- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За размера...
как мислите малко ли е мн и може ли да задоволя някое момиче ?? както се подразбира съм девствен ...и попринцип това в една връзка един от най-важните фактори ли е???
Димов , кой от тези въпроси не е свързан със секса ?
Envoi moi ! ;]
на неговите години и с кутрето си може да задоволи лапетиите
освен това, както повечето момчета се е подвело че пениса трябва да е голям, за да имаш шансове във една връзка
долни същества сте, промивате мозъците на момченцата...![]()
Гледай сега, аз проблеми с достойнството си нямам и не защитавам никакви тези, но така като чета - ти защитаваш, както и още няколко твой подражателки.Първоначално написано от Mihailova
Относно докъде ще стигне тоя спор мога да ти кажа - до никъде ! Вие ще си живеете с вашите разбирания и нищо не може да ги промени, а и нямам никакво намерение и да се опитвам да го правя.
Като харесвате големи пишки ще се чукате с такива, като не харесвате, няма да го правите и това е.
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
ами ако прочетеш цялото мнение, акцентът пада върху отношенията, а не върху самият секс...Първоначално написано от Mihailova
ихааа най -накрая един разбран човек ! Всеки си решава самПървоначално написано от DeXtRoFeR
![]()
DimovB Е , ти пък - той никъде не е споменавал възрастта на момичето или поне аз не видях.
DeXtRoFeR И да искаш , няма как да промениш възгледите на един вече малко или много осъзнал се човек. Аз защитавам тезата , в която вярвам. Пожелавам ти приятна вечер![]()
Envoi moi ! ;]
plushinka1, може ли снимка на големите ти цици
сори, ама като ги видя ще мога да ти кажа дали си красива и дали ми харесваш![]()
DimovB Къде е казала , мацката , че има големи цици ?
И съответно , както е - да има , дали ще даде снимков материал![]()
Envoi moi ! ;]
ихаааоригинално..снима на големите си цици нямам защотот не са ми необходими за да впечатля някого иии след това вече мога и тях да снимам
![]()
ми аз такова, за мен циците са повече от жената, ако ме разбираш![]()
Хаххеха - добре. В такъв случай и за нас пишката е повече от мъжа. Ние сме си такива - уруспийки. Покажи ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Envoi moi ! ;]
пише, че и двамата са на 16Първоначално написано от Mihailova
виждаш ли, ти мислиш по същият начин като нас, но просто си свикнала да повтаряш клиширани фразиПървоначално написано от plushinka1
![]()
Carlos Е , съжалявам ,ако отново съм в разрез с вашето мнение , господа , но на 16 години , да имаш пишка 13 см , нормално ли е? И едва ли едно 16 годишно момиче / говорим сексуално образовано/ , ще предпочете да го задоволяват с пръстче.
Цитирам Димов - "на неговите години и с кутрето си може да задоволи лапетиите"
Envoi moi ! ;]
стига връща разговора към началото му
научи се да се изнасяш от арената, когато губиш спора![]()
Напротив ! Това не са клиширани фразни а моето мнение.И аз не съм казала че мъж с малка пишка не може да ме впечатли..момчето пита дали я е задовол ! Впечатлението няма нищо общо с секса![]()
............
кое му е ненормалното? човек не може да избира колко да е му е пишката. нормално ли е жена на 20+ да няма цици и да е плоска като дъска? мисля, че не - дори е ОТВРАТИТЕЛНО. такива жени по-далеч!Първоначално написано от Mihailova
Първоначално написано от Carlos
Ти си БАВЕН бе братле![]()
![]()
Бил съм на 16 хахааааааааааа... не знам къде го прочете това но искам да го видя
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
мумшенцито се комплексира заради чурлето си, защото му е внушено че размера на инструмента е от голяма важност за съществуването на една връзкаПървоначално написано от plushinka1
е, сори, аама ако сте толкова плиткомислещи, колкото излиза от коментарите ви, не ми се иска да имам работа със такива като вас![]()
отново се откланяш... пред нея не застават 5 момчета с пишки от 10 до 20 см да си избира! по добре отговори ако се влюбиш в момче.. и се окаже,че пишката му е нищожните 13-14 см - ще го зарежеш ли???Първоначално написано от Mihailova
Не е нужно това да го повтаряш във всеки постПървоначално написано от Mihailova
Вече на няколко пъти каза,че за жените размера е най-важен (въпреки,че е много тъпо да слагаш всички под общ знаменател ... (като говоря и за историята с циците и мъжете))
А иначе що не си направите някой общ чат в скайп и не си спорите на воля?!
Автора не пита,колко са големи циците на плюшка или колко са големи пишките на Димов и Карлос ...
Ясно е,че всеки си има мнение и никой няма да го промени ... Но не е нужно да прецаквате темата ... Михайлова и плюшка да ходят да си се е*ът само с 18+ см. щом размера е по-важен от самия човек,а "задръстените" като мен няма да се интересуват дали човека до тях е с 15 или 20 см. ...
И както обичам да казвам:Винаги по-умния отстъпва ...![]()
за тва сме на тва дередже.Първоначално написано от 3oPuTy
а ти си ЗАБАВЕН.. я чети въпроса на михайлова и чети какво пише авторът. що се набутваш там, дето не е идвало въпрос за теб???Първоначално написано от DeXtRoFeR
Само да те светна,че ти си бавнияПървоначално написано от DeXtRoFeR
Карлос говори за автора и момичето,което харесва,а не за теб ...![]()
![]()
![]()