.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Цитирай Първоначално написано от PaulCrewe
    а може и да си гей
    Бе не вярвам да ти кажа

Re: Ужасен Проблем :X

Цитирай Първоначално написано от amadeuskb
    Така случва ми се за 2-ри път преди околко 4-5 дена правих секс с приятелката ми и след първия път ми става по-трудно и след като вляза в нея ми омеква ... денс пак стана така правихме го веднъж аз ходих да се оправя пуших 1 цигара после стана ми сичко точно и след 5 мин пак ми омекна докато бях в нея .
    Направо ме е срам от себе си и незнам на какво се дължи това.
    Ако може някой да ми каже или нещо как стоят нещата с виаграта.
    Плс не се смейте ,че мен ми се реве
    Не взимай виагра!!! Проблема не ти е физически. Просто се опитай да правиш секса с нея по-интересен т.е страстен Пози а у ... на които мн се кефиш и на които ще си твърд Аз така правя и нямам проблем

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Тръгнал да прави секс, а не си познава тялото.. ебахти хората..

Абе кретен, напълно нормално е да не ти става и да ти омеква!! Изчети малко литература и ще разбереш защо е така! 30-40 минути почивка и ще си като нов, разликата е, че ще издържиш доста повече от първия път!
    То като дойде не пита

Не знам дали е нормално. Ако това се случи на приятеля ми със сигурност би ми станало гадно че нещо аз не го възбуждам. Приятеля ми обикновенно първия път свършва за 2-3 минути, но дори не го изкарва продължава и изобщо не омеква след това след 10-20 минути пак свършва...Някой път се е слуявало 3 пъти по ред да свърши без да го изкарва изобщо (сигурно имам голям нимфоман за приятел- като гледам другите коментари)Той е на 20.

Цитирай Първоначално написано от LifeIsGood
    Не знам дали е нормално. Ако това се случи на приятеля ми със сигурност би ми станало гадно че нещо аз не го възбуждам. Приятеля ми обикновенно първия път свършва за 2-3 минути, но дори не го изкарва продължава и изобщо не омеква след това след 10-20 минути пак свършва...Някой път се е слуявало 3 пъти по ред да свърши без да го изкарва изобщо (сигурно имам голям нимфоман за приятел- като гледам другите коментари)Той е на 20.
    Твоя приятеле много бърз нещо ...това също не е нормално .
    Мисля ,че проблема ти е психически и не е до хапчета.Просто между тековете прави по-голяма почивка или го правете веднъж сутрин ,веднъж вечер и няма да имаш проблем.Ти се затормозяваш ,нормално е да омеква
    Да обичаш значи да страдаш!

:]

Ami ako pravish po golemi palzi mejdu aktovete nqma da imash tozi problem 1000 %
    BэzmiSlэnǿ э vSichkǿ kǿэTǿ pR

е не може безкарайно дълго да тече медения месец.
    И да те кефи тази жена и то за по няколко тека...нещата улягат, свикваш с нея, вече не ти изглежда богинята, която е била в началото... и т.н.
    (затова филма се казва 9 седмици и половина - толкоз средно трае дивата плътска страст
    все пак пробвай да:
    1. подремваш 20-30 мин м/у тековете
    2. не се сдържай много дълго на 1 вия тек- това съсипва следващите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си