Здравейте! Първо да се представя аз съм на 16 години 10 клас и има едно момиче, което промени живота ми тотално.
Всичко започна 5 клас, когато я видях моята съученичка неможех да сваля очи от нея, мислех само за това колко е красива и готина.
През времето 5-6-7 клас, когато бях трудно свалях поглед от нея, накрая си бях казал, като отида в друго даскало ще я забравя, това сигурно е просто едно увлечение пак и ние не бяхме близки, уви 8 клас отново се паднахме в един клас, тогава просто целия клас я гледаше с ей такива очи O_O и всеки се мъчеше да я зариби, тогава се бях отказал от всичко към нея и просто си бях безразличен, когато излязохме за първи път класа, тя беше невероятна направо.... След време разбрах, че тя има сайт, влязох от чисто любопитсво и като прочетох няколко нейни мисли, аз вече бях влюбен в нея. Толкова добро момиче е стояло, толкова близо до мен, а аз не съм го осъзнавал, познавам я доста добре или поне така си мисля 10 години в една стая не са малко... В края на 8 клас се сприятелихме долу горе с нея и почнахме малко по-малко да си говорим, преди и двамата бяхме като непознати -_- .....
Така до ваканцията между 9-10 клас (лятната), аз исках да й покажа по някаф начин мойте чувста, но не бях сигурен дали трябва да й ги показвам и затова писах около 3-4 теми тука по тоя въпрос, след като ме надъхахте да й кажа, но преди това да я опозная, знаех че сигурно ако и пиша в скайп няма много много да ми обърне внимание, затова си направих друг и писах от него с цел да я опозная, неможах да се справя с това защото не исках да я лъжа просто не исках....
И всичко стана много объркано с тоя глупавия скайп..., минаха няколко дена и аз реших да направя едно клипче, в което споделям чувствата си към нея, след като и го показах от другия скайп тя незнаеше, че съм аз ми каза, че е трогната, което ме подтикна да направя още няколко клипчета... накрая вече тя не издържаше, както и аз и реших да и споделя, че съм аз, след като и казах това, тя ми каза , че е в шок аз се паникиосах, спекох много здраво и й казах да го забрави, тя ми каза как да го да забравя ти направо ме заби,
аз й казах не съм напраил нищо кой и знае к'во толкова... и там някаде всичко приключи много рязко... Не съм спирал и за момент да изпитвам тези чувства към нея...
Въпроса е че отново обърках нещата и сега пак сме като непознати един вид много рядко си говорим и т.н. ....
Искам да поправя всичко това, но незнам как или по-точно не съм сигурен в себе си. Защото имам гадното чувсто, че тя май ме отряза?
или пак не? незнам може би трябва да говоря с нея, защото май само тя може да ми помогне?незнам? незнам?