- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За размера...
ЗоРуТу, права си, че има спам, ама смятам на момчето ще му е полезно да види как смятат момичетата по тоя въпрос. нека оставим нещата, за да може да се поучи. дано извади правилното от спора!Първоначално написано от 3oPuTy
аз спирам да пиша с невменяемите
отивам да си играя с големия хyй![]()
пък аз да мачкам големи цици =))))))Първоначално написано от DimovB
Знаеш ли , не , защото не съм такъв тип човек.Но .. си мисля , че ако с един човек , сексът не върви / независимо дали проблема е в размерите / , отношенията между хората се променят. Не съм била поставена в такава ситуация , може би , ако бях поставена , щях да мисля , по друг начин. Но към настоящия момент , ми е такова мнението. Знаеш ли , сега се сетих , за един случай , който практически е живота на един мой стар познат. Една вечер , много пиян , той ми беше споделил / на 23 беше тогава/ , че има проблем с жените , защото пишката му била 13 см. Жените след 1-я , 2-рия път го зарязвали. Той мислеше , че е там проблема. Съжалявам ,ако съм обидила някой с думите си , относно мъжките полови органи и по точно техните размери. Може би бях прекалено жестока , може би , защото не съм мъж. Но пък , като жена , мога да Ви кажа , че Вас каквто Ви боли относно размерите на пенисите Ви , нас ни боли относно гърдите - и не за друго , просто света така ни се е устроил и нещата така са се променили , че хората са си променили ценностите;Първоначално написано от Carlos
Може би свързвам саниметрите с физическото състояние на мъжа , плодовитостта - доста примитивни неща на пръв поглед , но явно и досега владеещи нашето съзнание.
Може би греша , може би съм права , но в крайна сметка всеки е прав за себе си. И аз ще се СЪГЛАСЯ с Вас затова , че ако някой ден се разделя със сегашния ми приятел , и срещна друг , който не е надарен , но пък е супер , като човек - няма да го оставя, стига да не се променят отношенията ни , чувствата ни , след развитието на събитията.
Envoi moi ! ;]
ВИЕ ПРОСТО ОТКАЗВАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ВИ СЕ ГОВОРИ И ТЪПЧЕТЕ НА ЕДНО МЯСТО...
ЛАЙНА!
спирам вече наистина, няма да си хабя нервите
бих ти стиснал ръката! радвам се, че мислиш така. аз съм съгласен с тебПървоначално написано от Mihailova
от мен това, лека нощ![]()
това не противоречили на всичко изписано от теб до тук? първо не беше нормално да има момчета с 13 см пишки, сега света така е устроен. а и като ви боли, че имате малки цици, за кво се нахвърляйте в/у момчета с малки пишки?Първоначално написано от Mihailova
Първоначално написано от plmn
![]()
![]()
![]()
![]()
идат като овци бегат като овци. що е то - форумни разбирачки без собствено мнение![]()
лошо няма, може да си е променила мнениетоПървоначално написано от plmn
нали за това са споровете
plmn Не , не противоречи. Както съм написала и в горният си пост , не съм била поставена в такава ситуация откъм любовната страна на нещата. Откъм плътската , 13 см са малко. И наистина света така ни се е устроил - а мен , мен за нищо не ме боли.
Нека и да не забравяме , както каза Карлос , че с спора се ражда истината , а мнението на човек търпи градация![]()
Envoi moi ! ;]
вярваш ли си, тя е променила мнението си, колкото аз съм почнал да избирам жените според циците имПървоначално написано от Carlos
![]()
![]()
твоето по-скоро претърпя деградация, тъй като последното ти твърдение беше в разрез с всичко изписано до сега. а и не виждам защо намеси любовта, нали всичко опираше до размери и удоволсвие.Първоначално написано от Mihailova
Защото въпроса зададен от Карлос , беше свързанс любовта , изчитайте внимателно . И никога не съм казвала , че всичко опира до удоволствие и размери , казах , че сме в раздел "секс" и коментираме плътското ,а враздел "любов" , ще коментираме истинското.Първоначално написано от plmn
Както и да е , уморих се да споря , отказвам се. Пожелавам приятна вечер на всички.
Envoi moi ! ;]
plmn не я pwnz-вай така грубо, че ще вземе да изпадне в няква дълбока депресия
нека живее в паралелния си свят, където от всеки ъгъл се подава 20-сантиметрова пишка![]()
![]()
ами аз май ще продължа делото на михайлова и плушка и ще потвърдя че размера има значение и то във самата връзка като фактор! и в този случай говоря от личен опит и съм попадала в такава ситуация! ако момчето се притеснява от размера си то това оказва влияние на отношенията!момчето да не се притеснява много ако мацката държи на теб все някакси ще преудолеете това ! а след като си девствен не очаквай 1вите няколко пъти чудеса от храброст! ако момичето не се оплаква всичко е ток и жица!
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
iwhswgrs пълен ли си ? Пишките обичат да се крият в шкембенцата да знаеш.Аз съм на 17 с леко коремче и последно като мерих беше 15см.![]()
Абе така като чета коментарите Ви направо ми идва да се гръмна...Първоначално написано от Mihailova
![]()
Значи никоя жена не побира цели 18см. Тогава какво пречи моите 16-17 да са нормални, то дори да кажем достатъчно големи... За какъв егоизъм става на въпрос? Като не можеш да побереш повече от 18см за какво са ти?![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Първоначално написано от savoy
Ауууу...само Михайлова да не го вижда, че тя се хвали, че иска над 55 +Всичко което било под тоя размер, като го видела и го слагала на дънера иии..Хръц - влиза в бурканчето
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
И аз се опитах да обясня,че вагината във възбудено състояние е около 13-15 см.,но явно някои хора не са влизали в часовете по биология на времетоПървоначално написано от savoy
А иначе ако се замислиш ... Ония магистралните наистина може да побират повече от 18 см. ... Все пак всяка вечер яко секс и то с няколко наведнъж ... Сигурно и 30 см. могат да поемат
![]()
![]()
![]()
....
Правете си изводите що за примерни момичета са някои съфорумнички,щом могат да поберат (цитирам) "и 18.,че и много повече от 18 см."![]()
![]()
![]()
За да ги побират тия 18-20+ см явно единствените органи, които имат са путка, вагина и матка...Ей на тва му се вика секс машина...
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
е добре де ся това значи ли че като ми е толкова голяма пишката ще си остана ерген завинаги и няям шансове с жените?
Ами аз ще ти кажа, че размера има голямо значение, защото секса е от голямо значение в една сериозна връзка, но като ти е малък... Нали знаеш има една поговорка "Не е важно колко е голям, а каква работа върши!" Ако си перфектен на френска :P , работиш добре с ръцете си и с пишока си, мисля че няма да има значение, освен ако не го правиш с някоя бездънна яма. На моя му е 17 мисля и понякога като се разбонтуваме ми идва малък, но за сметка на това има пози, в които го усещаш по- добре.. Абе вси1ко идва с опита. Не се притеснявай.![]()
3umpha Ще си направя труда смао на теб да отговоря , защото ми писна на другите да им пиша едно и също
Детето ми ти нямаш право да го коментираш , най-малкото от гледна точка на това , че не знаеш дали ще е момче , а и да е - то взима гените на майка си и баща си , няма откъде да му е малък.
Плюс това , за всеки влак си има пътници , спокойно ще ги намерите.
Envoi moi ! ;]
Добре ли си... Право напред. Незнам дали има значение размера или не, ама да ми говорят за 20см... Де да знам... Имам чувството, че други органи си нямат...Първоначално написано от iwhswgrs