Първоначално написано от
iPurple
Не знам от къде идва тая омраза, но единственото което мога да кажа е, че вместо да плюете Америка можете да се засрамите... от това, че тя е открита и създадено толкова ПО-КЪСНО от България, а не можете да си представите колко по - хубаво е там. Няма и да можете, защото тази омраза не ви позволява да видите по - далеч от носа си. Няма да изпадам в подробности, никой не ви кара да живеете там. Мислете си каквото искате, имала съм шанса да отида/видя и не съжалявам. : )
Какво е създала Америка?!? Тя само е взимала наготово. Изкуствено създадена държава с цел да заграбва световните богатства.
А когато България е създавала култура САЩ изобщо го е нямало на картата на света. И колкото по-бързо изчезне от нея- толкова по-добре. Тази държава само е навредила на всички откакто я има- то не са войни, то не са репресии, то не е петрол, не е чудо...
И колко хубаво е в САЩ, можеш ли да ми кажеш? Едно роботизирано общество- бачкат по 15 часа и пак живеят масово под наем, що така, нали са много богати, имат "най-високия" стандарт на живот? Ами много просто- щото са олигофрени затова. Щото в една Швеция например бачкат много по-малко от американците, обаче са с много по-висок стандарт на живот и не само в Швеция- във всички развити европейски страни стандарта е по-висок от американския.
А и в България въпреки нагледната беднотия живеем хиляда пъти по-нормален и цивилизован живот от американците. Всичката помия в България- Биг Брадъри, Страх, американските филми, изпълнени с жестокости, простотия и извращения, всичко това дойде от любимия ти САЩ! Не от Русия, а от САЩ. Всичката гадост ни я снесоха те чрез фалшивата им "демокрация", зад която прикриват пъклените си дела...