С Него тръгнахме точно в началото на годината..2ри януари.Момчето beshe tochno,mn хора са ми разказвали колко мн е изстрадал,колко мн са го наранявали..Помислих си ,,че ми е сродна душа в това отношение..Личеше си по всичко,че момчето има нужда от любов,и аз се реших да му я дам..В момента сме заедно от 2 месеца и нещо.През това време аз му дадох най-скъпото у себе си-девствеността си,не само душата,а и тялото ми..Страшно мн се привързах към него..нормално-той ми е първият.И колкото и да съм/бях влюбена в него,все нещо в мен нашепваш,че има нещо нередно.Помислих си,че си внушавам и че просто изпитвам страх да не ме наранят отново..Накрая,колкото и силен човек да съм,му отдадох цялото си доверие с риск да бъда наранена.Естествено..вчера бях на рожденния му ден с голяма компания от негови фрс.Когато за малко с трима от тях(момиче и две момчета) останахме насаме..Едното момче ми е супер добър приятел,но е такъв и на гаджето ми..Ужким де.Той от отдавна вижда за какви неща се караме с гаджето ми и ми прави скришом намеци да го премахна..че не си струва да се тормозя заради него..Но аз си траех и си траех..До вчера..Едно момче от неговата компания ми разказа доста обширно какво прави гаджето ми пред бившето му даскало..Ужким отива да се види с приятелите му-да,това е вярно,но сред тях има и приятелки..Има момиче там,за което знам,че тя го харесва,той ми беше казал..И тя постоянно ме гледа,ама нонстоп..След това вчера това момче ми разказва съвсем друго нещо-че гаджето ми ми говори зад гърба,че съм тъпа,т.н.,и че ужким ходи и с тва момиче,където го харесва..Тя знае,че той ходи с мен,а въпреки това се е съгласила да е втората..Може ли човек да няма капка достойнство..И докато мен ме няма,той обръщал внимание на нея..Когато аз съм там,той моментално спирал да общува с нея,за да може да обръща внимание на мен,и я заебавал..Това ми падна като грам от ясно небе вчера..На всичкото отгоре тоя моя приятел ми сподели нещо,но му обещах да не издавам,че той ми го е казал-че тези дни гаджето ми се питало какво да направи,за да може аз да го скъсам,защото той мен не искал да ме къса..Нещо съм почнала да го нервя,и се чудил за начин..Но ми казаха да си мълча..Така и ще направя..От вчера взех да се държа мн странно с него,и той сега се чуди какво ми има..Странното е това,че той се държи по същия любвеобилен начин,без да ми показва въобще,че иска да се разделим..Аз взех да му правя някакви намеци за това момиче,но той като че ли не се усеща..А аз се питам толкова ли сам хлътнала по него,че взех да се чудя нещо..Дали пак това,което ми разказват е истина..?Ами ако просто искат другото момиче да тръгне с него,а аз да се оттегля..Както и да е,вече имам като съюзници тези две момчета и момичето..което ми е приятелка..С тях ще разнищим случая..Казах на единия,който е в неговата компания когато види,че двамата се целуват,да ми ги снима,за да видя с очите си..или да ги izненадам някой път в некое кафе с тяхна помощ..Кофтито е едно-не само,че съм се привързала адски мн към него,ами и..Когато не е до мен,изпитвам към него чиста и искрена омраза,но когато е до мен..Когато ми говори толкова мили и нежни думи..Знам,че са лъжи и въпреки това се размеквам страшно мн..И нз дали ще мога да го преодолея..Но все пак не знам как да постъпя,кажете вие какво мислите..То тази тема като че ли беше повече да си излея душата,но ще ми е от полза,ако чуя и вашето мнение