- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нещо,на което не му знам името...
Има едно нещо, за което съм слушала, но не знам как се казва. Представлява нещо като тампон, но е вибратор и се управлява с дистанционно. С моя приятел искаме да си купим такова нещо и разбира се дистанционното да стои у него.Само че не знам от къде да го намеря това нещо, в смисъл във всички виртуални секс-шопове търсих, но го няма... Вие чували ли сте за такова нещо, имате ли, знаете ли къде мога да го намеря?
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
вибриращо яйцеима го по секс шоповете
В тебе никой не се съмняваПървоначално написано от Rofl4e
По темата - hottie си каза![]()
MakeCash, разбиваш.Първоначално написано от MakeCash
и аз по темата - hottie го каза![]()
Знам за какво става дума, но не мисля че има определено име а просто е такъв вид вибратор..Има ги навсякъде по интернет и има най различни видове..чети хубаво описанията на няколко вибратора и се разгледай, няма начин да не попаднеш на такова нещо..
Да, ама на всички дистанционното е "вързано" за другата част, а не върви някак си под полата да ми се подава жичка, която да отива в ръката на приятеля ми в някое кафе например... Питам за такива, които са си разделени... в смисъл като дистанционното и телевизора...Първоначално написано от LifeIsGood
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
интересно
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Благодаря!