си правя фигурки от пластелин(новата ми мания ) и ще ям сладки
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    станах в 9, оправих се и в 10 без 10 вече бях в даскало
    свършихме в 12.30
    мотах се по центъра,/случайно видях едно мило същество/
    след което се прибрах пеша до нас преди около 15-тина минути
    ще нанам и после ще си оправя стаята
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

най-лошия ден в живота ми
    love me

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    станах в 5 изкъпах се 6:30 имах среща после даскало след това по магазините с фр.Към 2 се прибрах и изядох един шоколад изчистих си стаята и сега съм на компа.После ще се къпя и излизам 00:00 дискооо :P и тейй
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на koshtramba
    kak mina mi dobre mina
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен
    Супер мина деня ми На даскало до 14:00 ч.,оставих си нещата при майка ми,после на разходка,на кафе.После в един фр,напред назад и хоп стана 7 часа и много се уморих и се прибрах.Ама голям смях цял ден...Имам мускулна треска на устата

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Станах отидох на даскало... от там веднага на работа, в 6:00 се прибрах ядох и седнах на компа

Голям фен Аватара на GerYy
    Станах в 7 без 10, хапнах 2 принцески с чайче и отидох на училище.Там тъпях малко и се прибрах в 1:30. След това хапнах 1 препечена филийка. Кам 2:30 отидох до моя приятел...поприказвахме си , после той ме изпрати до пеенето ми (бях на урок в 4 часа). Пях 30 минути и се прибрах. След това седнах на компа (порових се малко из нета). Преди малко се изкъпах и ще лягам,че ми е много уморено

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    легнах в 3...
    станах в 6 без 15
    ежедневното изправяне
    кафе...цигара
    даскало
    у приятелка за по чашка-три-четри
    веселба да стаа..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    станах,отидох на училище,след училище ядохме навънка,отидох на лекар,минах през аптеката,прибрах се,спах,станах,оправих се,излязох,отидох на кафе,отидохме после с приятелите ми на лунапарк,лигавихме се,изпратиха ме,прибрах се,тъпях,седнах на компа,измих си зъбите и сега ще си лягам
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Много тежко мина днес като сдъвкана и изплюта съм
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    станах в 7 без нещо
    отидох на училище
    решавах судоко и кръстословица по история (2та часа) и биология
    избягахме по физика- ритахме
    по немски си драпах ташаците
    по физическо ритахме
    след даскало ритахме с отбора на даскалото xD
    прибрах се...
    заспах...
    събудих се...
    чакам утре

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Еми станах в 06:40 оправих се отидох на училище и така до 12:20 прибрах седнах на компа стоях малко ... и реших да потренирам тае-бо и си легна в 17:00 да спя и станах в 21:00 и седнах на компа и така докато пак не ми се доспи...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на galu6a
    събудих се още в 6 обаче се въртях в леглото после станах към 8 бях на състезание ядох малко солети върнях се и пих кафе ама беше гадно и не го доизпих.След малко ще ислизам с една приятелка по центъра са подарък после с приятеля ми незна къде ще хидим.После вкъщи филм сигурно и заспиваме
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на teenems
    станах ,отидох на състезание в дск , прибрах се ,опраих си стаята,беснях по ена песен ,хапнах и ся след малко ш излизам по центъра се разкарам и да си зема ена чанта
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Ами станах към 8 ,измих си зъбите и лицето и отидох на солариум после ходих да си купя плодове.Ходих на масаж и после обядвах а сега гледам Фох Life....Тъп ден ама какъво да се прави...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    Е там...
    та той едва започва

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    та той едва започва
    E da ama veche sym se otegchila
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Голям фен Аватара на GerYy
    Ох днес беше направо ужас....от 2 до 6 часа записи..щях да припадна...добре,че приключихме за днес

Град
    Сицилия
    ми разходих се из гората после малко походих към 10 км съм навартял пеш ко не и повече

Супер фен Аватара на galu6a
    станахме с приятеля ми в 5:30 по новото време лежахме аз ядох овесени ядки с кисело мляко + сахар испратих го трябваше да ходи на работа ушетах малко вкъщи ,цащотот беше ужас гледах едно детско по-късно ще сядам да уча и ще тъпея , ще чаакм няще да се върнат от т.нар. хижа да видим кви глупости са направили
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен
    ще кажа за вчера, понеже днеска все още нз какво ще правя xD
    станах в 12 и излязох с мама, понже отдавна й бях обещала, а все не намирах време да я вместя в графика си ходихме по магазините. после отидох у бртовчедка си за малко, а след тва излязох с една приятелка. и с нея се мотах по магазините, после отидохме на кафе. дойдоха и още хора при нас и стана голяма веселба после се прибрах, гледах 1 филм, ядох, взех си душ, початих малко в скайп и си легнах.
    а днес... ще видиииим..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на teenems
    еми аз бях си навила телефона за 9,30 .. ама не съм си го преместила и ме събуди в 10,30.. гледах Ало ало до към 11,30.. почнах да си оправям стаята ,ама голямо оправяне ,изхвърлих доста боклуци .. после седнах на компа ,писах във форуми ,,гледах Булчински войни .. и след малко ще излизам .. после душ ,ядене и ТВ
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Е там...
    той едва започва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си