.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Град
    Бургас

Според вас странно ли е?

Здравейте.

Значи историйката е следната - едно момиче ми е адски навито да правим секс.Навита е да я чукам(естествено с презерватив - safety first ) , навита е да й се изхвърля на циците(или примерно на корема,само да не е на лицето) , обаче едно ми е странно и ви питам и вас за мнение - не иска да ми духа 0.о В смисъл,не че се оплаквам или нещо такова - не ,просто...странно ми е как иска да я чукам и то много,а не иска да ми духа.Разбирам за спермата,ама... 0.о

Темата не е е*авка.Ако беше такава,щеше да бъде нещо от сорта на "Та въпросът ми е - ако й свърша на пъпа,ще забременее ли?".Както виждате - няма такова нещо.

Благодаря предварително,очаквам отговори

Хората са с различни разбирания. Няма нищо странно, тъй като всички сме различни. Може просто да й е гадно, да я е гнус, всякакви обяснения може да има. Няма нищо странно, според мен. Може да я предразположиш да ти духа, ако и ти направиш нещо ; ) Ай със здрав

Град
    София
    е кво те учудва ... мацката просто може да не прави свирки ?!?!??

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Може да й е неприятно
    2.Може да приема духането като нещо интимно,т.е. би духала само на сериозния си приятел (когото явно още няма),а не на някой "приятел с привилегии"

Това,че не иска да го прави си е напълно нормално Всеки си има различен характер,различни разбирания,различни неща му харесват и т.н.

Точка 2 е според мен!
    Доста момичета по-лесни мислят така
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    varna
    може просто да не й харесва нормално е познавам момичета,които споделят същото мнение

Може би е гнуслива...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    1.Може да й е неприятно
    2.Може да приема духането като нещо интимно,т.е. би духала само на сериозния си приятел (когото явно още няма),а не на някой "приятел с привилегии"

Това,че не иска да го прави си е напълно нормално Всеки си има различен характер,различни разбирания,различни неща му харесват и т.н.
    напълно съгласна
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Не го разбирам това .. Смисъл ако си решил да спиш с някой трябва да е пълна програмата , за да е мах удоволствието.. Ама може да не знае как се прави , да я е гнус .. Бе много причини ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    София
    Ми не иска момичето, какво чудно. Прави каквото можеш - не изпускай мига. И си доставете удоволствие

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми може би просто не обича да прави свирки... а това, че иска да я ч*каш няма нищо общо... в смисъл че всики жени правят секс ама не всички духат
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Мой пък да не може да духа кат хората .. хаха и за да не се излага

леле пак си използвам мозачната клетка

Град
    Хасково
    Според мен може да не обича да го прави... Или да го смятаза нещо, което се споделя само между двама близки.. А в случая вие не сте.

Не е никак странно
    Ти би ли олизал всяка дето ч*каш

Град
    Бургас
    Аха...благодаря на всички за отговорите

Re: Според вас странно ли е?

Цитирай Първоначално написано от flix
    Здравейте.

Значи историйката е следната - едно момиче ми е адски навито да правим секс.Навита е да я чукам(естествено с презерватив - safety first ) , навита е да й се изхвърля на циците(или примерно на корема,само да не е на лицето) , обаче едно ми е странно и ви питам и вас за мнение - не иска да ми духа 0.о В смисъл,не че се оплаквам или нещо такова - не ,просто...странно ми е как иска да я чукам и то много,а не иска да ми духа.Разбирам за спермата,ама... 0.о

Темата не е е*авка.Ако беше такава,щеше да бъде нещо от сорта на "Та въпросът ми е - ако й свърша на пъпа,ще забременее ли?".Както виждате - няма такова нещо.

Благодаря предварително,очаквам отговори
    Mи въпрос на принципи ве пич Може би прави свирки само на момче, което е по-специално за нея и обича ... Аз примерно не лижа всички мацки ... само тези , които наистина съм (h)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    1.Може да й е неприятно

напълно съгласна
    + 1 .. Просто иска да се чукате Ти би ли я лизал?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    може да и е гадно и за това да не иска

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Може би е гнуслива...
    +1

Не е странно. Някой момичета просто не обичат да духат!!!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти

Re: Според вас странно ли е?

Цитирай Първоначално написано от flix
    ...странно ми е как иска да я чукам и то много,а не иска да ми духа
    1.Може би не й е приятно
    2.Може да духа само на определен човек
    3.Или не може

Хора - различни,може да има много причини

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Nancy_