.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111
    Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    3umpha Ще си направя труда смао на теб да отговоря , защото ми писна на другите да им пиша едно и също
    Детето ми ти нямаш право да го коментираш , най-малкото от гледна точка на това , че не знаеш дали ще е момче , а и да е - то взима гените на майка си и баща си , няма откъде да му е малък.
    Плюс това , за всеки влак си има пътници , спокойно ще ги намерите.

Спирам.......
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

За решенеито на тези проблеми хората са измислили силиконовите имплантанти

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    3umpha Ще си направя труда смао на теб да отговоря , защото ми писна на другите да им пиша едно и също
    Детето ми ти нямаш право да го коментираш , най-малкото от гледна точка на това , че не знаеш дали ще е момче , а и да е - то взима гените на майка си и баща си , няма откъде да му е малък.
    Плюс това , за всеки влак си има пътници , спокойно ще ги намерите.
    Само едно напомняне ... Не забравяй,че често се случва децата да наследят черти от бабите и дядовци (да не говорим,че ако имате по-малък късмет може да е от някоя баба или дядо от още по-далечното минало...).Чудно ми е,какво ще правиш ако се окаже,че бащата на мъжа ти е с малка п*шка ... (прост пример:красиви родители-грозно дете и обратното)
    Както и да е ... Нямам намерение да се заяждам ама и на мен ми е интересно дали няма да си зарежеш детето след години,заради този "огромен" проблем

Град
    Варна
    3oPuTy Какво общо има детето ми с моя сексуален живот , че да го оставям за каквото и да е Примерът не е уместен , а и ADOW го е казал , за всеки проблем има решение
    Envoi moi ! ;]

чакам още коментари по темата.

С какъв уред се мери и от къде може да се купи?
    Roses are red,violets are blue,I gave you flu when we screwed at the zoo

Фен
    Град
    На покрива!!!
    3oPuTy Естествено , че това 18 см , е ориентировачно. Нито съм ти избегнала въпроса нито нищо , копирам предния си пост: ИКОЯ жена , не побира цели 18 см , камоли нагоре. Въпроса тук вече е за егоизъм и така нататъка. От примитивността жените са избирали мъжете с големи пишки , като знак , че са плодородни. Замълчи си.
    Но колкото искаш ми се изредете да ми обяснявате как 13,14,15,16 см са нормални , аз пак ще си отстоявам на позицията. И не , защото се заяждам , а защото държа на мнението си.
    Всъщност е напълно възможно да се поберат 18 сантиметра а и размера има огромно значение за секса. За любовта не, но за секса да!
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

пръст задоволява жената защо не и 13 см. патка
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

абее стигали били и 13 и 14см. ми стигат ви много ясно. кат не сте били с повече незнаете за кво става дума

добре никоя ли не е била с някои които му е 13-14 см?

Град
    На Предника на Географията
    Цитирай Първоначално написано от waaaagh
    Абе пак ли ше се питаме дали са ви малки пишките бе?!?
    Не ви ли писна да се занимавате с глупости? КОЛКОТО-ТОЛКОВА Научете се най-накрая да си ги харесвате такива каквито са, защото до края на живота ви се ше се клатат между краката ви. И спокойно-НЯМА ДА ВИ СТАНАТ ПО-МАЛКИ
    Ако вида още една подобна малоумна тема сериозно казвам ше си завра сламка в ухото и ше си налея бензин вътре
    КЪДЕ МИ Е СЛАМКАТА???

Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си