.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Бихте ли пробвали с него?

Haresah momche koeto ne poznavam i nz kakvo da pravq zashtoto toi e s 4 godini po golqm ot mene i bih otishla da go zagovorq no me e strah che toi izobshto nqma da mi oburne nikakvo vnimanie nai veche zaradi vuzrastta puk i edinstveniq nachin da go zagovora e v daskalo iprosto nz kajete mi pls vie bihte li probvali neshto ili bihte se otkazali?

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
    Точка 1 и 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Лично аз няма как да харесам момче, което не познавам /само визията не е достатъчна/ , но щом ти толкова го харесваш нищо няма да загубиш ако се запознаеш с него ...
    Ако имате общи познати ще е по-лесно
    btw на колко си ?

Е,как ще се откажеш преди да си эапочнала?Няма от какво да се откаэваш эа момента.Опитай и ще раэбереш дали ще ти обърне внимание или не.Друг начин няма.Ако не се эапоэнаеш с него,а само си го гледаш отстрани,няма да раэбереш какво БИ станало,АКО се эапоэнеш с него.Така че действай.Не е эадължително винаги момчетата да поемат инициативата.Пък и в случая той няма как да энае,че именно ти проявяваш интерес към него.Щом е в твоето училище нещата са лесни.Отиди и се эапоэнай с него.Не се спичай,не е голямо чудо това,което ще направиш.Нормално е И недей да се самонавиваш,че ще те отреже примерно.Раэкарай очакванията и просто действай,пък каквото стане - това не може да се предвиди.
    Плюс това не энаеш дали иэобщо ще ти стане симпатичен като характер.Може да те кефи само на външен вид,а това не е достатъчно.Ноооо и таэи мистерия ще я раэкриеш само,ако се престрашиш.Давай
    А и на колко си ?

Град
    `In Hell`
    Ако имате общи познати ги помоли да те запознаят и му вземи скайпа за да си пишете и да се опознаете

Цитирай Първоначално написано от selens
    Ако имате общи познати ги помоли да те запознаят и му вземи скайпа за да си пишете и да се опознаете
    Бааах,тоя Скайп эавладя света.
    По-добре да эаложи на реалните контакти,а не на виртуалните.

selens написа:
    Ако имате общи познати ги помоли да те запознаят и му вземи скайпа за да си пишете и да се опознаете Smile

Бааах,тоя Скайп эавладя света.
    По-добре да эаложи на реалните контакти,а не на виртуалните. ABSOLUTNO SYM SYGLASNA S Yoyoyoyoyo

na 15 sum
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    na 15 sum
    аз на 18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си