- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как мина денят ви?
Станах в 5:35,изкъпах се,ядох 2 ябълки и се оправих за даскало.Там пих едно 3 в 1 и тъпях до къмм 12-12:15-пуснаха ни от последния час ( :P ) и се прибрах.В нас ядох 1 филия и пих топъл шоколад.Сега чакам една фр да се върне от даскало, да се разберем да излизаме.Като се прибера ще си правя фигурки от пластелин(новата ми мания![]()
) и ще ям сладки
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
станах в 9, оправих се и в 10 без 10 вече бях в даскало
свършихме в 12.30
мотах се по центъра,/случайно видях едно мило същество/
след което се прибрах пеша до нас преди около 15-тина минути
ще нанам и после ще си оправя стаята![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
станах в 5 изкъпах се 6:30 имах среща после даскало след това по магазините с фр.Към 2 се прибрах и изядох един шоколадизчистих си стаята и сега съм на компа.После ще се къпя и излизам 00:00 дискооо :P и тейй
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер мина деня миНа даскало до 14:00 ч.,оставих си нещата при майка ми,после на разходка,на кафе.После в един фр,напред назад и хоп стана 7 часа и много се уморих и се прибрах.Ама голям смях цял ден...Имам мускулна треска на устата
![]()
Станах отидох на даскало... от там веднага на работа, в 6:00 се прибрах ядох и седнах на компа![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Станах в 7 без 10, хапнах 2 принцески с чайче и отидох на училище.Там тъпях малко и се прибрах в 1:30. След това хапнах 1 препечена филийка. Кам 2:30 отидох до моя приятел...поприказвахме си , после той ме изпрати до пеенето ми (бях на урок в 4 часа). Пях 30 минути и се прибрах. След това седнах на компа (порових се малко из нета). Преди малко се изкъпах и ще лягам,че ми е много уморено![]()
легнах в 3...
станах в 6 без 15
ежедневното изправяне
кафе...цигара
даскало
у приятелка за по чашка-три-четри![]()
![]()
веселба да стаа..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
станах,отидох на училище,след училище ядохме навънка,отидох на лекар,минах през аптеката,прибрах се,спах,станах,оправих се,излязох,отидох на кафе,отидохме после с приятелите ми на лунапарк,лигавихме се,изпратиха ме,прибрах се,тъпях,седнах на компа,измих си зъбите и сега ще си лягам![]()
Много тежко мина днес като сдъвкана и изплюта съм
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
станах в 7 без нещо
отидох на училище
решавах судоко и кръстословица по история (2та часа) и биология
избягахме по физика- ритахме
по немски си драпах ташаците
по физическо ритахме
след даскало ритахме с отбора на даскалото xD
прибрах се...
заспах...
събудих се...
чакам утре![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Еми станах в 06:40 оправих се отидох на училище и така до 12:20 прибрах седнах на компа стоях малко ... и реших да потренирам тае-бо и си легна в 17:00 да спя и станах в 21:00 и седнах на компа и така докато пак не ми се доспи...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
събудих се още в 6 обаче се въртях в леглото после станах към 8 бях на състезание ядох малко солети върнях се и пих кафе ама беше гадно и не го доизпих.След малко ще ислизам с една приятелка по центъра са подарък после с приятеля ми незна къде ще хидим.После вкъщи филм сигурно и заспиваме![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
станах ,отидох на състезание в дск , прибрах се ,опраих си стаята,беснях по ена песен ,хапнах и ся след малко ш излизам по центъра се разкарам и да си зема ена чанта![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ами станах към 8 ,измих си зъбите и лицето и отидох на солариум после ходих да си купя плодове.Ходих на масаж и после обядвах а сега гледам Фох Life....Тъп ден ама какъво да се прави...
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
та той едва започва
E da ama veche sym se otegchilaПървоначално написано от Darkkiss
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
ми разходих се из гората после малко походих към 10 км съм навартял пеш ко не и повече![]()
станахме с приятеля ми в 5:30 по новото време лежахме аз ядох овесени ядки с кисело мляко + сахар испратих го трябваше да ходи на работаушетах малко вкъщи ,цащотот беше ужас гледах едно детско
по-късно ще сядам да уча и ще тъпея , ще чаакм няще да се върнат от т.нар. хижа да видим кви глупости са направили
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ще кажа за вчера, понеже днеска все още нз какво ще правя xD
станах в 12 и излязох с мама, понже отдавна й бях обещала, а все не намирах време да я вместя в графика сиходихме по магазините. после отидох у бртовчедка си за малко, а след тва излязох с една приятелка. и с нея се мотах по магазините, после отидохме на кафе. дойдоха и още хора при нас и стана голяма веселба
после се прибрах, гледах 1 филм, ядох, взех си душ, початих малко в скайп и си легнах.
а днес... ще видиииим..![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
еми аз бях си навила телефона за 9,30 .. ама не съм си го преместила и ме събуди в 10,30.. гледах Ало ало до към 11,30.. почнах да си оправям стаята ,ама голямо оправяне ,изхвърлих доста боклуци .. после седнах на компа ,писах във форуми ,,гледах Булчински войни .. и след малко ще излизам .. после душ ,ядене и ТВ![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
той едва започва...