Цитирай Първоначално написано от LifeIsGood
Цитирай Първоначално написано от kristo
Ами голямото икономическо развитие, което има САЩ май доведе до световна икономическа криза... Също така не знам по какви показатели смяташ САЩ за номер 1 в света- стандарта на живот на Скандинавските страни и Канада отдавна е доказано, че е по-висок от техния.

Също така как американците няма да са толкова развити(по принцип говоря, а не конкретно за момента), след като откакто са се създали като държава само крадат световните богатства?
Икономиката на САЩ е номер 1 след това е Япония и след тях са западно европейските страни.
Едното за сметка на другото- стандарта на живот в САЩ е никък но като цяло страната е икономически най развита. Тя е развита защото най богатите, тези които притежават всичките бизнеси като Доналд Тръмп и т.н. издеватеслстват над хората, ей за това стандарта на живот е толкова нисък. И те стават по богати и по богати, т.е държавата става по богата. И целия свят си мисли че САЩ е супер държавата ...Глупости! Никога не бих искала да живея тук, сега съм тук по неволя започнала съм училище и трябва да завърша преди да се махам, но нямам търпение.
Не мисля че това е защото САЩ са крали богатства на света, може и това да дава влияние но аз мисля че най вече е защото американците са толкова глупави и мозаците им са промити че разрешават на богатите да ги тъпчат. Сега дано Обама малко да пооправи нещата особено със здравеопазването ...
G8
1. Germany
2.Japan
3.France
4.Canada

благодаря...

ице... Канада е в пъти по замряла от щатите...