.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Hybrid View

Сексуална ориентация

Нз дали има такава тема,ама споделете има ли сред вас лесбийки,гейове или бисиксуални?Кога разбрахте за ориентациятя си и как се почувствахте?Срам ли ви е или не?Изобщо всичко което ви вълнуваа

Btw аз съм бисексуална :P
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Град
    Велико Търново
    Хетеросексуална съм.Падам си само по противоположния пол.
    Руса кукличка

Бисексуален съм.. и не виждам от кво трябва да ме е срам... напълно нормален съм като всеки един човек...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Тази тема не е за хетеросексуални :P

Цитирай Първоначално написано от m3ch3ncee
    ами то в последно време е доста модерно да си с "по-различна" ориентация...
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Данто не става.. въпрос дали е модерно или не... това "за модата" са пълни глупости..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Велико Търново
    Ти питаш дали има сред нас бисексуални и т.н
    При мен няма такава ориентация и затова казвам ,че съм хетеросексуална
    Руса кукличка

Ти питаш дали има сред нас бисексуални и т.н
    При мен няма такава ориентация и затова казвам ,че съм хетеросексуална
    Оки,извинявяй

Град
    Велико Търново
    няма нищо
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Данто не става.. въпрос дали е модерно или не... това "за модата" са пълни глупости..
    аз прочетох за какво става въпрос...а това за модата,повярваи ми,не са пълни глупости...доста често виждам малки момиченца,които са вдъхновени от "Л връзки"-това са деца в период на самоопознаване,на развития...периода в който те стават личности...
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

И аз съм хетеро , но има около мене бисексуални .. Не виждам нищо лошо
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Da be gluposti,no ne moje6 da otre4e6,4e ima dosta nahakani pikli,deto za ednoto vnimanie 6e se napravqt ne na lesbiiki ami nz na kvo.Ima redko tupi takiva individi i kato me "barkat" s tqh,mn me vbesqvat
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Аз съм обратна и не го крия,не мисля че има смисъл да го правя.А това за модата са големи идиотщини "едно момиче целува друго и край вече е бисексуална"стегнете се малко хора,всички знаем как седят нещата
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Хетросексуален съм. Но имам приятели бисексуални

Това не означава.. че някой момиче което целува друго е лесбийка и ли е бисексуална.. както в по горния пост казаха.. това са "деца".

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Това не означава.. че някой момиче което целува друго е лесбийка и ли е бисексуална.. както в по горния пост казаха.. това са "деца".
    Дам прим от нашия клас здрасти здрасти после като се разлигавят и се правят на некви луди езици почват да пускат и до там

[quote="lips_of_anegel"]Аз съм обратна и не го крия,не мисля че има смисъл да го правя.А това за модата са големи идиотщини "едно момиче целува друго и край вече е бисексуална"стегнете се малко хора,всички знаем как седят нещата[/quot
    то ,това му е лошото!!!Мода е!!!при малките момиченца,онези,които нямат свой образ и подражават на другите.Също както стана с емо-модата...нямам нищо против хората с различна от моята ориентация,просто споделям мнение.И все пак сайта е teenproblem и предполага повечето посетители да са на възраст между 13 и 18 год.

Абе вие нормални ли сте? Тук не става дума дали е мода или не!!Само хората,които са такива разбират всъщност за какво говорим.Моля такива,които не знаят нищо по въпроса,да не пишат!Айде замислете се малко

ебе ей,осъзнайте се!и спрете с тея комплексираните,отбраните ни отговори...да-за незнаен път казват-има такава мога!!!!и ако имате малко акъл и четете това,което пиша,ще разберете че не съм казала,че вие сте такива!!!!бъдете каквито искате!!!18 години преход!демокрация-хората са свободни!!!АЗ ПРОСТО КАЗВАМ,ЧЕ ИМА МН МАЛКИ МОМИЧЕНЦА,КОИТО ГО ПРАВЯТ ЗАЩОТО Е МОДЕРНО!Айде,със здраве!

Град
    Hate City Sofia.
    модерно е да си различен ама чак да си сменяш ориентацията заради някаква мода
    аз имам голямо влечение към женски пол, ама не защото е модерно...
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    хетеросексуален съм-падам си по мадамите на плажа
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Цитирай Първоначално написано от heroine
    модерно е да си различен ама чак да си сменяш ориентацията заради някаква мода
    аз имам голямо влечение към женски пол, ама не защото е модерно...
    +1

Бисексуален.Ама то всеки Пинк фен е или би,или гей,нищо чудно (няма майтам,съвсем сериозно говоря,факт!).Още от 6-7 годишен си знаех,че има и нещо друго освен момичетата.Иначе го осъзнах напълно към 15.Нито ми пука,нито нищо,дори си ми харесва.Всеки с навиците си

Пак отракахте към друга тема.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Браво

Град
    София
    Аз също съм бисексуален и не виждам проблем в това. Ама ми трябваше доста време да осъзная това. В момента имам сексуални контакти само с приятелката ми, но това ми стига. Макар че отвреме на време ме гонят и други мераци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си