- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Члена ми омеква по време на секс
Бе не вярвам да ти кажаПървоначално написано от PaulCrewe
![]()
Не взимай виагра!!! Проблема не ти е физически. Просто се опитай да правиш секса с нея по-интересен т.е страстенПървоначално написано от amadeuskb
Пози а у ... на които мн се кефиш и на които ще си твърд
Аз така правя и нямам проблем
То като дойде не питаПървоначално написано от Boyd
![]()
Не знам дали е нормално. Ако това се случи на приятеля ми със сигурност би ми станало гадно че нещо аз не го възбуждам. Приятеля ми обикновенно първия път свършва за 2-3 минути, но дори не го изкарва продължава и изобщо не омеква след това след 10-20 минути пак свършва...Някой път се е слуявало 3 пъти по ред да свърши без да го изкарва изобщо (сигурно имам голям нимфоман за приятел- като гледам другите коментари)Той е на 20.
Твоя приятеле много бърз нещо ...това също не е нормално .Първоначално написано от LifeIsGood
![]()
Мисля ,че проблема ти е психически и не е до хапчета.Просто между тековете прави по-голяма почивка или го правете веднъж сутрин ,веднъж вечер и няма да имаш проблем.Ти се затормозяваш ,нормално е да омеква![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Ami ako pravish po golemi palzi mejdu aktovete nqma da imash tozi problem 1000 %![]()
BэzmiSlэnǿ э vSichkǿ kǿэTǿ pR
е не може безкарайно дълго да тече медения месец.
И да те кефи тази жена и то за по няколко тека...нещата улягат, свикваш с нея, вече не ти изглежда богинята, която е била в началото... и т.н.
(затова филма се казва 9 седмици и половина- толкоз средно трае дивата плътска страст
все пак пробвай да:
1. подремваш 20-30 мин м/у тековете
2. не се сдържай много дълго на 1 вия тек- това съсипва следващите