.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    Град
    Варна
    как мислите малко ли е мн и може ли да задоволя някое момиче ?? както се подразбира съм девствен ...и попринцип това в една връзка един от най-важните фактори ли е???
    Димов , кой от тези въпроси не е свързан със секса ?
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    на неговите години и с кутрето си може да задоволи лапетиите

освен това, както повечето момчета се е подвело че пениса трябва да е голям, за да имаш шансове във една връзка
    долни същества сте, промивате мозъците на момченцата...

Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    DeXtRoFeR Никой не говори за най-малко 55 см и така нататъка. Въпроса е до възприятие , пак го казвам. Различно хора сме , нормално е да имаме различни виждания , разбирания , ако щеш и идеали. И да , започнах да се занимавам, защото винаги ми е било интересно , до къде могат да стигнат мъжете защитавайки тезата си за големината на техните достойнства. В край на сметка те откъде знаят , колко са достатъчни , да не би да ги използват в/у себе си ? Съжалявам , че темата на момчето се превърна в един спор , изцяло ненужен , но по стечение на обстоятелствата - това вече е факт.
    Гледай сега, аз проблеми с достойнството си нямам и не защитавам никакви тези, но така като чета - ти защитаваш, както и още няколко твой подражателки.
    Относно докъде ще стигне тоя спор мога да ти кажа - до никъде ! Вие ще си живеете с вашите разбирания и нищо не може да ги промени, а и нямам никакво намерение и да се опитвам да го правя.
    Като харесвате големи пишки ще се чукате с такива, като не харесвате, няма да го правите и това е.
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    как мислите малко ли е мн и може ли да задоволя някое момиче ?? както се подразбира съм девствен ...и попринцип това в една връзка един от най-важните фактори ли е???
    Димов , кой от тези въпроси не е свързан със секса ?
    ами ако прочетеш цялото мнение, акцентът пада върху отношенията, а не върху самият секс...

Цитирай Първоначално написано от DeXtRoFeR
    DeXtRoFeR Никой не говори за най-малко 55 см и така нататъка. Въпроса е до възприятие , пак го казвам. Различно хора сме , нормално е да имаме различни виждания , разбирания , ако щеш и идеали. И да , започнах да се занимавам, защото винаги ми е било интересно , до къде могат да стигнат мъжете защитавайки тезата си за големината на техните достойнства. В край на сметка те откъде знаят , колко са достатъчни , да не би да ги използват в/у себе си ? Съжалявам , че темата на момчето се превърна в един спор , изцяло ненужен , но по стечение на обстоятелствата - това вече е факт.
    Гледай сега, аз проблеми с достойнството си нямам и не защитавам никакви тези, но така като чета - ти защитаваш, както и още няколко твой подражателки.
    Относно докъде ще стигне тоя спор мога да ти кажа - до никъде ! Вие ще си живеете с вашите разбирания и нищо не може да ги промени, а и нямам никакво намерение и да се опитвам да го правя.
    Като харесвате големи пишки ще се чукате с такива, като не харесвате, няма да го правите и това е.
    ихааа най -накрая един разбран човек ! Всеки си решава сам

Град
    Варна
    DimovB Е , ти пък - той никъде не е споменавал възрастта на момичето или поне аз не видях.

DeXtRoFeR И да искаш , няма как да промениш възгледите на един вече малко или много осъзнал се човек. Аз защитавам тезата , в която вярвам. Пожелавам ти приятна вечер
    Envoi moi ! ;]

Град
    Стара Загора
    plushinka1, може ли снимка на големите ти цици
    сори, ама като ги видя ще мога да ти кажа дали си красива и дали ми харесваш

Град
    Варна
    DimovB Къде е казала , мацката , че има големи цици ?
    И съответно , както е - да има , дали ще даде снимков материал
    Envoi moi ! ;]

ихааа оригинално..снима на големите си цици нямам защотот не са ми необходими за да впечатля някого иии след това вече мога и тях да снимам

Град
    Стара Загора
    ми аз такова, за мен циците са повече от жената, ако ме разбираш

Град
    Варна
    Хаххеха - добре. В такъв случай и за нас пишката е повече от мъжа. Ние сме си такива - уруспийки. Покажи ..
    Envoi moi ! ;]

Град
    Стокхолм
    DimovB Е , ти пък - той никъде не е споменавал възрастта на момичето или поне аз не видях.

