От няколко месеца живея в квартал,дълеч от центъра.От няколко дни в автобуса пътува едно момиче,в същият час в който и аз.Момичето е много красиво,облича се супер добре,но в същото време не е от онези които са с 2 кила фондютен и надменно лице(или това което се вижда от лицето,защото на него има огромни черни очила).Има супер миловидно и скромно излъчване,много рядко момиче ми прави такова впечатление и там е проблемът.Работил съм по курорти и никога съм нямал проблеми да зарибявам непознати момичета по дискотеки,плаж или в хотела.Проблемът е,че не гледам на нея просто като на сексуален обект.Това усложнява много нещата за мен и не мога да я заговоря.В същото време тя често поглежда към мен и когато се обърна си извъща погледа по супер сладък начин.Затова мисля,че определено няма да и е неприятно,ако я заговоря.Вече познавам момчетата от този квартал,мислех да намеря някой който да я познава,да ме запознае,но за мен някъкси това ще убие романтиката .Има и друг проблем.3-те пъти когато сме пътували заедно е с една по възрастна жена(предполагам майка и,но не слиза на същата спирка)И става още по-неестествено да тръгна да е зарибявам пред майка й.Плс помогнете рядко се случва така да харесам момиче