.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    RUSE

ТОЙ е по-малък от мен с една година ..

- ..

Абе хора стига глупости бе! Какво ще си помислят другите, понякога хосркото мнение е от значение, но в случая какво ти пука ?!? Ти за хората ли живееш или за себе си? Много глупава постъпка и причина !
    A.D.I.D.A.S.

Ти съма го каза, за любовта няма някаква възрастова граница, камо ли в твоят случай 1 година. Приятелките ти ще го приемат искат не искат, се пак са ти прятелки. И ти съма трябва решиш какво да направиш... Обмисли нещата както трябва и направи това което искаш ти, а не това което искат приятелките ти....

Град
    Варна
    Първо: Това е възможно най-нае*аното отрязване за момчето (то и за момичетата де, но говорим за този случай) Клишето не слушай хорското мнение, а твоето е много правилно, но всички (в т.ч. и аз...) казват, че не се интересуват, а в последствие.... НЕ за всичко, но... Плюс това, той може да е една година под теб, но да мяза на по-голям от теб...

След като се харесвата какво ти пречи,че е по-малък.Вие се харесвате,какво ти пука за другите.Гледай себеси на 1во място,а не хорското мнение
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Хората винаги ще си намират какво да обсъждат така че си живей живота и хич да не ти пука ...
    Ако го харесваш наистина и искаш да си с него не виждам никакъв проблем ... голямо чудо, че е по-малък от теб /нали е само с една година все пак/

3арежи ХОРАТА.Това е твоят живот и целта ти е ти да си щастлива,нали?Какво те бърка,че еди коя си твоя приятелка ще ти се иэхили,че ходиш с момче по-малко от теб?Освен,че тя ще демонстрира тоталната си инфантилност друго няма да постигне.Въпреки,че се съмнявам някой да ти повлея в това отношение,эащото хората,на които до толкова им пука от общественото мнение,че да си съсипват собствения живот са тежък случай.

Повече от фен Аватара на VQTUR
    Aвторке, какви са тия глупости че бил по-малък от теб с 1 година?!
    Това НЕ е никакъв проблем!!!

Има и такива двойки, къде е казано че момчето трябва задължително да е по-голямо от момичето... това са някакви обществени закостенелости и стереотипи, които хората без някаква особена индивидуалност, се страхуват да ''нарушат''

Имам познати които ходят и момчето е по-малко, но хич не му личи.
    Има достатъчно зрели хора, но явно ти не си от тях още, щом се замисляш ''какво ще кажат другите?!''
    МОМИЧЕ СЪМ!

Град
    < 33
    1во: ИЗПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКА!

2ро: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#4635703 ето ти същата тема,чети ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    Дълбините на канала :D
    Ужас...съчувствам ти,това е потресаващо ужас,въй въййй въййй

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Да не си от Бургас,впрочем :>

Авторке,нали знаеш..."за любовта няма граници"

Проста работа...

Ако са ти истински приятелки ще те подкрепят

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от flix
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Да не си от Бургас,впрочем :>

Авторке,нали знаеш..."за любовта няма граници"
    Не,просто се излигавих с тва `въй`

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ти ли ще ходиш с момчето или твоите приятели?!

Честно казано като го чуя това "харесвам го,но той е по-малък от мен и няма да сме заедно,защото приятелите ми може да си помислят нещо" и не знам,какво ми става Само някой доста ограничен би поставил мнението на хората пред собствените си чувства

Супер фен Аватара на miShle
    Ти си идиотка.. И кфо като е по-малък от тебе.. Нали знаеш,ако го харесваше наистина възрастта нямаше да ти е проблем..най-малко пък мнението на приятелките ти. Пък и понякога най- истинските и силни неща са най-нелогичните... Не виждам какъв точно ти е проблема .. може би първо трябва да преодолееш предразсъдаците си и после да мислиш за въпросното момче...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си