.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

за обезкосмяването отдолу (за момчета)

Как се обезкосмявате отдолу? Аз засега само с ножичка от време на време се "подстригвам", защото ме е страх, че ако се бръсна може да се порежа И колко често го правите?

епилатор
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Купи си крем депилатоар на Veet.Все едно се бръснеш,ама няма шанс да се порежеш.Но по-добре отиди на кола маска
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Ммм кола маска на оная работа.. Доста болезнено ;D Иначе с крем депилатор май най-добре

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Момче ли си?Ако си момиче,ми ще търпиш,не е толкова зле/
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Забравих да спомена, момче съм

Скубя се с голи ръце като истински мъж
    Голям размер на картинката! /machoka/

Можеш да се порежеш само с бръснач. По-горе някой каза едно кремче веет, което е най-добрия вариант.

Скайп: doombringer2006

Мега фен
    Братле,ползвай самобърсначка бе, с епилатор ще си направиш хуя на гъз... И да се порежеш съвсем малко щипе бе,мажеш с ракия/автършейв и духаш малко въздух и до 10 секунди ти е минало... Не се излагай, а btw на колко години си? :P

Цитирай Първоначално написано от Zagorql
    НЕЧОВЕК !

Цитирай Първоначално написано от iwancho
    Братле,ползвай самобърсначка бе, с епилатор ще си направиш хуя на "задни части"... И да се порежеш съвсем малко щипе бе,мажеш с ракия/автършейв и духаш малко въздух и до 10 секунди ти е минало... Не се излагай, а btw на колко години си? :P
    на 14 съм ... почти 15

с бръснач е мн гадно и е мисля да го ползвам вече. С епилатор расът по - бавно и не са от 1 корен по 5 косъм а и не са като ренде мн по - добре е
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    И аз съм за крема
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    А бе и ти какъв мъж си , щял да се пореже е да няма целия да падне я ... Въй т'ва е ужасно бе А и то навсякъде можеш да се порежеш ... Ама ако искаш пробвай с крема вместо с бръсначката
    Станислава

Голям фен Аватара на js7tw
    с брасначка на контра
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Цитирай Първоначално написано от Zagorql
    е това се казва мъж ! ахахахха иначе аз го раздавам с самобръсначка или с по тъпа балтия ако ми се намира

Аз ги махам с бръсначка на контра и не ме е*е.Никога не се порязвам...ма с епилатор недей в никакъв случай !

Със електрическа самобръсначка

aве къф крем кви 5 лева зимаш бръсна4а и по4ваш няя са плашиш!!!

пич не се прави като се режнеш малко сложи малко афтаршеиф и готово аз пурвия пут само се порязах с брусначката ама вече не
    Крещящо си тъп Саше

Цитирай Първоначално написано от iwancho
    Братле,ползвай самобърсначка бе, с епилатор ще си направиш хуя на "задни части"... И да се порежеш съвсем малко щипе бе,мажеш с ракия/автършейв и духаш малко въздух и до 10 секунди ти е минало... Не се излагай, а btw на колко години си? :P
    На 17 А еднакво бързо ли растат след самобръсначката и крема?

пич виш са със самобрасначка за 1 седмица
    а за крема нз
    обаче по добре самобръсначка
    Крещящо си тъп Саше

Град
    Plovdiv
    Еми аз по принцип с самобръсначка,ама съм пробвал и с крем Veet абе става,иначе до сега не съм се порязвал
    Малко ми е скучен тоя форум!

А колко често се бръснете?

Град
    varna
    със самобръсначка...колкото се може по често подобно на мищниците там се отделя при изпотяване знаеш кво така че е добре на седмица веднъж ако ги бръснеш де
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

така няма ли да станат супер гъсти и твърди... като брадата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си