Първоначално написано от
kristo
Ами голямото икономическо развитие, което има САЩ май доведе до световна икономическа криза... Също така не знам по какви показатели смяташ САЩ за номер 1 в света- стандарта на живот на Скандинавските страни и Канада отдавна е доказано, че е по-висок от техния.
Също така как американците няма да са толкова развити(по принцип говоря, а не конкретно за момента), след като откакто са се създали като държава само крадат световните богатства?
Икономиката на САЩ е номер 1 след това е Япония и след тях са западно европейските страни.
Едното за сметка на другото- стандарта на живот в САЩ е никък но като цяло страната е икономически най развита. Тя е развита защото най богатите, тези които притежават всичките бизнеси като Доналд Тръмп и т.н. издеватеслстват над хората, ей за това стандарта на живот е толкова нисък. И те стават по богати и по богати, т.е държавата става по богата. И целия свят си мисли че САЩ е супер държавата ...Глупости! Никога не бих искала да живея тук, сега съм тук по неволя започнала съм училище и трябва да завърша преди да се махам, но нямам търпение.
Не мисля че това е защото САЩ са крали богатства на света, може и това да дава влияние но аз мисля че най вече е защото американците са толкова глупави и мозаците им са промити че разрешават на богатите да ги тъпчат. Сега дано Обама малко да пооправи нещата особено със здравеопазването ...