Предупреждавам всички чиито мнения съм редактирала да спрат да обиждат иначе ще сложа ключ.
Моля мненията да са по темата!

Аз не живея в България и нямам никакво намерение да се връщам. Въпреки това не говоря лошо за нея и не се срамувам да кажа откъде съм макар че съм имала нещастието да се запозная с такива индивиди дето на втората си година в чужбина почват да се правят на чужденци
kristo не всички са натрупали пари по нечестен път. Защо си мислиш че в чужбина или живееш в мизерия или се занимаваш с нечестни неща? Майка ми е учителка по цигулка а пастрока ми е програмист и въпреки това имаме огромна къща, сестра ми живее сама в Кипър в апартамент под наем, най-малката ми сестра ходи на частни уроци по карате, фигурно пързаляне, балет и рисуване а аз се изнасям на общежитие като наще ще ми дават парите. Не е за хвалба това последното но искам да ти покажа че явно имат достатъчно средства за да живеем нормално без да са замесени в далавери. Я ми кажи как живеят хора с подобни професии в БГ и дали могат да си позволят да задоволяват всеки каприз на трите си деца?
Според мен всеки човек има право да е щастлив и не е нужно да живее в държавата в която е роден ако вижда че там няма да може да го постигне. За мен не е важно да съм в България а да ми е добре и да ми е спокойно. Имам други познати които само чакат да завършат за да се приберат. Всъщност сега като се замисля всички студенти които познавам искат да се приберат в България така че явно наистина искат просто да си осигурят добро оразование което ще им гарантира добре платена работа преди да се завърнат...