- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуална ориентация
Нз дали има такава тема,ама споделете има ли сред вас лесбийки,гейове или бисиксуални?Кога разбрахте за ориентациятя си и как се почувствахте?Срам ли ви е или не?Изобщо всичко което ви вълнуваа
Btw аз съм бисексуална :P
When You Live Forever,What Do You Live For??
Хетеросексуална съм.Падам си само по противоположния пол.
Руса кукличка
Бисексуален съм.. и не виждам от кво трябва да ме е срам... напълно нормален съм като всеки един човек...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Тази тема не е за хетеросексуални :PПървоначално написано от angelcheeee_93
ами то в последно време е доста модерно да си с "по-различна" ориентация...Първоначално написано от m3ch3ncee
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
Данто не става.. въпрос дали е модерно или не... това "за модата" са пълни глупости..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ти питаш дали има сред нас бисексуални и т.нПървоначално написано от m3ch3ncee
При мен няма такава ориентация и затова казвам ,че съм хетеросексуална![]()
Руса кукличка
Оки,извинявяйПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
няма нищо![]()
Руса кукличка
аз прочетох за какво става въпрос...а това за модата,повярваи ми,не са пълни глупости...доста често виждам малки момиченца,които са вдъхновени от "Л връзки"-това са деца в период на самоопознаване,на развития...периода в който те стават личности...Първоначално написано от Adwokat
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
И аз съм хетеро , но има около мене бисексуални .. Не виждам нищо лошо![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Da be gluposti,no ne moje6 da otre4e6,4e ima dosta nahakani pikli,deto za ednoto vnimanie 6e se napravqt ne na lesbiiki ami nz na kvo.Ima redko tupi takiva individi i kato me "barkat" s tqh,mn me vbesqvatПървоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
Първоначално написано от angellove
Аз съм обратна и не го крия,не мисля че има смисъл да го правя.А това за модата са големи идиотщини "едно момиче целува друго и край вече е бисексуална"стегнете се малко хора,всички знаем как седят нещата
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Хетросексуален съм. Но имам приятели бисексуални
Това не означава.. че някой момиче което целува друго е лесбийка и ли е бисексуална.. както в по горния пост казаха.. това са "деца".
Дам прим от нашия клас здрасти здрастиПървоначално написано от Adwokat
после като се разлигавят и се правят на некви луди езици почват да пускат и до там
[quote="lips_of_anegel"]Аз съм обратна и не го крия,не мисля че има смисъл да го правя.А това за модата са големи идиотщини "едно момиче целува друго и край вече е бисексуална"стегнете се малко хора,всички знаем как седят нещата[/quot
то ,това му е лошото!!!Мода е!!!при малките момиченца,онези,които нямат свой образ и подражават на другите.Също както стана с емо-модата...нямам нищо против хората с различна от моята ориентация,просто споделям мнение.И все пак сайта е teenproblem и предполага повечето посетители да са на възраст между 13 и 18 год.
Абе вие нормални ли сте?Тук не става дума дали е мода или не!!Само хората,които са такива разбират всъщност за какво говорим.Моля такива,които не знаят нищо по въпроса,да не пишат!Айде замислете се малко
![]()
ебе ей,осъзнайте се!и спрете с тея комплексираните,отбраните ни отговори...да-за незнаен път казват-има такава мога!!!!и ако имате малко акъл и четете това,което пиша,ще разберете че не съм казала,че вие сте такива!!!!бъдете каквито искате!!!18 години преход!демокрация-хората са свободни!!!АЗ ПРОСТО КАЗВАМ,ЧЕ ИМА МН МАЛКИ МОМИЧЕНЦА,КОИТО ГО ПРАВЯТ ЗАЩОТО Е МОДЕРНО!Айде,със здраве!
модерно е да си различен ама чак да си сменяш ориентацията заради някаква мода
аз имам голямо влечение към женски пол, ама не защото е модерно...![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
хетеросексуален съм-падам си по мадамите на плажа![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
+1Първоначално написано от heroine
![]()
Бисексуален.Ама то всеки Пинк фен е или би,или гей,нищо чудно(няма майтам,съвсем сериозно говоря,факт!).Още от 6-7 годишен си знаех,че има и нещо друго освен момичетата.Иначе го осъзнах напълно към 15.Нито ми пука,нито нищо,дори си ми харесва.Всеки с навиците си
Пак отракахте към друга тема.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Аз също съм бисексуален и не виждам проблем в това. Ама ми трябваше доста време да осъзная това. В момента имам сексуални контакти само с приятелката ми, но това ми стига. Макар че отвреме на време ме гонят и други мераци![]()