- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОТНОВО с бившия
Здравейте, не мога да разбера една приятелка затова ще се допитам и до вашето мнение. Така тя ходи с едно момче януари за около 2 седмици след това скъсаха, като си останаха добри приятели. Март тя направи така, че отново да се съберат, но уви след около 2 седмици отново скъсаха. И сега обмислят отново да се съберт. Тя имам чувства към него и затова при всяко разделяне страшно много страда, но за него не съм много сигурна...Та нормално ли ще бъде те отново да се съберат...
"Колкото повече, толкова повече..!"
щом тя има чувства към него е нормално да иска да се събират...ноо на какво се дължи това непрекъснато разделяне??
Глупаво е. Само се унижава и накрая ще съжелява жестоко, че си е губила времето.
Бившите са си бивши. Щом един път е имало причина да скъсаш с някого, значи колкото и да се събирате, тази причина ще е налице и пак ще ви раздели.
Понякога хората правят странни неща
Вярно, че е кофти да я гледаш като страда, но нали знаеш, че човек докато не се опари не вярва че огъня изгаря.
Тя се е опарила, но явно иска пак или пък се надява нещата накрая да потръгнат.
Аз познавам двойки, които се разделят и събират по няколко пъти и вече съм свикнала с това...радвам се когато са щастливи и ги успокоявам, когато са се скарали![]()
Тъпо е това , което тя прави . Това момче само си играе с нея един вид , а тя му ходи по гъза , когато на него му е кеф ходят , когато не - късатДа го зареже и да си намери някой , който би оценил това което тя
![]()
Аз лично не бих го направила.Доста глупаво постъпва поне според мен. Веднъж разделят ли се двама човека, нама смисъл да се опитват да се съберът втори път,а при тях даже трети. Всеки път тя прави крачката към събирането им...следователно на него не му пука за нея. Забелязвам, че повечето момичета нямат уважение към себе си. Всеки се оправдава ама аз много го обичам и т.н. Преди всичко имаите уважение към самите себе си. Твоята приятелка определно няма това уважение към себе си. За мен е супер глупава постъпка да се влачиш по някого, така няма да го спечели или накара да я обича. По скоро момчето ще се позабавлява и ще я остави отново.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Момчето май не е с много сериозни намерения. Два пъти не се е получило, защо да страда още един път? За мен няма смисъл да се събират, ама тя си решава... Най-вероятно ще ходят 2 седмици и пак ще се разделят...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
преди години аз бях така много късания накрая доста време без караници добри отношения всичко ОКАЙ и дойде момента в който разбрахме че още при първото късане не е трябвало да се събираме отново![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along