- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- приятелство между момче и момиче
Разбира се, стига :
1) Момчето да е гей
2) Момичето да е лесбийка
Много точно мнение- абсолютно си прав. Аз също имам такова приятелство и наистина е прекрасно. Не винаги е нужно да сме гадже с едно момиче, за да се чувстваме добре заедно, да си споделяме всичко, да се забавляваме, да си даваме както ти казваш съвети във всяко едно отношение- включително и за сексПървоначално написано от galaxy29
![]()
Имам точно 3-4 приятелки. Останалото е все кочове. Може да съществува, разбира се...Първоначално написано от kyker4y
Собственост на Canis_Dirus
Няма да напиша мнение,подобно на тези,които прочетох по-горе.Искам да каже,че ще напиша това,което аз смятам за правилно,без да се базирам на клишета от страрогръцката митология,макар че и то самото може да прозвучи така.Мисля,че приятелство между момче и момиче не може да съществува.Това са два напълно различни полови рода,които попринцип са отредени да бъдат заедно,но определено не като приятели.Ех,да,може да има и такива изключеня,но те са рядкост,но рано или късно от страна на единия ще се покажат някакви чувства,макар другия да не може да ги види и да е нужно да се направи нещо по въпроса,за да му се набие истината в очите.Не говоря за физическо привличане,но забелязвам,че явно повече хора имат предвид точно това.Имам предвид чисто и просто емоция и чувство,което понякога се оказва много по-лошо от физическо привличане.
Обобщено казано:смятам,че приятелство между момче и момиче не може да има.
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
Или:Първоначално написано от SofiaRegularCunt
–Искаш ли да идем на кафе
- Абе ти за к'ва ме мислиш?!
![]()
До сега четох мнения в стил:"може да има..."/"не може да има...",ама със сигурност знам,че понякога,когато момче и момиче се запознаят,единят от двамата може да има някакви чувства към другият и ест другият да не изпитва същото,но след време,ако се запази приятелството,привличанет някак затихва и между двамата остава само едно много добро приятеслтво,понякога дори и най-доброто...
Като цяло с това исках просто да кажа,че дали има,или няма,или е и да и не,много зависи от самите хора и според мен има в едни случаи,но няма в други,и е смесено в трети.![]()