И аз щях да почвам ...пак/на 15 съм/ освен както каза по-горе да работиш 3 или 5 часа да раздаваш,иначе с другине брошури не е работа.Баща ми има един приятел,който държи куриерска фирма,ето как стоят нещатата-да кажем,че на всъко десето чесло ти получаваш по 12000 брошури.За 3 дена ти трябва да ги раздадеш по пощенските кутии.Ако пускаш по 20 листови те хващат веднага и глобата е 400 лв.Ако ги раздадеш вземаш други пак 12 000 нито повече,нито по-малко.Уловката е ,че ако видят,че работиш бъзо/което е невъжможно да учиш и да успееш да раздадеш 12 000 за 3 дена/ ,намалят срока на 2,ако не успееш,не ти дават заплатата за месеца.Писма да раздаваш е къде къде по-лесно.Единствено трябва да познаваш улицата на назначения за теб район.Много е изморително да учиш и да работиш/от личен опит го казвам/.Ти ще се прибереш толкова изтощена,че едва ли ще ти е за учене,няма да си доспиваш,а да не казвам ако си от по-парануичните като мене,да се притесняваш за срока.Ааа и още нещо,доста е опасно да ходиш по затънтените улички-хиляди пъти са ми вземали акъла и незнаеш как се бяга с 8 кг на гърба.С 1 дума-ужас.