.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Обувки

Обувки

Да попитам,ако знаете в София,къде продават дамски обувки,но по-големи номера Скоро се преместихме в София,а имам проблем защото имам голям крак и карам само с Кецове и маратонки,а ми се ще да нося и нещо по дамско.Благодаря на всички,които ще помогнат
    П.С. моля без подигравки

Кой номер носиш?? Аз не съм от София но пък никога съм нямала проблеми да си намеря обувки където и да е, а нося 40 номер.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LifeIsGood
    Кой номер носиш?? Аз не съм от София но пък никога съм нямала проблеми да си намеря обувки където и да е, а нося 40 номер.
    Това е по простата причина , че носиш по-голям номер обувки. Я ме виж , мене дето нося 37 , какъв бой настава по магазините
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И аз съм с 37 и е страшно.

Град
    Инкогнито
    айде аз да разваля темата, я кажете за мъжки към 45-6 номер ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    айде аз да разваля темата, я кажете за мъжки към 45-6 номер ?
    Откъде си ?
    Envoi moi ! ;]

Град
    Инкогнито
    да речем софия

Град
    Варна
    Нямам идея
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на mynichka
    Оу не се оплаквайте аз съм с 36 ..и когато си търся обувчици е нещо страшно..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Велико Търново
    голям номер ако е 40 в София има магазин на Мисс Сиксти и там са до 40 номер доколкото знам,а доколкото във Велико Търново имаме 2 магазина и са все до 39 и нищо неможе да ми стане а харесвам почти всичките им модели,напрво много ме е яд,и като попитах защо няма 40 тя казаха,че тук се търсели само малки номера,а обувките били скъпи,брей те откъде знаят,че се търсят само малки номера като никога не са внасяли 40...

Иначе аз нося 40-41,зависи от обувката и просто намеря ли си нещо веднага го купувам даже и да не е за сезона.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    По Пиротска и Екзарх Йосиф.

Много тъп въпрос эадаваш.
    В София има тоооолкова много магаэини.Просто иэлиэаш,раэхождаш се тук там и раэглеждаш.По-голями търговси улици са Витошка,Пиротска,на Графа и Слайвейков също има доста магаэини,както и по малките пряки около тях.

ужас, а аз винаги като тръгна да си търся кецове и си харесам нещо, по-големи от 37 няма

късмет...

Ухх май на никой не му е леко. Ние дето сме 37-38 номер се избиваме за обувките Тия дето са 40 не могат да си намерят дамски , а тези които са пък супер малки - да речем 35-36 или не си намират изобщо обувки или са на адски разпродажби и винаги намазват ( една приятелка си взе ботушки - хубавки бяха все пак за 13 лева и си кара цяла зима с тях вече )

П.С Другите са ти казали къде да търсиш ... в зависимост от парите, които си готова да дадеш:
    По-скъпите: На Витошка
    Другите: По Графа, Пиротска ( не съм им много фенка на тях ) и Екзарх Йосиф.

В Мола и Сити Център всъщност няма ли и по-големи номера?

Мега фен Аватара на Infinity
    Излизаш и проверяваш на място,а иначе и аз съм със 38 и искам да кажа,че и от този номер не се намират лесно номера
    To infinity and beyond.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Това е по простата причина , че носиш по-голям номер обувки. Я ме виж , мене дето нося 37 , какъв бой настава по магазините
    И аз така,такава борба...

Град
    Франция ; В. Търново
    И това е във София
    Аз какво да кажа ,като съм М и нося 42 номер ,само че аз имам по-широк крак и немога да си намеря някакви обукви .

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    мъка е
    макар, че и аз съм правила големи удари
    миналото лято си намерих невероятните обувки на морган за 20 евро
    нося 39-40
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Аз нося 39-40-41 а съм момиче Не съм нито висока , нито дебела , нормална съм само косурите са ми краката Иначее като изляза из Варна в всеки магазин си харесвам обувки и все ги олучвам да ми стават

Супер фен Аватара на galu6a
    аз съм 36-37 и нямам оплаквание в намиранията ,то мисля ,че женските номерации почват от 35 ама мн рядко имат от тях
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз пък много лесно си намирам обувки..Просто влизам в магазина харесвам си нещо меря го и го взимам 39ти номер нося...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Значи 1во след като питам значи съм търсила по Пиротска и тн,освен това нося обувки 41-42...ако знаете нещо по темата БЛАГОДАРЯ!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Ти сериозно ли мислиш, че е лесно?

и аз нося 37 и такова трудно решение е да си избера обувки защото почти от всички модели които харесам има моя номер и немога да реша..а пък ако някое момиче тръгне да ми взима набелязаните обувки само гледайте какъв скандал става
    who the hell has control on the damn smoke machine...

готинки са

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си