Колко още теми ще се направят за САЩ? Писна ми да чета колко смотана била тая държава. Хубаво това е вашето мнение, но има хора, които мислят по различен начин. Защо ви трябва да ги обиждате, че са тъпи, не разбирали и други такива? Това само показва колко ви е културата. Не можете да видите колко смешни изглеждате от страни. Америка няма да фалира. Обърнете внимание, че над 70% (поне аз така мисля) от филми, игри и всякакви такива се правят там, т.е. влизат огромни суми пари само от това. Microsoft, Google компаниите са пак в САЩ. Те печелят милиарди от останалия свят.
Казвате, че Америка краде. Е, добре. Не, че съм напълно съгласна. Но дори и да го прави, то е така, защото го може. И какво като е създадена много по-късно от България? Пак е сумати и пъти по-развита. Строителството, икономиката. България е на светлинни години. Да не говорим за културата. Не съм ходила лично в Щатите, но познавам не малко хора, които живеят там и са много доволни от самото държание на хората. Тук се натъквам само на комплексари и пълни олигофрени всеки ден. (не всички, но повечето) Хора, погледнете са малко от страни. Америка била такава и онакава. Ами каква е България? Замислете се малко защо цялото ни население е по-малко от половината на един голям град в САЩ. Ако България беше толкова велика държава младите хора нямаше да си заминават.
Знам, че много хора ще ми наскачат отгоре и ще ме обидят, но нека ви кажа едно: отдавна съм се убедила, че България изпада все по-надолу, а тези "изкуствени" държави като Америка ще се изправят на крака след каквато и да е криза, защото хората мислят по съвсем друг начин. Нека Америка да е смотана, както и хората, които живеят в нея, но те пак ще са с по-висок стандарт на живот и икономика от нас.
И всеки, който каже, че съм тъпа или каквато и да е друга, еми, не ми пука. Не ме интересува мнението ви за мен, защото не ме познавате. И спрете само да се джавкате. Правите се на палячовци.