.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Любов?

Любов?

Попринцип нямам намерение да пиша в този раздел, но както и да е реших да дам едно мое мнение, по скоро виждане. Ходил съм с няколко момичета и въобще не мога да разбера закакво са всичките тези сълзи и рев след една раздяла? Въобще на мен и четирите пъти за втория ден нищо ми нямаше. И с едно от момичетата бях ходил 3 месеца, бяхме много близки. Изглежда ми че любовта е нищо повече от моментно изживяване, а хората които остават с белези след това са просто слаби психически. Единственото което мога да изпитвам трайно е вярата в Бог и в родината, гордоста и честа..

Град
    Пловдив
    ще ти дойде акъла в главата на тебе...
    -- -- --

а това, че си слабоумник усещаш ли го ?

..

Според мен, човек който е силен психически и остоява позиция не е слабоумен..

просто не си срещнал Момичето с главно М.. или се правиш на коравосърдечна батка

Спокоййно като срещнеш истинското момиче ще си на друго мнение

qvno ne si se vlubval istinski..
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

..

Ми тази с която ходих 3 месеца мислех че мн я обичам, но откакто я оставих мислих че няма да ми мине но то просто.. Както и да е. Мое мнение е че ако човек е амбициозен и има цел в живота лесно може да преодолява любовта.

Град
    Пловдив
    както казват хората ако не си обичал значи не си живял...ти може да ходиш с някакво момиче и 10 години ама това не означава, че си я обичал...
    -- -- --

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Пожелавам ти един ден и ти да обичаш,да видим тогава какво ще говориш...

ем при мен само при 1 мом4е не ми пукаше след раздялата...моце би защото не го оби4ах и аз приклю4их вси4ко,но ина4е ме държи със седмици...понякога месеци
    I can't stop myself from loving you <3

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от fi7nesa
    Ми тази с която ходих 3 месеца мислех че мн я обичам, но откакто я оставих мислих че няма да ми мине но то просто.. Както и да е. Мое мнение е че ако човек е амбициозен и има цел в живота лесно може да преодолява любовта.
    Спокойно,не си сам...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Слънцето ще е огрее и за тебе спокойно само!

ako ti si q skusal togava ne si q obichal

..

Ми не съм я късал, тя мен скъса. И после отново искаше да сме 2мата. Аз и отказах и я блокнах отвсякъде, на улицата не я поздравявам, макар че сме от един квартал. Преди доста време ми беше писала от др скайп, и ми обясняваше че имала проблем с родители някакви такива. Естествено пак я блокнах. Някак си имам чуството че живота ми е прекалено подреден, за да има място за някой. Много пъти като сме с приятели, повечето имат приятелки и ми става мн тегова и самотно, щото в нас съм почти сам, но винаги се стягам и се оправям. А момичета са ме харесвали и винаги като почнат да ме опознават и спирам да им отговарям, доста от тях са в даскалото и ся ми се сърдят, даже една беше искала да вика някви нейни приятели да се бием.. Дано не ме разберете погрешно де..

emi nachi ti stranish ot lubovta i az bqh tei obache posle se vlubih toi beshe edinstveniq koito dopusnah do sebe si i posle sujalqvah zaradi tova.. chestno kazano blazq ti che ne ti puka

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    а това, че си слабоумник усещаш ли го ?
    Явно не такива като тоя нямат много сиво вещество

..

Що ли се занимавах да пиша въобще

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София

Виж сега... Истина, е че силна роля играе и психиката, но няма човек, който винаги да е силен разбираш ли ? При всеки идва момент, в който иска-не иска се чувства слаб... Един от тези моменти е момента с раздялата след силна обич. Когато наистина си обичал и са те наранили просто ти е трудно да проумееш, че човекът, в който си се кълнял те е предал... Изисква период от време да се съвземеш - ето тук вече идва ролята на психиката. Психиката е тази, кято определя за колко време ще преоделееш чувствата си към даден човек - ако имаш силна воля, истинско желание и проумееш, че този човек вече няма да е с теб, имаш шансове да се оправиш по-бързо... Но недей да говориш така, че любовта е само моментно изживяване, защото не е така. Ти просто до сега не си срещал истинската любов - споко, един ден ще я срещнеш и ще видиш тогава с какво коренно различно мнение ще си по тоя въпрос
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Hate City Sofia.
    Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Цитирай Първоначално написано от heroine
    Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    да..а има толкова богат избор на алкохол в който да се влюбиш

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: Любов?

Попринцип нямам намерение да пиша в този раздел, но както и да е реших да дам едно мое мнение, по скоро виждане. Ходил съм с няколко момичета и въобще не мога да разбера закакво са всичките тези сълзи и рев след една раздяла? Въобще на мен и четирите пъти за втория ден нищо ми нямаше. И с едно от момичетата бях ходил 3 месеца, бяхме много близки. Изглежда ми че любовта е нищо повече от моментно изживяване, а хората които остават с белези след това са просто слаби психически. Единственото което мога да изпитвам трайно е вярата в Бог и в родината, гордоста и честа..

Божеее ... Цели 3 месеца,а?!
    Та моята най-кратка връзка (като не броя тия,когато съм била на 11-12 г. и сме се целували по бузките и сме се държали за ръчичка ) продължи 5 месеца и нещо ... Къде скачаш с тия 3 месеца?!

И все пак по темата:Когато пораснеш ще разбереш,защо са всички тия сълзи

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Виж сега... Истина, е че силна роля играе и психиката, но няма човек, който винаги да е силен разбираш ли ? При всеки идва момент, в който иска-не иска се чувства слаб... Един от тези моменти е момента с раздялата след силна обич. Когато наистина си обичал и са те наранили просто ти е трудно да проумееш, че човекът, в който си се кълнял те е предал... Изисква период от време да се съвземеш - ето тук вече идва ролята на психиката. Психиката е тази, кято определя за колко време ще преоделееш чувствата си към даден човек - ако имаш силна воля, истинско желание и проумееш, че този човек вече няма да е с теб, имаш шансове да се оправиш по-бързо... Но недей да говориш така, че любовта е само моментно изживяване, защото не е така. Ти просто до сега не си срещал истинската любов - споко, един ден ще я срещнеш и ще видиш тогава с какво коренно различно мнение ще си по тоя въпрос
    Напулно съгласна =D>

Фен
    Град
    sofia

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Напулно съгласна =D>
    + oshte edno ot men,zashtoto nqma kak da se izrazq po-tochno i qsno
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

..ei FITNES mai sym ot malkoto,koqto misli kato teb ....no e vyzmojno naistina da mislim po tozi nachin,zashtoto ne sme obichali istinski....chestno kazano nadqvam se tova da e prichinata,zashtoto ako lubovta postoqnno podminava DUSHATA ni,kofti za nas

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си