.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Да първият път когадо пишката му прониква в путката боли,но не кой знае колко.Нищо няма да ти стане с тялото споко.

Град
    Пловдив
    твоите приятелки са идиотки, освен да имаш по-стегнато дупе друго не може да стане
    -- -- --

Re: след аналния секс...

Цитирай Първоначално написано от miSs1936
    Здравейте, искам да попитам всички опитни момичета ... или може и по неопитните но по добре осведомените дали след анален секс за първи път или по принцип след анален секс има ли опастност дупето ти да стане по голямо от преди или задните ти части да станат по дебели и виснали... Аз миналия ден правих анален секс със моя приятел и сега това ме притеснява, че той ще продължи да си иска, обаче не искам това да бъде с риска да загроза тялото си...

Искам да попитам по опитните- в смисъл тези които са го правили вече дали първия път ги е боляло или някога дали са им се случвали инциденти защото това най- много ме притеснява т.е. че болката е много голяма и че може да стане нещо (може би всички се сещате какво) при някой следващ път... Благодаря предварително!
    Дреме ти ,според мене няма да ти стане голям пърдялника,а само халката и то ако те чука 24 часа 7 дена в седмицата отзад!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си