.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Град
    София

Криви зъби

Здравейте... Сигурно ви е писнало от въпроси, като този който бих искала да задам и аз, но просто не успях да намеря точно това което ми трябва. Аз съм момиче на 17 години и имам проблеми със зъбите. Много са ми криви и искам да си сложа брекети. Но не знам дали вече на моята възраст е късно за това, колко пари ще ми струват брекетите и колко време трябва да ги нося. Ако ми отговорите на въпросите ще ви бъда много благодарна. А също се притеснявам и за самочувствието ми. С брекети е доста грозно и ме е страх от подигравките на хората.Ако има някой на мойта възраст който се е справил с този проблем отностно самочувствието моля да постне някое коментарче. Благодаря на всички предварително
    В живота трябва да опиташ от всичко.

Супер фен Аватара на galu6a
    ами нз дали ще ти помогнат ,но мисля ,че вече е късно незнам за пари до колкото съм чувала са около 1000-2000 лв зависи и се носят някъде 2 години.Поне така знам от съученици !
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

За брекетите няма възрастови ограниячения.
    Цените варират от 500-3000лв.В зависитмост от проблема и ситуацията,най-често са на изплащане.
    А за самочувствието не се тревожи,все повече хора си слагат брекети и дори по възрасти,изключително много хора на възраст над 20 години съм виждала с брекети.Не мисля,че ще ти се подиграват.

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    ами нз дали ще ти помогнат ,но мисля ,че вече е късно незнам за пари до колкото съм чувала са около 1000-2000 лв зависи и се носят някъде 2 години.Поне така знам от съученици !
    E не късно... мои познати сложиха на по 19-20.
    Според мен даже е сладко.
    Трябва да си доста малоумен, за да се подиграваш на такова нещо... напълно нормално.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Аз мн харесвам хора с брекети..сладко е Така де зависи дали ти отива
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

за цените на съм запозната, но аз познавам хора, които са си слагали брекети на по 19 годишна възраст, даже един приятел миналата година завърши 12 клас с брекети, дори мисля, че е сладко, няма от какво да се притесняваш

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    abe spoko ne e kusno. za breketite kakto kazaxa nqma vuzrastova granica. ima hora na po 30 s breketi, a ti deto si na 17 6to se pritesnqva6? skupi4ki sa.. nad 1000 leva otivat kum 2000..abe zaslujava si. ako ima6 finansovata vuzmojnost slagai i hi4 ne go misli

Cruel Intentions

Не се притеснявай, вече има да си избираш с разни камъчета и така нататък... Няма да е грозно, а и ще ги носиш 2 години, ама после цял живот ще си със хубави зъби А другия вариант е обикновените скоби.. Можеш да си ги махаш и слагаш когато поискаш, но зависи колко са криви... Аз носих обикновени скоби около една година, бях с обратна захапка и ми бяха доста криви. Аз дори не ги носех постоянно, като се приберях от даскало ги слагах... Еми сега събите ми са си подредени

За брекетите няма възрастови ограничения, може и на 30, 40 години да се сложат. Моите брекети са 1200 лв., но ако отлепиш брекет, смяна на дъга се плаща отделно. И спокойно за самочувствието и аз си мислех, че всички ще ми се подиграват, но изобщо не е така, всички казват, че стоят мн сладурско .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Аз съм с брекети и съм на 16.Мислех си,че ще ми стоят грозно и т.н.,но аз си се харесвам така.+ Това по-добре да имаш хубава усмивка отколкото крива нали?За цените всеки зъболекар взима различно,но г/д са около 2500 до към 3000
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

много скъпи били

аз моите си ги опрайх с апаратче,ама бях малка..
    иначе хубаво е ,че си се сетила-малко късно,де,но не е непоправимо.
    оправяй си зъбите,че е много грозно момиче с криви зъби.
    не,че момче е хубаво,де

а бду тва колко ще ги носиш...на тия зъболекари не вярвай,щото на мен ми казаха 2 години,пък станаха 4
    и други съм чувала,че много повече си носят брекетите,отколкото им е казано.

Голям фен Аватара на crazymm
    Моите са 3000 лв, ама са естетични - т.е. много бели, почти безцветни. Не се забелязват и въобще не ме притесняват. Иначе металните са м/у 2500-2800 лв. А за колко време, си зависи от теб. Ако са ти много криви между година - две (поне така казват).

Аз ти препоръчвам да идеш на зъболекар, за да ти кажат какъв точно ти е проблема и да ти обеснят всичко от което се интересуваш.. иаче според мене никой няма да ти се смее за това, че исакш хубава усмивка. В другите държави даже е модерно да се носят брекети..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    на една моя съученичка едната и струвала 3000 лв. обаче има и долу и горе и и напраили някво намаление !

за ко да си голяма веднъж видях ена жена на около 30-35 години с брекети

и много на 17-18-19 г. съм виждала
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мацка,не е късно,спокойно.Макар че моите ги сложих доста по.рано...струваха 1800 лева и ги носих две години...а за самочувствието не се притеснявай..все пак това е временно..а и по-добре така,отколкото цял живот с криви зъби Има си ефект от тея брекети. Значи,при мен кофтито е разстоянието между горните и долните зъби..иначе не са ми криви,ама и то беше по-голямо преди да сложа брекети Малко късно си се сетила,но и сега трябва да сложиш.По-добре късно,отколкото никога.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Аз носих брекети 2 години-6 и 7 клас. Тогава ми казваха, че тамън навреме съм се сетила. Носих ги две гоодини, всичко беше добре, като ги свалихме си бяха подредени много хубави, но след месец се върнаха на старите си места и пак бяха криви и все още са.. но какво да се прави.. при мен брекетите не помогнаха

Град
    Around... :)
    Цената на брекетите е различна зависимост от това къде отидеш, но горе-долу варират + - 2000-2500. За брекетите няма възрастово ограничение, може и на 30 да се сложиш няма проблем. Не се притеснявай да си сложиш, ще свикнеш с тях, а след това ще имаш перфектна усмивка. Аз също трябва да нося, за съжаление в момента няма как да си го позволя, но при първа възможнот ще си сложа, лошите зъби наистина влияят на самочувствието. Не се колебай, няма нищо грозно или смешно в това да се грижиш за външния си вид.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Приятелят ми носеше брекети.
    Той е на 17.
    Сега на скоро ги свали и усмивката му е перфектна наистина.
    Чак ми е неловко с моите кривуляци...
    Слагай брекети ако имаш възможност не се чуди!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си