.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    anonymous497065
    Guest

Програма за записване на клипчета

Някой може ли да ми каже дали с програма, кабел или нещо друго мога да записвам клипчета от телевизор?Например някой филм.Ето пример - http://www.vbox7.com/play:3753b679 И съответно програмата и всичко останало.Благодаря предварително.
    И ако има значение - HP PAVILION DV5-1171.

Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува!

Виж сега през paste-ваш линка за онлайн предаването във Flashget и му даваш да сваля. Когато прецениш му цъкаш Stop. Мисля, че това е един от начините.

anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Outlaw87
    Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува!

Виж сега през paste-ваш линка за онлайн предаването във Flashget и му даваш да сваля. Когато прецениш му цъкаш Stop. Мисля, че това е един от начините.
    Как така онлайн предаването?Имам в предвид сега например дават някое предаване по дадена телевизия, аз свързвам лаптопа и телевизора по някакъв начин, за който питам и съответно записвам видеото на компютъра и после го казвам в даден сайт.
    бтв - оправих линка.

anonymous497065
    Guest
    Никой ли незнае?

шефе няма нищо общо с TV пускаш си онлайн телевизия и слагаш линка в програма за download

anonymous497065
    Guest
    С коя програма, понеже с FlashGet не ми се получава.

anonymous497065
    Guest
    ?

Ето ти отговора. Трябва ти ТВ Тунер и стандартен видео/аудио кабел. Софтуер по въпроса колкото искаш. Тв тунери също толкова. Не съ много скъпи.

anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Outlaw87
    шефе няма нищо общо с TV пускаш си онлайн телевизия и слагаш линка в програма за download
    По този начин ще е.Някой ще ми каже ли програма?

Re: Програма за записване на клипчета

Цитирай Първоначално написано от DonnerWetter
    мога да записвам клипчета от телевизор?
    Абе вие можете ли да четете. Иска да записва от телевизора не от компютъра. Не всички канали ги има на онлайн телевизия, а де не говорим за самото качество.

anonymous497065
    Guest
    Хубаво.И с ТВ тунер как ще стане?Свързвам лаптопа към телевизора и после?

от софтуер, с който гледаш ТВ трябва да имаш recording. както ти казаха софтуер за tv tuner-и бол. аз нямам опит с това, но примерно това, което ми идва на акъла е http://www.chris-tv.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си