- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- приятелство между момче и момиче
какъв спор, бе?Първоначално написано от InitialD
ти си като оня олигофреняк...тянко (само, че по-зле)
нема ли да ми кажеш, че съм резан?
На теория...
"Приятелството между мъжа и жената отслабва с настъпването на нощта"
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
може, ако е започнало в ранните детски години
после всичко си е шекС, бате![]()
Ти си болен от смърт веПървоначално написано от InitialD
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Зависи от хората,но в повечето случаи е леко невъзможно,да речем трудно.Ако момчето и момичето не се привличат сексуално,то приятелството е напълно възможно,но в много случаи един от двамата минава границата и вече самото приятелство не е същото.
"Приятелството между мъжа и жената значително отслабва с настъпването на нощта."
- Ото фон Бисмарк
![]()
Ще те застигне съдбата на Джинджич сърбоманче !!!Първоначално написано от Rowdy
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Вие с Явор така ми го набихте в главата, че няма как иначе да мисля, в момента.Първоначално написано от FockidyFockFock
Спрайт иска да ви каже нещо... хах.
Не знам! До скоро си мислех, че може...
всичко е секс бе.:P
Ако ми кажете, че никога не сте виждали момче и момиче приятели... ?!
Тва го знам .Първоначално написано от Alco
![]()
Е не е вярно пък ..
Понякога .![]()
.!.
Безкористно приятелство между момче и момиче е възможно единствено и само тогава, когато момичето е изключително грозно.![]()
Левски шампион але але!
vazmojno e no vse pak edin ot tqh dvamata vse shte si ima edno na um che e s protivipolojniq pol. Kakto kazaha shte zapochen da misli poloviq si organ,![]()
tochno taka. napalno sam saglasen s tebe. po pravilno mnenie nqmashe.Първоначално написано от air_J
+1111111111111111Първоначално написано от SoFarSoG00d
Определено може да съществува, от личен опит го казвам и понякога някой от другия пол може да ти даде много по-добър съвет отколкото човек от същия пол. Според мен приятелството между момче и момиче е по-силно отколкото приятелсвото между хора от един и същи пол и можеш да се забавляваш по-много по различен начин отколкото в моя случай с момиче и в същото време можеш да разбереш много интересни неща за другия пол, без да нахлуват никакви по-сериозни чувства.
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
може аз имам приятел от детинство с който некога не сме се гледали като момче и момиче вече 13 години сме си дружки хем се разделихме да учим в различни градове и пак сме си
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Разбира се, че може...Даже в много случаи момче и момиче са по-добри приятели от момиче и момиче или момче и момче...![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...