.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

нещо,на което не му знам името...

Има едно нещо, за което съм слушала, но не знам как се казва. Представлява нещо като тампон, но е вибратор и се управлява с дистанционно. С моя приятел искаме да си купим такова нещо и разбира се дистанционното да стои у него. Само че не знам от къде да го намеря това нещо, в смисъл във всички виртуални секс-шопове търсих, но го няма... Вие чували ли сте за такова нещо, имате ли, знаете ли къде мога да го намеря?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

hottie
    Guest
    вибриращо яйце има го по секс шоповете

Мега фен Аватара на Rofl4e
    аз за първи път пък чувам за такова нещо

Град
    everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    В тебе никой не се съмнява

По темата - hottie си каза

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Цитирай Първоначално написано от MakeCash
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    В тебе никой не се съмнява

По темата - hottie си каза
    MakeCash, разбиваш.
    и аз по темата - hottie го каза

Знам за какво става дума, но не мисля че има определено име а просто е такъв вид вибратор..Има ги навсякъде по интернет и има най различни видове..чети хубаво описанията на няколко вибратора и се разгледай, няма начин да не попаднеш на такова нещо..

Цитирай Първоначално написано от LifeIsGood
    Знам за какво става дума, но не мисля че има определено име а просто е такъв вид вибратор..Има ги навсякъде по интернет и има най различни видове..чети хубаво описанията на няколко вибратора и се разгледай, няма начин да не попаднеш на такова нещо..
    Да, ама на всички дистанционното е "вързано" за другата част, а не върви някак си под полата да ми се подава жичка, която да отива в ръката на приятеля ми в някое кафе например... Питам за такива, които са си разделени... в смисъл като дистанционното и телевизора...
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Супер фен Аватара на galu6a
    интересно
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си