.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Игра за напреднали ;]

Общо взето наблудавайки доста хора и техните връзки, включително и моите също, стигам до извода, че днешната любов е една игра на "котка и мишка" . За да продължи колкото се може по-дълго трябва да я играеш умело. Трябва да се дистанцираш, когато трябва за да събудиш нейното/неговото желание да се вкопчи в теб, колкото се дърпаш, тя/той все повече те иска (разбира се не чак много крайно дистанциране, макар че и то в доста случаи помага). Тези които не играят играта бързо стават скучни сякаш и биват изхвърлени от играта, макар и чувствата им да са може би по-силни от тези на играещите, нали все пак за това са избрали този път, ама за тяхно съжаление явно грешния... Интересните,лошавите продължават към следващото ниво, а другите супат духата

П.С. Според мен това се среща повече при нежния пол, понеже трябва да се бориш за тях и да поддържаш интереса им към теб в противен случай ще останеш с разбито сърце

П.С. И все пак целия живто не е ли една голяма игра

Град
    бълХаристан
    сигурно е тъй, ама от къв зор да се правя на някой друг през цялото време и да играя роля. не мога ли да бъда себе си в една връзка, то няма никакъв смисъл да има връзка, сериозна де. в началото винаги се правя на интересен и верно преигравам, но след 1-2 месеца ставам себе си, ако не ме харесват такъв какъвто реално съм и заради самия мен - прав им път.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не всички играят. Усеща се когато човека до теб е естесвен.

Цитирай Първоначално написано от kypo
    сигурно е тъй, ама от къв зор да се правя на някой друг през цялото време и да играя роля. не мога ли да бъда себе си в една връзка, то няма никакъв смисъл да има връзка, сериозна де. в началото винаги се правя на интересен и верно преигравам, но след 1-2 месеца ставам себе си, ако не ме харесват такъв какъвто реално съм и заради самия мен - прав им път.
    на същия принцип съм... просто така съм забелязал при повечето

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Да ти кажа..вече се съмнявам дали се усеща. И аз така си мислех и точно когато бях 10000% уверен в това ме обедиха в точно обратното а бях сигурен в този човек

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Да ти кажа..вече се съмнявам дали се усеща. И аз така си мислех и точно когато бях 10000% уверен в това ме обедиха в точно обратното а бях сигурен в този човек
    същото и при мен, оказа се че изобщо не я познавам, или може би сега е решила да играе играта си и да се прави на друга, на такава каквато иска да бъде, но не е!... знам ли

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    4 години бях с играчка. Сега мисля, че съм срещнал искрено момиче. Ще видим

Голям фен Аватара на cveteto64
    Последната ми връзка беше точно такава игра когато вложих чувства и искреност бях "изхвърлена от играта", но сега усещам как отново навлизам в нея и ще продължа да играя, защото разбрах, че когато си истински биваш наранен искам точно това да разберат и отаналите, защото докато не изпиташ нещо си нямаш на идея какво е и колко боли... и btw не само нежните половинки си играят...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Град
    Paradise
    +1. Преди играех. Сега си намерих човек, на когото не му се играе и станах нормална с нормална връзка.

Град
    В сърцата на хората.
    Какви са тия игри хорааа ... божей
    Всичко според ситуацията,Не може да излезеш от вкъщи, с нагласата днеска "че се правя на интересен", "утре много добар и мил"

Послепис: Да, съгласен съм, живота е игра,в живота се включва и любовта и всички неща където се сетиш.

Послепис 2: Трябва да си хитар в своя живот,Хитар ли си, и знаеш как да си изиграеш картите, няма да имаш проблем, не само в любовта, а и вдругите проблем. - мое мнение.

Поздрави!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Да,съгласна съм с теб.За съжаление,в днешно време тези,които "играят начисто" ти се броят на пръстите на едната ръка

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    indeed

Re: Игра за напреднали ;]

... Интересните,лошавите продължават към следващото ниво, а другите супат духата
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    същото и при мен, оказа се че изобщо не я познавам, или може би сега е решила да играе играта си и да се прави на друга, на такава каквато иска да бъде, но не е!... знам ли
    + 1 и аз бях в същата ситуация... много е кофти - мислиш си, че познаваш някой, а накрая се оказва, че той е съвсем друг и че в крайна сметка ти не си влюбен в това, което представлява наистина, а в това, което е представил пред тебе или това, което ти се иска да бъде...

Според мен номера е да бъдеш себе си, но когато трябва да си пазиш достойнството. Това не е преиграване, а един вид защита
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    така е

Абе игра...нито живота, нито любова са игри. Считаите се живота за игра и после ще съжалявате Лично мнение
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    + 1 и аз бях в същата ситуация... много е кофти - мислиш си, че познаваш някой, а накрая се оказва, че той е съвсем друг и че в крайна сметка ти не си влюбен в това, което представлява наистина, а в това, което е представил пред тебе или това, което ти се иска да бъде...

Според мен номера е да бъдеш себе си, но когато трябва да си пазиш достойнството. Това не е преиграване, а един вид защита

i az sum bila v takava situaciq i e mn tupo. az lichno predpochitam horata da sa estestveni
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

За съжаление почти всеки е изпадал в подобна ситуация ...
    Мое лично мнение е , че за да е стабилна и истинска една връзка такива "игрички" трябва да се избягват ... няма никакъв смисъл от това да се правиш на интересен или недостъпен пред човека с когото си ..., но за съжаление доста хора не мислят така

Аз не съм съгласна с теб!Това с вечното гонене и тичане имам чувството, че се получава само при онези така или иначе некраткотрайни връзки.Онези връзки,в които примерно момичето или момчето, или и двамата не са наясно какво искат,търсят и какво ги задоволява като претенции.Или връзките,в които примерно девойчето е на 16 а пичът на 17 или 18..все някой ще се направи на интересен и безкомпромисен .Смятам че истинските връзки са за истински дораслите хора,зрелите по мисловна дейност,макар че има и хора на 30,които се държат като 17-годишни пубертети!Животът е много приятен,ако успееш да превръщаш от пораженията-победи!Звучи лесно и Е лесно! :P

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    начиии...то зависи каква връзка искаш да имаш..
    ако по сериозна ясно...дръж се естествено..но поддържай тръпката..
    но ако е нещо кратко и безсмислено..е хубаво да се държиш по-...хммм..дръпнато..да го/я караш да трепти като те види ...е тва вече не секи го умее...въпрос на майсторлък ....
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си