.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: Сащ

Сащ

Абе някой друг забелязал ли е колко много са се побългарили щатите. Гледам са новините брат тия окрали толкоз милиона и всичко легално, хората се нервят че им крадат парите никой нищо не мое да направи по въпроса обаче. Горкия Обама, е*а му се майката и на него с тая държава, с тия кризи.
    Бахти тъпия подпис имам

Повече от фен

Re: Сащ

Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    Абе някой друг забелязал ли е колко много са се побългарили щатите. Гледам са новините брат тия окрали толкоз милиона и всичко легално, хората се нервят че им крадат парите никой нищо не мое да направи по въпроса обаче. Горкия Обама, е*а му се майката и на него с тая държава, с тия кризи.
    ти мани тва

80% import/export на канада е с америка
    като америка умира
    и канада умира
    а тея канадците се имат за най-великите

Америка в скоро време толкова ще пропадне, че хората дори няма да се сещат, че някога е съществувала. И това ще е напълно заслужено.
    Scorpions forever!

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от StillLovingYou
    Америка в скоро време толкова ще пропадне, че хората дори няма да се сещат, че някога е съществувала. И това ще е напълно заслужено.

хората които живеят тука се имат за най-великите
    хората по цял свят също го има заради филмите...
    тя си е пропаднала още от създаването но...

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Цитирай Първоначално написано от StillLovingYou

хората които живеят тука се имат за най-великите
    хората по цял свят също го има заради филмите...
    тя си е пропаднала още от създаването но...
    По отношение на САЩ този път си абсолютно прав Дарккис.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Живея в Сащ от доста време, но не виждам да е пропаднала
    ♥ ♥ ♥

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Живея в Сащ от доста време, но не виждам да е пропаднала
    за 5 години добре са ти промили мозъка

Град
    Here
    Интересно как точно ти знаеш аз от колко време съм в US, но както и да е..

И не, не ми са промили мозъка. Аз винаги съм била анти Америка и все още имам нагласата да се прибирам на България.
    ♥ ♥ ♥

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Интересно как точно ти знаеш аз от колко време съм в US, но както и да е..

И не, не ми са промили мозъка. Аз винаги съм била анти Америка и все още имам нагласата да се прибирам на България.
    добре...

Град
    София
    Бил съм 4 пъти в канада и вече с наще сме твърдо решени след околко месец да се местиме там.Америка в никакъв случей не пропада,мога да ви уверя в това.Аз лично намирам голяма разлика м/у България и Канада.Тука по улицата има повече боклуци отколкото асфалт а там боклу4е няма.Просто стандарта на живот е съвсем друг.
    http://prizebg.net/dani2s -E tva 6te vi zeme akyla! Come On In

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от dani2s
    Бил съм 4 пъти в канада и вече с наще сме твърдо решени след околко месец да се местиме там.Америка в никакъв случей не пропада,мога да ви уверя в това.Аз лично намирам голяма разлика м/у България и Канада.Тука по улицата има повече боклуци отколкото асфалт а там боклу4е няма.Просто стандарта на живот е съвсем друг.
    ол да и като се кача на QWE която им е най-голямата и най-добрата магистрала имам чувството че карам по чакъл.... 2 лентова магистрала с изронен асфалт на бубунки с остри завой.... ей направо ми е мечта...
    Булевард България е 3246827648923 пъти по-добре....
    а забравих да кажа за бензиностанциите дето от 1 маркуч текът 3 бензина и нафта... ол да.... или пък че най-елитната им сладкарница се нарича "тим хортанс" което е като дънкин....
    лелей направо ми е мечта да живея в канада
    ол забравих хората колко са яки...
    та те дори не знаят на 20 км от техното село кое село се намира, да не говориме за др държави или дали са се качвали на самолет.... ей

Град
    Here
    Ей Darkkiss, ама Много оборотен го раздаваш какче
    Ти нали си си добре в БГ.. Баща ти взима мнoгoто пари, имаш голямата къща.. Остави ни нас "селяците" в чужбина..
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на iPurple
    Не знам от къде идва тая омраза, но единственото което мога да кажа е, че вместо да плюете Америка можете да се засрамите... от това, че тя е открита и създадено толкова ПО-КЪСНО от България, а не можете да си представите колко по - хубаво е там. Няма и да можете, защото тази омраза не ви позволява да видите по - далеч от носа си. Няма да изпадам в подробности, никой не ви кара да живеете там. Мислете си каквото искате, имала съм шанса да отида/видя и не съжалявам. : )
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Не знам от къде идва тая омраза, но единственото което мога да кажа е, че вместо да плюете Америка можете да се засрамите... от това, че тя е открита и създадено толкова ПО-КЪСНО от България, а не можете да си представите колко по - хубаво е там. Няма и да можете, защото тази омраза не ви позволява да видите по - далеч от носа си. Няма да изпадам в подробности, никой не ви кара да живеете там. Мислете си каквото искате, имала съм шанса да отида/видя и не съжалявам. : )
    Какво е създала Америка?!? Тя само е взимала наготово. Изкуствено създадена държава с цел да заграбва световните богатства.

