- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за обезкосмяването отдолу (за момчета)
Как се обезкосмявате отдолу? Аз засега само с ножичка от време на време се "подстригвам", защото ме е страх, че ако се бръсна може да се порежаИ колко често го правите?
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Купи си крем депилатоар на Veet.Все едно се бръснеш,ама няма шанс да се порежеш.Но по-добре отиди на кола маска
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ммм кола маска на оная работа..Доста болезнено ;D Иначе с крем депилатор май най-добре
![]()
Момче ли си?Ако си момиче,ми ще търпиш,не е толкова зле/
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Забравих да спомена, момче съм![]()
Скубя се с голи ръце като истински мъж![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Можеш да се порежеш само с бръснач. По-горе някой каза едно кремче веет, което е най-добрия вариант.
Скайп: doombringer2006
Братле,ползвай самобърсначка бе, с епилатор ще си направиш хуя на гъз... И да се порежеш съвсем малко щипе бе,мажеш с ракия/автършейв и духаш малко въздух и до 10 секунди ти е минало... Не се излагай, а btw на колко години си? :P
на 14 съм ... почти 15Първоначално написано от iwancho
с бръснач е мн гадно и е мисля да го ползвам вече. С епилатор расът по - бавно и не са от 1 корен по 5 косъм а и не са като ренде мн по - добре е![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
И аз съм за крема![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
А бе и ти какъв мъж си , щял да се пореже е да няма целия да падне я ... Въй т'ва е ужасно бе![]()
А и то навсякъде можеш да се порежеш ...
Ама ако искаш пробвай с крема вместо с бръсначката
![]()
Станислава
с брасначка на контра![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
е това се казва мъж ! ахахахха иначе аз го раздавам с самобръсначка или с по тъпа балтия ако ми се намираПървоначално написано от Zagorql
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ги махам с бръсначка на контра и не ме е*е.Никога не се порязвам...ма с епилатор недей в никакъв случай !![]()
Със електрическа самобръсначка![]()
aве къф крем кви 5 лева зимаш бръсна4а и по4ваш няя са плашиш!!!![]()
пич не се прави като се режнеш малко сложи малко афтаршеиф и готовоаз пурвия пут само се порязах с брусначката ама вече не
![]()
Крещящо си тъп Саше
На 17Първоначално написано от iwancho
А еднакво бързо ли растат след самобръсначката и крема?
![]()
пич виш са със самобрасначка за 1 седмица
а за крема нз
обаче по добре самобръсначка![]()
Крещящо си тъп Саше
Еми аз по принцип с самобръсначка,ама съм пробвал и с крем Veet абе става,иначе до сега не съм се порязвал
Малко ми е скучен тоя форум!
А колко често се бръснете?![]()
със самобръсначка...колкото се може по често подобно на мищниците там се отделя при изпотяване знаеш кво така че е добре на седмица веднъж ако ги бръснеш де
,,Take iit slow..make it happen baby..''
така няма ли да станат супер гъсти и твърди... като брадата?