.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

цепната вежда

Здравейте на всички, имам един въпрос.... вчера си ударих много лошо главата и сега съм с доста дълбоко цепната вежда, въпроса ми е след като ми мине, белега който ще остане (защото съм сигурна, че ще има такъв) ще имам ли пак вежда?! Или точно там, където е белега ще остане просто празно пространство? Моля ви, кажете ми, защото се отчаях, не си се представям да ходя по улицата и точно на средата на веждата ми да нямам нищо...

Град
    Тапая, Кирибати
    На мястото на раната ще се образува белег и не, там няма да имаш вежда.
    Трябвало е да отидеш да те зашият, така поне белега става по-малък и може да се закрие от косми, израстващи в съседствие с белега.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Преди 5 години имах сепена вежда. Лепиха ме и след това ме шиха..
    Сега имам поникнали косъмчета от белега,но не са много. До преди една година ми я нямаше част от веждата.
    BigBrother написа: не му говори глупости. спермата, която остава в канала не засъхва и не го запушва. няма такова явление.

DimovB написа: засъхва бе, става на капчица
    може и поксипол

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Заради такъв белег (като бях на 6 паднах...и после се наложи да ме шият) не мога да си направя еднакви веждите.. и върху белега нямам косъмчета

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    ем съжалявам да го кажа но там вече неможе да пораснат косми поради ред причино,но погледни от другата страна има хора които нарочно си прекъсват веждата приеми че господ е преценил че така си по красива :P

ти пък за една вежда ли си

Супер фен
    Спокойно и аз съм така.Имам си белег и накрая все едно нямам вежда,но не е толкова зле.Някой момчета дори го мислят за sexy

за всичко си има лек - първо дано ти зарасне скоро, второ ако не ти пораснат косъмчета - можеш да ползваш молив за вежди
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от Red_Hair
    ем съжалявам да го кажа но там вече неможе да пораснат косми поради ред причино,но погледни от другата страна има хора които нарочно си прекъсват веждата приеми че господ е преценил че така си по красива :P

Град
    на ЛуНаТа
    На мястото на белега няма да има повече косъмчета
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си