.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Притеснена...

знам че темата ми не е за тука, но реших да я пусна тука,.. мисля че ще имам по сериозни отговори...
    много ми е някфо притеснено, цикъла ми закъснява горе долу с 10 дни преди няколко седмици с приятели ми си поигравахме и така стана че той свърши върху мен, близо до влагалището ми..но аз съм деввствена, и не знам какво да си мисля....знам че това че съм девствена не ме предпазва, но пък знам че не може да си девствена и да си бременна но пък съм много притеснена и не знам какво да правя дали да си направя тест, или да отида на лекар?някой може да ли да каже нещо по въпроса и да ми даде някъв съвет.. ;(

Спокойно- не си бременна. Съвсем нормално е да се притесняваш когато си неопитна и тепърва откриваш нови неща за секса- но мога да ти кажа че няма за какво да се притесняваш ...освен ако не е свършил върху отвора на влагалището ти, няма страшно колкото и близо да е било...

Цитирай Първоначално написано от LifeIsGood
    Спокойно- не си бременна. Съвсем нормално е да се притесняваш когато си неопитна и тепърва откриваш нови неща за секса- но мога да ти кажа че няма за какво да се притесняваш ...освен ако не е свършил върху отвора на влагалището ти, няма страшно колкото и близо да е било...

много благодаря за мнението ти... успокоява ме до някъде

Мисля, че не си бременна, тъй като все пак е свършил до влагалиището ти!!Но дори и да е имало малко сперма и на него пак не може да се забременее!!!Защото сперматозоидите си омират като са на вън. Така, че спокойно, но за твое успокоение нсправи един тест и аз си мисля, че не ти идва от притеснение!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Притеснена...

Цитирай Първоначално написано от _ENA_
    знам че темата ми не е за тука, но реших да я пусна тука,.. мисля че ще имам по сериозни отговори...
    много ми е някфо притеснено, цикъла ми закъснява горе долу с 10 дни преди няколко седмици с приятели ми си поигравахме и така стана че той свърши върху мен, близо до влагалището ми..но аз съм деввствена, и не знам какво да си мисля....знам че това че съм девствена не ме предпазва, но пък знам че не може да си девствена и да си бременна но пък съм много притеснена и не знам какво да правя дали да си направя тест, или да отида на лекар?някой може да ли да каже нещо по въпроса и да ми даде някъв съвет.. ;(
    точно за тук си е темата

по въпроса: много малка е вероятността да си бременна => този път не си (теста винаги е добра идея! не боли! не е скъп!)!
    успокой се и си направи точно за собствено спокойствие тестчето извън прозоречният период.

но виж, за това:

"но пък знам че не може да си девствена и да си бременна" - НЕ си права!
    няма никаква техническа пречка спермата да бъде депонирана по случаен начин през запазен химен във влагалището и да настъпи оплождане.
    т.е. момичето може да е девствено и да забременее.
    нещо повече - може да има дете и пак да остане девствено.
    сами се досетете в кой случай ще се изпълнят тези условия.

Много благодаря за сериозността на мненията ви.. мисля да ви послушам и да си направя тест

Град
    на ЛуНаТа
    Едва ли си бременна... най-вероятно ти закъснява заради стрес...
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Цитирай Първоначално написано от hisy
    Едва ли си бременна... най-вероятно ти закъснява заради стрес...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си