А когато България е създавала култура САЩ изобщо го е нямало на картата на света. И колкото по-бързо изчезне от нея- толкова по-добре. Тази държава само е навредила на всички откакто я има- то не са войни, то не са репресии, то не е петрол, не е чудо...

И колко хубаво е в САЩ, можеш ли да ми кажеш? Едно роботизирано общество- бачкат по 15 часа и пак живеят масово под наем, що така, нали са много богати, имат "най-високия" стандарт на живот? Ами много просто- щото са олигофрени затова. Щото в една Швеция например бачкат много по-малко от американците, обаче са с много по-висок стандарт на живот и не само в Швеция- във всички развити европейски страни стандарта е по-висок от американския.

А и в България въпреки нагледната беднотия живеем хиляда пъти по-нормален и цивилизован живот от американците. Всичката помия в България- Биг Брадъри, Страх, американските филми, изпълнени с жестокости, простотия и извращения, всичко това дойде от любимия ти САЩ! Не от Русия, а от САЩ. Всичката гадост ни я снесоха те чрез фалшивата им "демокрация", зад която прикриват пъклените си дела...

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Какво е създала Америка?!? Тя само е взимала наготово. Изкуствено създадена държава с цел да заграбва световните богатства.

А когато България е създавала култура САЩ изобщо го е нямало на картата на света. И колкото по-бързо изчезне от нея- толкова по-добре. Тази държава само е навредила на всички откакто я има- то не са войни, то не са репресии, то не е петрол, не е чудо...

И колко хубаво е в САЩ, можеш ли да ми кажеш? Едно роботизирано общество- бачкат по 15 часа и пак живеят масово под наем, що така, нали са много богати, имат "най-високия" стандарт на живот? Ами много просто- щото са олигофрени затова. Щото в една Швеция например бачкат много по-малко от американците, обаче са с много по-висок стандарт на живот и не само в Швеция- във всички развити европейски страни стандарта е по-висок от американския.

А и в България въпреки нагледната беднотия живеем хиляда пъти по-нормален и цивилизован живот от американците. Всичката помия в България- Биг Брадъри, Страх, американските филми, изпълнени с жестокости, простотия и извращения, всичко това дойде от любимия ти САЩ! Не от Русия, а от САЩ. Всичката гадост ни я снесоха те чрез фалшивата им "демокрация", зад която прикриват пъклените си дела...
    Кво и обясняваш... не виждаш ли, че е тъпа като гъз. Само на такива "хора" може да им харесва Америка.
    Scorpions forever!

Значи хората с различно от твоето мнение са тъпи?
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Значи хората с различно от твоето мнение са тъпи?
    Можеш ли да опровергаеш по някакъв начин моите твърдения? Затова ли отказваш да коментираш последния ми(вече предпоследния) пост? Всички американофили сменяте темата когато ви се отговори с реални факти и аргументи, които не се покриват с нереалната картина на САЩ, показваща се по американските филми и предавания.

Кристо, уважавам те, защото даваш солидни аргументи и тъпи п*тки като тая не могат да кажат нищо смислено след това. Но, не си струва да си губиш времето с такива... Хубаво е, че се опитваш да им налееш малко акъл в кухите главички, ама като не става - не става. Остави ги да живеят в заблуда. По-добре по-малко хора в България, но качествени, отколкото такива шибаняци и предатели. "Блажени са невежите, защото не знаят колко малко знаят", както се вика.
    Scorpions forever!

Айде стига със старата песен. И да имаме цели томове история това помага ли ни да живеем по-добре?

Зависи. На пръв поглед не помага, но дали е така наистина? Ако всички българи осъзнаем какви сме били и вдигнем самочувствието си ще имаме сили отново да се защитаваме и да се борим. Така че за да се възродим като нация чисто духовно, а и оттам материално е нужно задължително да си спомним славната история. Просто тя е една от най-важните опори и това трябва да се разбере и осъзнае. Защото я си помисли, че и през турското робство всички са си викали така "какво ме интересува великото ни минало, като сега тънем под чуждо иго", дали щяхме да оцелеем като народ, дали щеше да ни има днес? Точно историята ни е помогнала да се запазим като народ, да се възродим и да започнем национално-освободителната си борба и да се освободим!

Историята ще надвие ли жаждата за пари?
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    Е там...
    покажи ми място където парите нямат значение
    или където с малко работа ще земеш много пари...

Едното няма нищо общо с другото
    покажи ми място където парите нямат значение
    или където с малко работа ще земеш много пари...
    Именно.

[quote="kristo"]
    Н

Точно! Но тъжното нещо е че целия свят на там върви...

Защото целия свят се развива по американски модел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си