.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Град
    Plovdiv

след аналния секс...

Здравейте, искам да попитам всички опитни момичета ... или може и по неопитните но по добре осведомените дали след анален секс за първи път или по принцип след анален секс има ли опастност дупето ти да стане по голямо от преди или задните ти части да станат по дебели и виснали... Аз миналия ден правих анален секс със моя приятел и сега това ме притеснява, че той ще продължи да си иска, обаче не искам това да бъде с риска да загроза тялото си...

Искам да попитам по опитните- в смисъл тези които са го правили вече дали първия път ги е боляло или някога дали са им се случвали инциденти защото това най- много ме притеснява т.е. че болката е много голяма и че може да стане нещо (може би всички се сещате какво) при някой следващ път... Благодаря предварително!

Град
    В нас
    Болка винаги има...освен ако не си пускала едри къртици Най-много да станеш зависима отзад,иначе другите работи не ми се виждат реални

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Даааааааа много се надебелява от анален секс.Особено,ако докато те чука отзад хапваш тортичка отпред.Хахах бахти въпроса.

Re: след аналния секс...

Цитирай Първоначално написано от miSs1936
    Здравейте, искам да попитам всички опитни момичета ... или може и по неопитните но по добре осведомените дали след анален секс за първи път или по принцип след анален секс има ли опастност дупето ти да стане по голямо от преди или задните ти части да станат по дебели и виснали... Аз миналия ден правих анален секс със моя приятел и сега това ме притеснява, че той ще продължи да си иска, обаче не искам това да бъде с риска да загроза тялото си...

Искам да попитам по опитните- в смисъл тези които са го правили вече дали първия път ги е боляло или някога дали са им се случвали инциденти защото това най- много ме притеснява т.е. че болката е много голяма и че може да стане нещо (може би всички се сещате какво) при някой следващ път... Благодаря предварително!
    Тая глупост пък къде я прочете ?

Град
    Plovdiv
    амии не съм го чела, така ми казват повечето момичета (:

тна с напълняването на задните части са пълни глупости няма как да стане ако докато те цъка отзад не е вкарал маркуча на помпата и да те помпи през тва време
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Голям фен
    Град
    Варна
    Аз до колкото знам при анален секс при момичетата ефекта е точно обратното , не увисва а се стяга .Затова и някои го правят аналния секс като тренировка за стягане и оформяне на задника.

дааа той силикон ти ръга там.....
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Град
    Хасково
    Да.. разширява ти се ануса и след това започваш да не се усещаш когато ти дойде голямата нужда А освен това когато ти го ръга отзад и ти се разширяват и бузките и стават по- големи.. Абе общо всето като се наебете 10 пъти и задника ти става 15 декара

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Да.. разширява ти се ануса и след това започваш да не се усещаш когато ти дойде голямата нужда А освен това когато ти го ръга отзад и ти се разширяват и бузките и стават по- големи.. Абе общо всето като се наебете 10 пъти и задника ти става 15 декара
    ти за мен си пълен селянин/селянка
    като пишеш във форум пиши така че да не се разбира, че си от селски произход!

Re: след аналния секс...

за първи път чувам , че задните ти части се уголемяват и увисват след анален секс . . . НЯМА ТАКОВА НЕЩО . . . едното няма нищо общо с другото . . . а относно болката тя преминава , но е добре да го правиш с опитен партньор , който знае как да те подготви, овлажни и възбуди и максимално безболезнено да проникне в теб . . . а за инцидентите зависи от организма , тласъците и т.н. На мен до сега не ми се е случвало нещо подобно . . .

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ти нали беше най-умната бе?!
    Как така не знаеш отговорите на толкова елементарни въпроси,на които дори деца в 6-7 клас могат да ти отговорят?!

И за да не е спам:
    -няма как дупето ти да стане по-голямо или да увисне
    -ако спазваш добра хигиена няма как да има "гафове" по време на анален секс
    -за болката съм чувала,че е доста,но тук по-добре някоя по-опитна да отговори (просто ми е под нивото да правя анален секс с някого)

Град
    Plovdiv
    i az si go mislix tova za nivoto- e shte ti doide vremeto...

да допълня ЗоРиТу - за болката за да се намали максимално е желателно партньора да бъде доста нежен и да си купите лубрикантче (не го щадете)
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Град
    За мен не се притеснявай ...
    Сега се притеснявай за дупето си,защото нали всички тук сме тъпи и едва ли някой е дал точен отговор на въпросите ти ... А и ти нали си най-умната и никога не грешиш ...
    => (знака означава "следователно" ... обяснявам го за "умните" индивиди като теб) Щом си си го помислила,значи е така ...

е да то ЗоРиТу сигерно до твоето ниво трябва да стигне за да започне да го практикува

Град
    Plovdiv
    vsushtnost DA!

zashtoto vie samo moje da mechtaete da ste na moe mqsto!
    aide chao che ne si stoq po cqla vecher v kushti zaet chovek sum (: priqtno chatene na sk i stoene na teenproblem (:

Град
    Plovdiv
    posle gledaite da pishete

Град
    vsushtnost DA!

aide chao che ne si stoq po cqla vecher v kushti zaet chovek sum (: priqtno chatene na sk i stoene na teenproblem (:
    Съжелявам умнице,но ние не сме задръстенички и не излизаме толкова рано Дискотечките отварят доооста след "Лека нощ,деца"

Град
    Хасково
    ти за мен си пълен селянин/селянка
    като пишеш във форум пиши така че да не се разбира, че си от селски произход!
    И да съм селянка и да не съм, незнам на теб какво ти влиза в работата!!! Не съм от село, но ще кажеш че те не са хора още малко... Просто се очудвам на тъпите ти въпроси, защото явно ти си от село, защото си проста и ограничена и незнаеш елементарни неща, а си трагнала да правиш секс!

Град
    Хасково
    vsushtnost DA!

Не мила, не бих искала да съм на твое място, защото прекалено много се обичам и не бих си го причинила.. Ся се кефиш се че отиваш да се наливаш с бира пред блока или в някой вход ли?

vsushtnost DA!

еми до ние понеже сме глупави деца и седиме тука даваме съвети на такива отракани като тебе! иначе надявам се че утре няма да ни питаш 8 шева на ануса нормални ли са след анален секс

vsushtnost DA!

Не мила, не бих искала да съм на твое място, защото прекалено много се обичам и не бих си го причинила.. Ся се кефиш се че отиваш да се наливаш с бира пред блока или в някой вход ли?
    хахаха пейка парти като битовите алкохолици

Град
    In the middle of nowhere
    vsushtnost DA!

Определено мечтата ми е да съм разпоретина като теб научи ме моля те
    Ти се благодари че стоиме тука да те образоваме, че иначе ще си останеш кухичка и ще кънтиш
    Come out, come out wherever you are...

Град
    софия
    Ta значи по темата след аналния секс г**а ти става като моторна писта и вече сичко ти влиза от долу от горе вече откадето си искаш,след един месец почваш да носиш памперси за да ти го пристегнат,след още някой друг месец почва да ти се влачат сбръчкани месища по улицата и си ги дърпаш с едно въже

п.п ми да сигурно си по заета от нас се пак трябва да изкарваш пари (стотинки) то и да си нощна пеперудка не е лесно влезте му в положението на момичето
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си