- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Засенчва ме?
Имам голям проблем! Значи, тази година съм в нов клас, с мн готини хорица,та... още в началото на учебната година имаше едно момиче, което тогава не познавах, та това момиче тогава беше много затворено и не говореше с никой и аЗ щото съм много добричка и почнах да разговарям с нея и така станахме нещо като приятелки. Тя е много добро момиче, имаме общи теми в някои отношения, но..... просто сега вече, всички момичета се разбират идеално и общо взето не се делят на групички и т.н., без някои които си ходят по двечки, та и аз искам да съм при др, но даденото момиче просто е залепено за мен и пр като другата ми приятелка ме помоли да отидем до кафе-машината и тя без да е канена веднага се домъква с нас! И просто така да се каже ме засенчва. А аз не съм такава, няква супер затворена, напротив, просто немога да се измъкна от нея, а и неискам да я наранявам, незнам как да постъпя, никой не общува с нея и когато тя е с мен хората автоматично избягват и мен, дори и другото ми по- близко момиче от класа. Моля помогнете, искам да променя това, неможе това да продължава!
*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 1 и 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ми говори с нея, ебати... като не разбира с мили думи, й го кажи направо!
ем, немога просто да и го кажа, немога просто да я отрежа, тя толква държи на мене, и ще ми се разсърди мн предполагам, просто е много лесно ранима :С
поговори с съоченичките ти може да те разберат, пък и тя е човек какво като е по затворена, не е нещо по-малко от вас ,така че първо поговори с твоите приятелки от училище,а те ако не те разберат или не държат на тебе или са мнго просто![]()
няма да я режеш. Интегрирай я в "групичките", говори и със съученичките ти и с нея, помогни й.Първоначално написано от fluffka1
"Хайде всички оченички...":Д
С тия портокалчетата по физе, се чудех дали не съм сбъркал аз нещо, че се четох и 2 пъти![]()
![]()
имах някакъв подобен проблем тази година,но момичето което дружеше с мен ,дружи и с една друга съученичка.Ии просто с другата моя приятелка поискахме да седнем заедно ,а въпросното "отблъснато" момиче седна на един чин с приятелката си и така я избегнах а сега сме просто с по-отдръпнати отношения.![]()
имам в предвид без много обяснения..не и обръщай кой-знае колко внимание,опитай се да я "пробуташ"на някое момиче и ...
Успех!![]()
хора, благодаря че помагате, обаче, просто, нито мога да я приобщя( защото никой не я харесва) немога и да се отдръпна от нея, все едно ще предам приятелка, абе общо взето въпросът ми е.... дали да съм една от всички, да се забавлявам с тях, или всички да ме считат за една от 2те задръстенячки и да ме избягват( а аз попринцип не съм такава) т.е. дали да помисля за себе си и... как да го кажа... за "репотацията си"
в училище, или да не предавам приятелката си и така наречената от мене "репотация" да отиде на кино... как бихте постъпили? абе много е сложна работата, ама просто вече ми писна и искам да направя нещо
Забавлявай се! И остани и с другото момиче приятелка![]()
мнго на сериозно си го зела този проблем.бади с сички приятелки..... ти сама избири ,което смята6,че е по правилно![]()
В крайна сметка гледай себе си! Т'ва че тя се е привъзрала към теб нищо не значи. Поговорете си за това, но не я зарязвай напълно.
Don't tell me what I can or can't do !
ако бях на тебе отдавна щях да и бия шута на тая .. живота ме е научил да бъда гадна .. защото специално в моята среда ако си честен и добър не стигаш до никъде.. забавлявай се .. гадно е за нея .. знам ... и на тебе ще ти е кофти .. но разбирам че трябва да избираш между много приятелки и една приятелка .. аз лично бих избрала многото .. едва ли задръстената ти приятелка ще ти е мн вярна .. но ако прецениш че е вярна приятелка и винаги е с теб .. ако дълъг период от време сте били заедно .. демек няколко години .. тогава не я режи .. но това само ако е истинса приятелка .. а ако е обикновена .. един среденПървоначално написано от fluffka1
![]()
Ами виж. Доколкото разбрах само ти й обръщаш някакво внимание. Тя оттам си прави изводите, че сте си вече големи дружки и че сте нещо като ти и другата твоя приятелка. И аз имам подобен проблем. Едно малко по затворено и необщуващо момиче сега само се чуди как да ме заговаря и да ми ходи зад гъза, просто защото в началото на годината само аз се държах по приятелски с нея.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
kaji i 4e nemoje napreksunato da e s teb obensi i 4e ima6 sobstven jivot neka govori i s drygite imax edna takava priqtelka be6e mn zle naprekusnato se lepe6e za men ama q otrqzax i sa pak sme si fr taka 4e obesni i spokoino milo 4e prosto ne iska6 da idva s teb ako ne q pokani6![]()
![]()
значи, познаваме се от тази година, BloomF- всъщност й обърнах внимание само в началото, после стана същото както с това момиче дето ти казваш че ти ходи зад гъзаи може би това ми беше грешката, понякога се мразя за това че съм прекалено добричка, просто не трябваше изобщо да й обръщам внимание и нямаше да стане така...
......... iv4eto234 може би наистина трябва да говоря с нея, много си права, все пак и аз си имам живот, а и тя да не ми е гадже??!?
но няма да я отрежа напълно, защото знам колко е гадно да си отхърлен от всички, оффф и веднъж като се запознах с майка и, и тя се радваше че сме приятелки в последствие разбрах, че съм й единствената приятелка, горкичката....... оф незнам, ще пробвам да говорим, пък ще видим, благодаря на всички
е, все пак ако имате още предложения няма да са ми в излишък
![]()
Защо просто не опиташ да я приобщиш към другите..След като е затворена,значи има проблем с общуването...Вкопчила се е в теб,защото си и единствената надежда.Мии,може би трябва да пробваш,когато дойде с теб да я оставиш малко насаме с другите ти приятелки,за да се поопознаят.Казваш стой тук,сега се връщам,и като се върнеш,ако си говорят,значи все пак може и да я приемат.Или пък говори с другите ти приятелки.Обясни им проблема си,може да ти помогнат,или пък да се опитат да я възприемат.Успех!
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Ами и от моя клас има един . Дето само след мене ходи . И никои не го иска . И се му викам махаи се бе, и тои не се маха ,и маи4е е геи . Решил съм да го прибия !
Савета ми е : Направи я по отворена да я искат другите и ще се получи![]()
Първоначално написано от Blab
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ако я отрежеш после може да съжаляваш тъй като може да се окаже че тя наистина ти е истинска приятелката а другите са те предали или те зарежат
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Obqsni i 4e ne ti e priqtno , vse pak ne ste jeneni moje malky da se razsyrdi no pak 6te si ostanete fr i nqma da ima6 lepka do tebe