.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на galu6a

Какво правите след тренировки?

От скоро започнах да спортувам вкъщи.Изтеглих си едно клипчето ,което беше пуснато в една друга тема.Там главно е аеробика то всъшност е само това.Правя го всеки ден по 1 час,но като свърша незнам какво да пия или да ям.Понеже съм уморена и се наливам с вода вие какво правите отнася се за хората ,които спортуват редовно.Пиете ли някакви специални добавки? Благодаря предварително !!!
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

никаква храна след тренировка!!преди -може...аз след тренировка пия мноого вода

Град
    Тапая, Кирибати
    Пия вода, а като мине около половин час ям каквото ми се яде. Този отговор харесва ли ти?

PROUD MEMBER OF THE PACK

Град
    Русе
    За аеробиката Pump it up ли говориш? Ако е тъй аз като направя втората и третата част се измарям и отивам да ям нещо... Най-често някакъв плод или зеленчук, без значение какъв - ама най-често морков. Не добавям нищо.

Не трябва да ядеш поне един час преди и след тренировка.

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от cvetinka95
    За аеробиката Pump it up ли говориш? Ако е тъй аз като направя втората и третата част се измарям и отивам да ям нещо... Най-често някакъв плод или зеленчук, без значение какъв - ама най-често морков. Не добавям нищо.
    да за нея аз я правя до часта с килимчето без да спирам мс за отговорите
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Тапая, Кирибати
    Набавяйки си малко повече течности, въглехидрати и протеини малко ПРЕДИ тренировката ви позволява да тренирате по-усилено, по-дълго и да намалите стреса в мускулите и имунната система.

Храненето и пиенето на течности в интервал от 45 минути СЛЕД тренировката помага на тялото да закърпи мускулите и запълва запасите с енергия на тялото, така че да се чуствате заредени за следващата тренировка. Липсата на добро хранене след тренировката е огромен фактор за претрениране. Ако се чуствате като лутащо се зомби 24 часа след интензивна тренировка, значи трябва да обърнете внимание на доброто хранене след като приключите с тренировките. Ако тренирате по няколко неща на ден, то тогава храненето след тренировка е единствения ви източник на енергия, който ви държи изправени.

Текста е взет от статия в сайт, в който пишат реномирани специалисти

PROUD MEMBER OF THE PACK

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Незнам дали е хубаво, но след тренировката, след като сте се изморили - една ябълка.. или какъвто и да е плод ще ви накара да се почувствате отпочинали.. ще ви възвърне силите един вид..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Да, 15 минути след тренировка, ако си супер гладна можеш да хапнеш една ябълка...

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    хубаво е да се пие много вода но не и да ядеш

м/у може ли да ми дадеш клипчето на лично

Мега фен Аватара на SunSmile
    Аз от няколко дни си тренирам таебо вкъщи и след 1 час кардио гледам да не ям. Пия много вода, защото организма ми се обезводнява. Понякога пия вода с лимон Гледам да не ям след, а поне 1-2 часа преди тренировка. Веднага след като си се наял не е хубаво да правиш каквито и да било упражнения, защото не е хубаво за храносмилането
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Пия вода и упсарин
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

След тренировка се къпя и после медитирам 30 минути а иначе 1 час след това не ям нищо

ами пия водаа и след около 40 мин ям

Град
    Инкогнито
    лягаш да се наспиш

Зависи от интензивноста на тренировката. Аз лично когато сам много изморен избягвам да пия вода 30 мин след тренировка. Обикновенно за да си почина взимам студен душ и лягам да спя
    Kyokoshin - society of ultimate truth

Град
    Wonderland
    Винаги тренирам след последното хранене за деня,т.е след вечеря,която е задължително преди 19:00.спортувам около 1-2 4аса,след това поглъщам към 2 литра вода,душ и лягам да спя.

ami az sportuvam po 8 4asa na den i predi trenirovka ne qm ni6to a sled trenirovka nqkakyv plod a po vreme na trenirovka mn voda....

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Винаги тренирам след последното хранене за деня,т.е след вечеря,която е задължително преди 19:00.спортувам около 1-2 4аса,след това поглъщам към 2 литра вода,душ и лягам да спя.
    и аз така само дето не си бия душ
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

някой ще ми прати ли линк , където има цялата аеробика pump it up

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Пия вода и упсарин
    Упсарина за какво е ? Ако е за мускулната треска по-добре не го пий казвали са ми че няма ли мускулна треска ефекта е мн по-малак може да звучи странно ама ... рисковете на професията

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Къпя се, пия вода... почивам си...

ЯМ Ям каквото намеря,някой огромен дюнер или Макдонладс Абе всичко мегаа калоричнотооо умирамм си да ям ... За това и рядко спортувам то просто няма смисъл

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Незнам дали е хубаво, но след тренировката, след като сте се изморили - една ябълка.. или какъвто и да е плод ще ви накара да се почувствате отпочинали.. ще ви възвърне силите един вид..
    или портокал , действа мн освежаващо + мн вода
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    След тренировка се къпя и после медитирам 30 минути а иначе 1 час след това не ям нищо
    Аз също .Аз ям преди тренировка..е не буквално преди,а един час примерно преди нея за да имам сили,че ми е ставало лошо(с ниско кръвно съм).След като свърша с тренирането се къпя,че съм се изпотила отвсякъде..след това лягам и гледам телевизия..сигурно около час след тренировката не ям и не пия нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си