- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов?
Попринцип нямам намерение да пиша в този раздел, но както и да е реших да дам едно мое мнение, по скоро виждане. Ходил съм с няколко момичета и въобще не мога да разбера закакво са всичките тези сълзи и рев след една раздяла? Въобще на мен и четирите пъти за втория ден нищо ми нямаше. И с едно от момичетата бях ходил 3 месеца, бяхме много близки. Изглежда ми че любовта е нищо повече от моментно изживяване, а хората които остават с белези след това са просто слаби психически. Единственото което мога да изпитвам трайно е вярата в Бог и в родината, гордоста и честа..
ще ти дойде акъла в главата на тебе...
-- -- --
а това, че си слабоумник усещаш ли го ?![]()
Според мен, човек който е силен психически и остоява позиция не е слабоумен..
просто не си срещнал Момичето с главно М.. или се правиш на коравосърдечна батка![]()
Спокоййно като срещнеш истинското момиче ще си на друго мнение
qvno ne si se vlubval istinski..
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Ми тази с която ходих 3 месеца мислех че мн я обичам, но откакто я оставих мислих че няма да ми мине но то просто.. Както и да е. Мое мнение е че ако човек е амбициозен и има цел в живота лесно може да преодолява любовта.
както казват хората ако не си обичал значи не си живял...ти може да ходиш с някакво момиче и 10 години ама това не означава, че си я обичал...
-- -- --
Пожелавам ти един ден и ти да обичаш,да видим тогава какво ще говориш...
ем при мен само при 1 мом4е не ми пукаше след раздялата...моце би защото не го оби4ах и аз приклю4их вси4ко,но ина4е ме държи със седмици...понякога месеци
I can't stop myself from loving you <3
Спокойно,не си сам...Първоначално написано от fi7nesa
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
ako ti si q skusal togava ne si q obichalПървоначално написано от fi7nesa
Ми не съм я късал, тя мен скъса. И после отново искаше да сме 2мата. Аз и отказах и я блокнах отвсякъде, на улицата не я поздравявам, макар че сме от един квартал. Преди доста време ми беше писала от др скайп, и ми обясняваше че имала проблем с родители някакви такива. Естествено пак я блокнах. Някак си имам чуството че живота ми е прекалено подреден, за да има място за някой. Много пъти като сме с приятели, повечето имат приятелки и ми става мн тегова и самотно, щото в нас съм почти сам, но винаги се стягам и се оправям. А момичета са ме харесвали и винаги като почнат да ме опознават и спирам да им отговарям, доста от тях са в даскалото и ся ми се сърдят, даже една беше искала да вика някви нейни приятели да се бием.. Дано не ме разберете погрешно де..
emi nachi ti stranish ot lubovta i az bqh tei obache posle se vlubih toi beshe edinstveniq koito dopusnah do sebe si i posle sujalqvah zaradi tova.. chestno kazano blazq ti che ne ti puka
Явно не такива като тоя нямат много сиво веществоПървоначално написано от ifkataAa
![]()
![]()
![]()
![]()
Що ли се занимавах да пиша въобще
Виж сега... Истина, е че силна роля играе и психиката, но няма човек, който винаги да е силен разбираш ли ? При всеки идва момент, в който иска-не иска се чувства слаб... Един от тези моменти е момента с раздялата след силна обич. Когато наистина си обичал и са те наранили просто ти е трудно да проумееш, че човекът, в който си се кълнял те е предал... Изисква период от време да се съвземеш - ето тук вече идва ролята на психиката. Психиката е тази, кято определя за колко време ще преоделееш чувствата си към даден човек - ако имаш силна воля, истинско желание и проумееш, че този човек вече няма да е с теб, имаш шансове да се оправиш по-бързо... Но недей да говориш така, че любовта е само моментно изживяване, защото не е така. Ти просто до сега не си срещал истинската любов - споко, един ден ще я срещнеш и ще видиш тогава с какво коренно различно мнение ще си по тоя въпросПървоначално написано от fi7nesa
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от AnGel_fReE
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
да..а има толкова богат избор на алкохол в който да се влюбишПървоначално написано от heroine
![]()
Първоначално написано от fi7nesa
![]()
![]()
![]()
Божеее ... Цели 3 месеца,а?!![]()
![]()
![]()
Та моята най-кратка връзка (като не броя тия,когато съм била на 11-12 г. и сме се целували по бузките и сме се държали за ръчичка) продължи 5 месеца и нещо ... Къде скачаш с тия 3 месеца?!
![]()
И все пак по темата:Когато пораснеш ще разбереш,защо са всички тия сълзи![]()
Напулно съгласна =D>Първоначално написано от GossipGirl89
+ oshte edno ot men,zashtoto nqma kak da se izrazq po-tochno i qsnoПървоначално написано от vesito13
![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
..ei FITNES mai sym ot malkoto,koqto misli kato teb....no e vyzmojno naistina da mislim po tozi nachin,zashtoto ne sme obichali istinski....chestno kazano nadqvam se tova da e prichinata,zashtoto ako lubovta postoqnno podminava DUSHATA ni,kofti za nas
![]()