- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- 14 години-1.57... как да стана по-висока?
аз съм на 18 и съм колкото теб ..не се оплаквайПървоначално написано от Abigoria
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
abe da ama lqtoto..drugo si e kato obue6 ne6to po kuso da se podava edin dulug krakПървоначално написано от kaspichanec
a i nisi4kite kato ponapulneem i zaprili4vame na top4eta
i az sum 156 ama kvo da praq..kazaxa mi da ska4am na vuje
ili basket.. ama na men basketbola ne mi haresva
i vse pak si4ko e do gen.. da si nisuk si ima + i - ..taa 6te nablqgame na +
za da se uspokoqvame
![]()
Cruel Intentions
moooolqvi kajetee![]()
![]()
:X na4iniii!
Meene dqwola me karaa pak ii pak da go naprawqq . . .. . (music)
А някой може ли да даде информация за определени години какви са нормалните размери... аз съм на 13 и съм 1.61![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
на 14 съм и аз и съм 1.50, но никой не ме оценява по ръста дори е сладко да си по ниска (за момичетата)иначе има хапчета стимулиращи растежа трябва да попиташ специалист
![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
Доказано е че от никотина се забавя развитието на хормоните и ако пушиш мойе от това да е.![]()
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.
Първоначално написано от sexymamapcdl
И кво ти си само на 14. (за мн голяма ли се смяташ
) естествено е, че ще пораснеш повече, а това че останалите са по-високи не значи че имаш проблем. просто всике се развива по различен начин.
![]()
времето ще те удължи![]()
![]()
Хубавите парфюми са в малки шишенца![]()
Голяма работа!
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Да ти кажа ли как да станеш по-висок? ПОРАСНИ ДЕБА, на години..![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
И аз съм на 14 и съм 1.57-1.58 .. хубаво е като излезеш с някой висок![]()
Аз съм същатаПървоначално написано от FancyGirl
![]()
![]()
Don't worry, be happy!
Е защо се оплакваш, аз съм на 15 години и съм толкова..Според мен няма за какво да се притесняваш![]()
Аз съм 1.60 и съм почти на 19, и трябва да е гръмна ли? Да си ниска въобще не е срамно или лошо, дори напротив, в някои случаи дори е предимство (освен ако не искаш да ставаш манекенка). Радвай се на живота и въобще не се тормози с такива маловажни неща.
Харесвай се такава ,каквато си.![]()
Спортът -особено плуването ,волейбол и баскетболът е много полезен и може да стимулира растежа ти донякъде ,но всичко е до ген..Не слушай съвети, като например-пий витамин А или хормони..Просто няма смисъл да се тъпчеш с такива неща.![]()
Ти си едва на 14.. аз съм на 18 и съм 155.. е какво да кажа :Р иначе ти си малка и баща ти е висок. Сигурно ще пораснеш още поне 5 сантиметра минимум.. у нас всички са ниски така че.. генибаба ти и дядо ти високи ли са?
А по въпроса - яж повече калции, а цикъла ти дойде ли? Защото като дойде цикалът на едно момиче, то престава да расте.. или започва по-бавно да расте.
миньонче ама за милионче![]()
не си ниска мн си си добре даже аз съм на 15 висока 160 и се чувствам перфектно![]()
Ген , миличка. Баща ми също е 1.80 , майка ми - 1.59 , аз съм 1.57 ... Какво да се прави... Господ си знае работата![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Стига сте я успокоявали с това, че ще порасне.
Аз края на този месец ставам на 17,
пък от 2-3 години насам съм си все 1.63.
Ако ти е заложено да си ниска, ще бъдеш такава.
Стига драми.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Няма как да стане...Аз съм 38 кг 165см и съм си така от 2 години..Просто такъв ми е гена,явно и твоят хи![]()
баскетбол![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
ем и аз така като теб,обаче никога не сам се притеснявала за ръста си.Приемам го за съвсем нормално, а и миниончетата са по секси![]()
The BoYs Are mY tOYs!!
Хората играят баскетбол,защото са високи,а не защото ще станат високи.Височината се определя от това колко са високи родителите ти.В накои случаи можеш да дръпнеш с 1-2 см.баскетбол
Според мен можеш да увеличиш ръста си, ако започнеш да се занимаваш с някакъв спорт (волейбол,танци,баскетбол..) Аз съм висока някъде колкото теб +1-2 см.. мислех и аз нещо да направя по въпроса, за да стана по-висока, но реших че така ми е добреНека да сме различни
![]()