Нужен ли е хлябът за напръняване? Или може да се пропуска ако се яде достатчно мазнини и белтъчини- ориз, месо, яйца, банани?
По-принцип не е хубаво да смесваш хляб и картофи или хляб и месо както и месо и картофи,защото доста се надебелява от тези смесици.От хляба всеки напълнява.Незнам човек,който от хляб да е отслабнал.
Незнам ама аз от хляб не съм напълнялПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
При всеки е различно.. ако си слабичък по рождение ще ти е малко трудно да промениш структурата и килограмите си.. Пък ако си пълен и просто мислиш, че не е от хляба.. замисли се пак..Първоначално написано от kr0seR
Еми да слаб съмПървоначално написано от suitable
![]()
Ся аз почнах да ям в едни кутии от сладолед по големи пълня ориз 2-3 яйца месо задължително и малко зеленчуци. Тва по 4-5 пъти без хляб, иначе губя апетит с хляба. Отделно в даскало си зимам нещо и като излизам вън почти винаги. Тва то 3 седмици, наддал съм 1 кг само - мен ми тряят поне 4-5 да кача още, че съм 172- 68. Обаче имам мн енергия бутам мн здраво ся повече постижения. В сряда излизах на кафе с едни приятели и едно момиче забеляза че по ръцете имам някви бели като от комар издутинки. Аз не обърнах внимание но от 2 дена имам по тялото такива бели подутинки адски сърбят и щипят, нз може ли да е от тая храна ?
Ти какво искаш - да надебелееш или да отслабнеш ?!
Иначе - освен ако не си ял развалена храна , е невъзможно да си си причинил хранително отравяне .
Envoi moi ! ;]
Ако беше прочела темата щеше да разбереш,че автора иска да надебелее ... Ама за к'во ти е да си правиш труда да я четеш,нали ...?!Първоначално написано от Mihailova
3oPuTy Не виждам , някъде да съм те посочила за говорител , нямам нужда от мнението ти. Все пак аз дума "напрънява" не зная , щом ти знаеш - дерзай.
Envoi moi ! ;]
Близко е до акъла ... Ако можеш да мислиш ще се досетиш,че от бързане е натиснал Р-то ... А и като гледам нито се изявявам като говорител,нито нищо ... Просто е време да започнеш да четеш преди да пишеш ...Първоначално написано от Mihailova
Не е нужно да ядеш хляб за да напълнееш, но е полезно. Хляба (пълнозърнест) съдържа фибри и въглехидрати които са много добри за здравето на сърцето. Дори и бял хляб е по полезен от пържоли или луканки. Месата са мазни по принцип и допринасят за високо кръвно (особено момчетата трябва да внимават дори и от тийн годините си)..и е по добре да се ядат по по-малко...
Защо не искаш да ядеш хляб?
Редакт:
Видях че си листвал ориз към месата..Ориза може да е заместител на хляба, както и макароните, царевицата..ако ядеш достатъчно зеленчуци които са богати на въглехидрати тогава може да си пропуснеш хляба без проблем.
И аз искам да кача 2-4 килца, че тази зима поотслабнах доста![]()
Не знам защо мислите, че от хляба се дебелее най много.
От тия чипсове, дето едни 30% постоянно тъпчат, се дебелее 100 пъти повече от хляб.
Няма нищо лошо да хапваш по 1 - 2 филийки на ден, стига да ти се ядат, есествено.
А ти се консултирай с диетолог, ако ти е такъв гена няма как да надебелееш.
Никой не е казал,че от хляба се пълнее НАЙ-МНОГО.Просто човека(незнам дали е момче или момиче) пита дали от хляб се дебелее и ние му казваме да,а не че от хляба се дебелее най-много
Първоначално написано от hottie
![]()
![]()
Как става тоя номер... уж зимата се кача... а ти си отслабнала
сподели
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
да ви имам проблемите едни се чудят как да напълнеят дреги как да отслабнат ,но аз лично знам ,че от хляба се дебелее
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Абе то зависи количеството:ако всеки ден ядеш цял хляб разбира се,че ще напълнееш.И аз много искам да напълнея-тъпча се със вафли,чипсове,дюнери и какво ли не-ама-на.Генът си е ген-и майка ми е мн слаба и аз на нея съм се метнала.Какво да се прави.
Ми незнам за вас аз за 5 месеца дигнах 8 кг само, а тва за хляба ви питах щото от около 2 седмици ям мн без хляб иначе хляба мн засища и не ми се яде а без хляб ми се дояжда повече. Ся ям хляб примерно навън или в даскало когато си зема нещо я тостер я нещо др но основно без хляб. Иначе ям ориз картофи банани яйца месо и зеленчуци секи ден, както мисля че казах в кутии ги тъпча та да може по лесно да се изконсумират. И мн енергия имам ся ама незнам още не съм усетил да качвам. Иначе съм момче ако някой пита.