- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Члена ми омеква по време на секс
Така случва ми се за 2-ри път преди околко 4-5 дена правих секс с приятелката ми и след първия път ми става по-трудно и след като вляза в нея ми омеква ... денс пак стана така правихме го веднъж аз ходих да се оправя пуших 1 цигара после стана ми сичко точно и след 5 мин пак ми омекна докато бях в нея .
Направо ме е срам от себе си и незнам на какво се дължи това.
Ако може някой да ми каже или нещо как стоят нещата с виаграта.
Плс не се смейте ,че мен ми се реве
Moderated by slun4ice
т.7
така...
няма смисъл да си мислиш, че се излагаш- според мен тя е виновна, че не успява да те възбуди!
Не мисли за виагра- още ти е рано
Просто се опитай да и намекнеш, че неможе само ти да вършиш всичко... Трябва и тя да те възбуди, а това няма да стане само ако е гледаш гола-
другия ти вариянт е да е лижеш- това също би те възбудило!!!
Е значи то тя винаги ме възбужа ,но след 1-вия път нещо е по трудно.Преди по 3-4 пъти съм го правил без проблеми ,но сега нз какво ми става.Тя ми го хваща и ми прави свирки става ми ,но доста трудно ...
На 17 съм ... рано ли ми е за някакви таблетки .
колко често правите секс на седмица?
Причините може да са доста:
1.Стрес
2.Преумора
3.Прекалено силна възбуда първия път
4.Влияние на антибиотици,които си пил през последните 20-тина дни
5.Самовнушение
6.Прекалено често правене на секс
.......
Но определено варианта,в който приятелката ти "не си върши работата" отпада![]()
И не мисли за никакви хапчета,защото след време тези хапчета ще ти повлияят доооста отрицателно и ще съжеляваш![]()
ами аз си мисля, че освен другите неща който сорито изброй, това е най-важният фактор.Първоначално написано от 3oPuTy
Забравяш хапчетата и пробайте със почивка след 2рият път или със някакъв тип по дълга любовна игра, мисля че би трябало да свърши работа.
Ми преди през ден някаде ... днес за последно ,защото сега ще влиза в цикъл и ще тряя да чакам ... смисъл аз знам ,че трябва почивка за това си легнах запалих една цигарка лафихме си и после ми стана ,обаче като го сложих след 5 мин някаде осетих ,че ми пада :X
1.Стрес - Не
2.Преумора - Не
3.Прекалено силна възбуда първия път - Може би
4.Влияние на антибиотици,които си пил през последните 20-тина дни -Мне
5.Самовнушение -Мне
6.Прекалено често правене на секс - Не
Точно пък на последната причина отговора е ДА!Първоначално написано от amadeuskb
Секс през ден си е често правене на секс!!!
СпокойноСега ще си починеш една седмица и след това ще си като нов,но не се преуморявай толкова (или го правете по по-малко пъти в седмицата или намалете тековете)
мисля ,че е нормално![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
нормално е ако се изхвърлиш няколко пъти да ти пада на следващия се пак твоето уръжие не е от стомана![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Определено трябва да намалите тековете и всичко ще е ок ! :PПървоначално написано от 3oPuTy
Come out, come out wherever you are...
Ми след седмица като и мине цикъла пак ще го правиме.А примерно на 2-3 дни по 2 пъти на ден ще бъде ли по-добре ?
Имам предвид без почивка както мине първия тек почивка за 1 цигара и пак![]()
след като го вдигнеш втория път и падне, можеш ли трети?
Всичко си зависи от самия тебПървоначално написано от amadeuskb
Нооо щом до сега сте го правили през ден по няколко тека сигурно с новата "програма" няма да имаш никакви проблеми
Успех![]()
Тръгнал да прави секс, а не си познава тялото.. ебахти хората..
Абе кретен, напълно нормално е да не ти става и да ти омеква!! Изчети малко литература и ще разбереш защо е така! 30-40 минути почивка и ще си като нов, разликата е, че ще издържиш доста повече от първия път!
Don't tell me what I can or can't do !
Ми след като пак ми падне после е мн трудно ... е да 40 мин след първия път кфо да прая си чатя ли ... преди без почивка на тековете 3 пъти си правех без проблеми .
^ Миии можете по време на тази почивка да наблегнете на ласките,нежните целувки,милите думички и любовната игра ...
1.Стрес
2.Преумора
3.Прекалено силна възбуда първия път
4.Влияние на антибиотици,които си пил през последните 20-тина дни
5.Самовнушение
6.Прекалено често правене на секс
+1
тя е виновна,че не те възбужда ...ако е грозна чувало на главата и айде![]()
![]()
![]()
От цигарите е кои знае по колко кутий пушиш на ден .
А после се оплаквате, ми така ще е като пушите то е доказано че цигарите вредят на здравето и на пловите органи.
имаш право...Първоначално написано от beretta92sd
Според мен не е от 4есто правене на секс!!
И през ден не е често!! Често е на ден по 3 пъти!!
Ама не е зле да си починеш все пак!!!
Пак ако пак не стане смени жената!![]()
А за хапчета забрави да не си най-младия е**ч с проблеми със сърцето!
http://elhovotown.myminicity.com/ <== Много як саит!!
Не пуша силни цигари ... СивоБоро 1 кутия на 1 и половина ми отива.Малко пуша.Ще видя след седмица как ще се представя.