Нещата с момчето, за което писах в миналата тема потръгнаха.Оказа се, че и той има чувства към мен.До тук добре, но естествено, за да има връзка трябва да се видим face to face .. т.е да си чукнем една срещичка.Уговорихме се за събота, след тренировката му по футбол да идем на кафе на неутрално място.В смисъм нито в неговия град, нито в моя.С голямо нетърпение очаквам тази среща, но ако го видя е се вцепеня .. ако не мога да кажа нищо .. ако не се харесаме ? Какво да направя, за да успокоя тази несигурност, която се бошува в мен ? Наистина много искам да го видя, но и точно толкова ме е страх да не се получи някоя "издънка" .. моля ви помощ .. до сега съм имала много срещи с най-различни момчета, характери и не съм имала никакъв проблем с общуването.Дори след срещите момчетата са оставали очаровани, но точно това момче значи толкова много за мен.Искам всичко да е перфектно, за да се получат нещата между нас, а и дали ще ми предложи на първата среща или ще изчака ..? Ето от такива елементарни въпроси съм обсебена .. ако беше при други обстоятелства щях да си помисля, че съм откачила, но нее !

ПП. Ако мислите да пишете некви злобни мнения, моля запазете ги за себе си На всички, които ми дадат съвет, благодаря изключително много.