- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой от вас може ли да пише ПЕРФЕКТНИ философски есета
Трябва за понеделник да пишем есе а на мен задължително ми трябва 6.Не може да е преписано от интернет защото госпожата се усеща и изрично е забранила.Моля който може и има желание да ми помогне, да ми пише ЛС за да му кажа темата.Благодаря предварително......
ПС:Есето е по свят и личност, но пак се води философско![]()
Не може ли да е от интеренет и да си го преработиш малко от тук от там![]()
За съжаление не, който занесе от интернет (дори леко преработено), госпожата разбира и пише максимум 4Първоначално написано от kotence_91
а аз имам 556 и ми трябва сега 6 за да имам 6 за годината
![]()
Съжалявам, че не мога да помогна. Хич ме няма на есетата ... Но когато сме имали да пишем есета, не са ме хващали, че е преписано от интернет, бая размествам думите, заменям със синоними![]()
Аз съм добър в есетата, но само в литературните. Ако искаш мога да се пробвам във философско, но ми дай някаква тема.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Засега Goddess обеща че ще ми го напише, за което съм му искренно благодарен, но ако той не успее или възникне някакъв проблем, ще пиша и на вас![]()
Ако погледнем в днешния свят, ще се ужасим от упадъкът на обществото, а ако се вгледаме по – внимателно, и на собственото ни АЗ.
Всеки се е изправял пред дилемите за моралният избор и всеки е постъпвал по грешния начин.А как да се научим да разграничаваме доброто от лошото, грешното от правилното, в общество без кардиналните и безусловни добродетели, когато действията са преди разума ? В крайна сметка обаче, нещата зависят от нас и не бива да чакаме друг да действа, вместо нас.Нашите действия определят случващото се.
Това е уводът, но човека каза че излиза и няма време да го допише.Моля който има желание да го направи, ще съм му адски благодарен.Темата е "Упадъкът идва тогава, когато престанем да казваме:”Какво ще правим?” и започнем да питаме: „Какво ще се случи?(Дени дьо Ружмон) "
Тъй като темата е за философски есета някой сеща ли се какво може да се напише по темата ,,Съдбата помага на силните''
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Аз мога.
Но няма да го направя за гъзолизец като тебе.
Напиши си го сам.
Казах "който има желание", а не "който може"Първоначално написано от BabaVihronrav
![]()
mucka dve ne6ta iskam da ti kaja purvoto e 4e 6tom e ese i ti iska6 6 ti trqbva da znae6 za tolkova ,sedni pomisli se pak e ese i tova elesno ti ako s ese nemoje6d a se spravi6 ..vtoroto to po princip tova v intrnet e pisano ot u4enici i ti da napi6e6 ne6to ili nqkoi to pak 6te e gore dolu su6toto za6toto e po edno i su6ta tema...... posle kak moje6 da ubedi6 u4ilite ti 4e si go pisala ti a ne si go vadila ot neta ? tui 4e nameri si temav neta i smeni nqkoi dumi4ki senonimi ne6to deda znam
uspeh
Благодаря (момче съм)Първоначално написано от rusova
ами проверих и в интернет, но нищо не излезе
Темата е Упадъкът идва тогава, когато престанем да казваме:”Какво ще правим?” и започнем да питаме: „Какво ще се случи?(Дени дьо Ружмон)
Упадъкът идва тогава, когато престанем да казваме:”Какво ще правим?” и започнем да питаме: „Какво ще се случи?(Дени дьо Ружмон)
emi napi6i ne6to offf tuka mi e mngo trudno da ti goobesnq taska xahhax nie horata nikoga ne mojem da se pitame kakvo 6te se slu4i,strah ni e za deistvame i posle da mislim kakvo 6te se s4uli a pred nas vinagi e vursosa kakvo 6te pravim tova pokazva 4e 4ovek se strahuva ot poslectviqta,zakoeto ne sme vinovni samo nie . (izmisli si go po dobre i si go sloji na uvod da ti kaja a onazi 4ast za teza)
Ако погледнем в днешния свят, ще се ужасим от упадъкът на обществото, а ако се вгледаме по – внимателно, и на собственото ни АЗ.
Всеки се е изправял пред дилемите за моралният избор и всеки е постъпвал по грешния начин.А как да се научим да разграничаваме доброто от лошото, грешното от правилното, в общество без кардиналните и безусловни добродетели, когато действията са преди разума ? В крайна сметка обаче, нещата зависят от нас и не бива да чакаме друг да действа, вместо нас.Нашите действия определят случващото се.
razmi6lqvai tam malko vruho tova koeto ti e napisal tova momi4e ili mom4e i 6te stane
Това е проблемът ни на обществото... че всеки гледа някой друг да му свърши работата. Момче как ще се бориш за 6 като ти едно елементарно есе не може да напишеш, че и си нагъл. "Искам го за 6".... Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш.
Айде айде, няма значение как, важното е какво ще пише в дневникаПървоначално написано от ArTanDra
![]()
Бил (СОДА) Каулитц не може ли ?!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Сега за тези два дена можеше да седнеш, пък все щеше да измислиш нещо...
i'd like to change the world.
Преписах увода, който онова момче беше така любезен да ми го напише, добре че имаме последен час и ще накарам някой съученик да ми го довършиПървоначално написано от Lunatique
![]()
Момиче съм.Първоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
Иначе кажи после колко имаш.![]()
Всъщност не ми го поискаи слава богу щото бях написал само това дето ти ми написа
хубаво е ама не беше завършено
ПП: Извинявай за пола![]()