DeXtRoFeR И да искаш , няма как да промениш възгледите на един вече малко или много осъзнал се човек. Аз защитавам тезата , в която вярвам. Пожелавам ти приятна вечер
    пише, че и двамата са на 16

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от plushinka1
    ихааа оригинално..снима на големите си цици нямам защотот не са ми необходими за да впечатля някого иии след това вече мога и тях да снимам
    виждаш ли, ти мислиш по същият начин като нас, но просто си свикнала да повтаряш клиширани фрази

Град
    Варна
    Carlos Е , съжалявам ,ако отново съм в разрез с вашето мнение , господа , но на 16 години , да имаш пишка 13 см , нормално ли е? И едва ли едно 16 годишно момиче / говорим сексуално образовано/ , ще предпочете да го задоволяват с пръстче.
    Цитирам Димов - "на неговите години и с кутрето си може да задоволи лапетиите"
    Envoi moi ! ;]

Град
    Стара Загора
    стига връща разговора към началото му
    научи се да се изнасяш от арената, когато губиш спора

Напротив ! Това не са клиширани фразни а моето мнение.И аз не съм казала че мъж с малка пишка не може да ме впечатли..момчето пита дали я е задовол ! Впечатлението няма нищо общо с секса

Carlos Е , съжалявам ,ако отново съм в разрез с вашето мнение , господа , но на 16 години , да имаш пишка 13 см , нормално ли е? И едва ли едно 16 годишно момиче / говорим сексуално образовано/ , ще предпочете да го задоволяват с пръстче.
    кое му е ненормалното? човек не може да избира колко да е му е пишката. нормално ли е жена на 20+ да няма цици и да е плоска като дъска? мисля, че не - дори е ОТВРАТИТЕЛНО. такива жени по-далеч!

Цитирай Първоначално написано от Carlos

Ти си БАВЕН бе братле Бил съм на 16 хахааааааааааа... не знам къде го прочете това но искам да го видя
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от plushinka1
    Напротив ! Това не са клиширани фразни а моето мнение.И аз не съм казала че мъж с малка пишка не може да ме впечатли..момчето пита дали я е задовол ! Впечатлението няма нищо общо с секса
    мумшенцито се комплексира заради чурлето си, защото му е внушено че размера на инструмента е от голяма важност за съществуването на една връзка
    е, сори, аама ако сте толкова плиткомислещи, колкото излиза от коментарите ви, не ми се иска да имам работа със такива като вас

Град
    Стокхолм
    Цитирам Димов - "на неговите години и с кутрето си може да задоволи лапетиите"
    отново се откланяш... пред нея не застават 5 момчета с пишки от 10 до 20 см да си избира! по добре отговори ако се влюбиш в момче.. и се окаже,че пишката му е нищожните 13-14 см - ще го зарежеш ли???

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хаххеха - добре. В такъв случай и за нас пишката е повече от мъжа. Ние сме си такива - уруспийки. Покажи ..
    Не е нужно това да го повтаряш във всеки пост
    Вече на няколко пъти каза,че за жените размера е най-важен (въпреки,че е много тъпо да слагаш всички под общ знаменател ... (като говоря и за историята с циците и мъжете))

А иначе що не си направите някой общ чат в скайп и не си спорите на воля?!
    Автора не пита,колко са големи циците на плюшка или колко са големи пишките на Димов и Карлос ...

Ясно е,че всеки си има мнение и никой няма да го промени ... Но не е нужно да прецаквате темата ... Михайлова и плюшка да ходят да си се е*ът само с 18+ см. щом размера е по-важен от самия човек,а "задръстените" като мен няма да се интересуват дали човека до тях е с 15 или 20 см. ...

И както обичам да казвам:Винаги по-умния отстъпва ...

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    И както обичам да казвам:Винаги по-умния отстъпва ...
    за тва сме на тва дередже.

Град
    Стокхолм

Ти си БАВЕН бе братле Бил съм на 16 хахааааааааааа... не знам къде го прочете това но искам да го видя
    а ти си ЗАБАВЕН.. я чети въпроса на михайлова и чети какво пише авторът. що се набутваш там, дето не е идвало въпрос за теб???

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Само да те светна,че ти си бавния
    Карлос говори за автора и момичето,което харесва,а не за теб ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си