Абе някой друг забелязал ли е колко много са се побългарили щатите. Гледам са новините брат тия окрали толкоз милиона и всичко легално, хората се нервят че им крадат парите никой нищо не мое да направи по въпроса обаче.Горкия Обама, е*а му се майката и на него с тая държава, с тия кризи.
Бахти тъпия подпис имам
ти мани тваПървоначално написано от LudoMlado
80% import/export на канада е с америка
като америка умира
и канада умира
а тея канадците се имат за най-великите
![]()
![]()
![]()
Америка в скоро време толкова ще пропадне, че хората дори няма да се сещат, че някога е съществувала. И това ще е напълно заслужено.
Scorpions forever!
Първоначално написано от StillLovingYou
![]()
хората които живеят тука се имат за най-великите
хората по цял свят също го има заради филмите...
тя си е пропаднала още от създаването но...
По отношение на САЩ този път си абсолютно прав Дарккис.Първоначално написано от Darkkiss
Живея в Сащ от доста време, но не виждам да е пропаднала![]()
♥ ♥ ♥
за 5 години добре са ти промили мозъкаПървоначално написано от Vikitooo
![]()
Интересно как точно ти знаеш аз от колко време съм в US, но както и да е..
И не, не ми са промили мозъка. Аз винаги съм била анти Америка и все още имам нагласата да се прибирам на България.
♥ ♥ ♥
добре...Първоначално написано от Vikitooo
Бил съм 4 пъти в канада и вече с наще сме твърдо решени след околко месец да се местиме там.Америка в никакъв случей не пропада,мога да ви уверя в това.Аз лично намирам голяма разлика м/у България и Канада.Тука по улицата има повече боклуци отколкото асфалт а там боклу4е няма.Просто стандарта на живот е съвсем друг.
http://prizebg.net/dani2s -E tva 6te vi zeme akyla! Come On In
ол да и като се кача на QWE която им е най-голямата и най-добрата магистрала имам чувството че карам по чакъл.... 2 лентова магистрала с изронен асфалт на бубунки с остри завой.... ей направо ми е мечта...Първоначално написано от dani2s
Булевард България е 3246827648923 пъти по-добре....
а забравих да кажа за бензиностанциите дето от 1 маркуч текът 3 бензина и нафта... ол да.... или пък че най-елитната им сладкарница се нарича "тим хортанс" което е като дънкин....
лелей направо ми е мечта да живея в канада
ол забравих хората колко са яки...
та те дори не знаят на 20 км от техното село кое село се намира, да не говориме за др държави или дали са се качвали на самолет.... ей
Ей Darkkiss, ама Много оборотен го раздаваш какче![]()
Ти нали си си добре в БГ.. Баща ти взима мнoгoто пари, имаш голямата къща.. Остави ни нас "селяците" в чужбина..
♥ ♥ ♥
Не знам от къде идва тая омраза, но единственото което мога да кажа е, че вместо да плюете Америка можете да се засрамите... от това, че тя е открита и създадено толкова ПО-КЪСНО от България, а не можете да си представите колко по - хубаво е там. Няма и да можете, защото тази омраза не ви позволява да видите по - далеч от носа си. Няма да изпадам в подробности, никой не ви кара да живеете там. Мислете си каквото искате, имала съм шанса да отида/видя и не съжалявам. : )
Fall down seven times..
Stand up eight.
Какво е създала Америка?!? Тя само е взимала наготово. Изкуствено създадена държава с цел да заграбва световните богатства.Първоначално написано от iPurple
А когато България е създавала култура САЩ изобщо го е нямало на картата на света. И колкото по-бързо изчезне от нея- толкова по-добре. Тази държава само е навредила на всички откакто я има- то не са войни, то не са репресии, то не е петрол, не е чудо...
И колко хубаво е в САЩ, можеш ли да ми кажеш? Едно роботизирано общество- бачкат по 15 часа и пак живеят масово под наем, що така, нали са много богати, имат "най-високия" стандарт на живот? Ами много просто- щото са олигофрени затова. Щото в една Швеция например бачкат много по-малко от американците, обаче са с много по-висок стандарт на живот и не само в Швеция- във всички развити европейски страни стандарта е по-висок от американския.
А и в България въпреки нагледната беднотия живеем хиляда пъти по-нормален и цивилизован живот от американците. Всичката помия в България- Биг Брадъри, Страх, американските филми, изпълнени с жестокости, простотия и извращения, всичко това дойде от любимия ти САЩ! Не от Русия, а от САЩ. Всичката гадост ни я снесоха те чрез фалшивата им "демокрация", зад която прикриват пъклените си дела...
Кво и обясняваш... не виждаш ли, че е тъпа като гъз. Само на такива "хора" може да им харесва Америка.Първоначално написано от kristo
Scorpions forever!
Значи хората с различно от твоето мнение са тъпи?
Fall down seven times..
Stand up eight.
Можеш ли да опровергаеш по някакъв начин моите твърдения? Затова ли отказваш да коментираш последния ми(вече предпоследния) пост? Всички американофили сменяте темата когато ви се отговори с реални факти и аргументи, които не се покриват с нереалната картина на САЩ, показваща се по американските филми и предавания.Първоначално написано от iPurple
Кристо, уважавам те, защото даваш солидни аргументи и тъпи п*тки като тая не могат да кажат нищо смислено след това. Но, не си струва да си губиш времето с такива... Хубаво е, че се опитваш да им налееш малко акъл в кухите главички, ама като не става - не става. Остави ги да живеят в заблуда. По-добре по-малко хора в България, но качествени, отколкото такива шибаняци и предатели. "Блажени са невежите, защото не знаят колко малко знаят", както се вика.
Scorpions forever!
Айде стига със старата песен. И да имаме цели томове история това помага ли ни да живеем по-добре?
Зависи. На пръв поглед не помага, но дали е така наистина? Ако всички българи осъзнаем какви сме били и вдигнем самочувствието си ще имаме сили отново да се защитаваме и да се борим. Така че за да се възродим като нация чисто духовно, а и оттам материално е нужно задължително да си спомним славната история. Просто тя е една от най-важните опори и това трябва да се разбере и осъзнае. Защото я си помисли, че и през турското робство всички са си викали така "какво ме интересува великото ни минало, като сега тънем под чуждо иго", дали щяхме да оцелеем като народ, дали щеше да ни има днес? Точно историята ни е помогнала да се запазим като народ, да се възродим и да започнем национално-освободителната си борба и да се освободим!
Историята ще надвие ли жаждата за пари?
Fall down seven times..
Stand up eight.
покажи ми място където парите нямат значениеПървоначално написано от iPurple
или където с малко работа ще земеш много пари...
Едното няма нищо общо с друготоПървоначално написано от iPurple
![]()
Именно.покажи ми място където парите нямат значение
или където с малко работа ще земеш много пари...
[quote="kristo"]Точно! Но тъжното нещо е че целия свят на там върви...Първоначално написано от iPurple
Защото целия свят се развива по американски модел![]()