- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да имаме гъста,дълга и лъскава коса
Наскоро си взех хининова вода ADDA - забелях че косата ми става по-прилепнала, имам впредвид не мазна или нещо такова но обикновенно като се окъпа ми е обемна , а сега не е въпреки че се наблюдава промяна в дължината ... PLS кажете нещо с което косата ми ще се удължи , но и ще запази гъстотата си
m ima edna maska s 4esan pff mega qkata e za 1mesec kosata raste s po 2 sm i stava edna meki4ka naprao ti e keff da q pipash ..
....
'Ми спри водата, щом не ти действа добре.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Мажи я с тази хининова вода още докато ти е мокра косата и така няма да имаш проблем.Избягвай да я мажеш,когато ти е суха косата,защото се омазнява и се сплесква.
Аз си слагах веднага след като се изкъпа и вече спрях шотяя видях че нема нищо да стане
Та бихте ли ми казали как се казва маската с чесън![]()
а, неможе ли това да се дължи на промяната в дължината. В смилъл, като порастне, косата натежава и може за това да ти е по-прилепнала
Незнам защо си решила,че нищо няма да стане.Ефект има,но идва поне след шестото шшишенце и след постоянство.Тая маска с чесън....после да ти мирише на чесън косата(ако не се мие след това де) едва ли е много приятно.А и неможе да искаш косата ти да порасне за 1 месец с 10 см.Аз лично съм доволна от хининовата водаПървоначално написано от sawfan
За тази маска с чесън казват , че въобще не миришела на чесън,ами имала и страхотен аромат![]()
Намерих гоето и за вас
На мене ми казаха, че имало някакъв спрей или маска, не помня точно.. на Лореал с чесън, от която косата растяла супер бързо(каза ми го приятелка от личен опит). Razz
П.С. - Мирише на парфюм, не на чесън Cool
Az se maja s trivitaminol,no zasega nqma efekt![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Хъм незнам.Тя косата си пасте нормално,защото според мен никакво такова мазило може да я удължи,но клисталите и поддържат растенето и го ускоряват и не слепва косата.