- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Устни..!!!
През зимата устните ми се напукват мн гадно използвала съм балсамчета ,но мн мн не съм превърженик на тях вие как се справяте с този проблем бях чела някъде ,че се прави някаква смес от мед и захар и или нещщо подобно!![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
примерно вечер преди да си легнеш си намажи устните с мед, стват много мекички![]()
крем вечер задължително или както каза Black_Fyed_Peas с медец има ефект обаче проблема е че или ще го изядеш или ще се лепне нейде![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Мииии... мед наистина действа,но на мен ми помага и синия гланц на NIVEA
Аз също имам този проблем, но не само през зимата. Медът наистина помага, но няма дачин да действа през целия ден. Аз използвам балсамчетата на Нивеа и вечер едно кремче(което всъщност свършва
) и устните не ми се напукват, а напротив много са мекички
![]()
Ами балсам някакъв..в аптеките продават със всякакви вкусовеНа мен не са ми изпръхвали за сега,но за всичко си има време
![]()
И аз съм доволна от меда. Понякога слагам и маргарин. Иначе имам и на Нивеа синия балсам.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И на мен попринцип устните ми много се напукват за това позлвам балсамчетата на Нивеа и отгоре някой гланц за устниХем излгежда супер ( защото балсама ми придава лек розов цвят на устните и атко се покрие от гланц става супер) хем устните ми са меки , еластични и предпазени от вятър и т.н.
Вземи си балсама на Eucerin! Аз го имам от много време и съм адски доволна, ползвам го и през лятото и през зимата и нямам проблеми с кожата на устните![]()
![]()
аз пък използвам боров вазелин,ефекта е моментален.На сутринта съм готова![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Първоначално написано от ThisIsMe
откъде мога да си взема този вазелин и колко струва![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
От аптеката, но цена не помня.Първоначално написано от galu6a
![]()
cherry*kiss
Евтин е,не повече от 2 лв
What i want is obvious , what i love is unique
Първоначално написано от CherryKisS
и аз ползвам само че баща ми го поръчва от някаква жена която ги прави (или нещо от сорта) наистина мн помага
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Не ползвам нищо,въпреки,че са ми напукани и т.н![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?