.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62

Hybrid View

Мега фен Аватара на mynichka

Re: 14 години-1.57... как да стана по-висока?

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Цитирай Първоначално написано от sexymamapcdl
    Zdraveite,molq vi za spe6na pomo6t na 14 godini sum i sum visoka 1.57 iskam da stana 168-169 noo kak ? Vsi4kite mi vrusnici sa minali 1.60 ve4e ot otdavna ...bashta mi e visok 1.80 maikami 1.60 ?? Molqvi kajete mi na4ini ako znaete vsqkakvi molqvii dali she izrasta oshte do 21 ili she ostana 1.57?!? I NEED HELP :S :s s:
    Аз съм почти на 18 и съм по- ниска от теб... Не реви!
    аз съм на 18 и съм колкото теб ..не се оплаквай
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от kaspichanec
    Джобно гадже - идеално
    abe da ama lqtoto..drugo si e kato obue6 ne6to po kuso da se podava edin dulug krak a i nisi4kite kato ponapulneem i zaprili4vame na top4eta i az sum 156 ama kvo da praq..kazaxa mi da ska4am na vuje ili basket.. ama na men basketbola ne mi haresva i vse pak si4ko e do gen.. da si nisuk si ima + i - ..taa 6te nablqgame na + za da se uspokoqvame

Cruel Intentions

moooolqvi kajetee :X na4iniii!
    Meene dqwola me karaa pak ii pak da go naprawqq . . .. . (music)

Супер фен Аватара на FancyGirl
    А някой може ли да даде информация за определени години какви са нормалните размери... аз съм на 13 и съм 1.61
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

на 14 съм и аз и съм 1.50, но никой не ме оценява по ръста дори е сладко да си по ниска (за момичетата) иначе има хапчета стимулиращи растежа трябва да попиташ специалист
    ..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.

Доказано е че от никотина се забавя развитието на хормоните и ако пушиш мойе от това да е.
    There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
    a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
    between love and hate.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: 14 години-1.57... как да стана по-висока?

Цитирай Първоначално написано от sexymamapcdl
    Zdraveite,molq vi za spe6na pomo6t na 14 godini sum i sum visoka 1.57 iskam da stana 168-169 noo kak ? Vsi4kite mi vrusnici sa minali 1.60 ve4e ot otdavna ...bashta mi e visok 1.80 maikami 1.60 ?? Molqvi kajete mi na4ini ako znaete vsqkakvi molqvii dali she izrasta oshte do 21 ili she ostana 1.57?!? I NEED HELP :S :s s:
    И кво ти си само на 14. (за мн голяма ли се смяташ ) естествено е, че ще пораснеш повече, а това че останалите са по-високи не значи че имаш проблем. просто всике се развива по различен начин.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    времето ще те удължи

Голям фен Аватара на melinor
    Хубавите парфюми са в малки шишенца
    Голяма работа!
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Да ти кажа ли как да станеш по-висок? ПОРАСНИ ДЕБА, на години..
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

И аз съм на 14 и съм 1.57-1.58 .. хубаво е като излезеш с някой висок

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    А някой може ли да даде информация за определени години какви са нормалните размери... аз съм на 13 и съм 1.61
    Аз съм същата
    Don't worry, be happy!

Е защо се оплакваш, аз съм на 15 години и съм толкова..Според мен няма за какво да се притесняваш

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз съм 1.60 и съм почти на 19, и трябва да е гръмна ли? Да си ниска въобще не е срамно или лошо, дори напротив, в някои случаи дори е предимство (освен ако не искаш да ставаш манекенка). Радвай се на живота и въобще не се тормози с такива маловажни неща.

Град
    в света на приключенията ..
    Харесвай се такава ,каквато си.
    Спортът -особено плуването ,волейбол и баскетболът е много полезен и може да стимулира растежа ти донякъде ,но всичко е до ген..Не слушай съвети, като например-пий витамин А или хормони..Просто няма смисъл да се тъпчеш с такива неща.

Ти си едва на 14.. аз съм на 18 и съм 155.. е какво да кажа :Р иначе ти си малка и баща ти е висок. Сигурно ще пораснеш още поне 5 сантиметра минимум.. у нас всички са ниски така че.. гени баба ти и дядо ти високи ли са?
    А по въпроса - яж повече калции, а цикъла ти дойде ли? Защото като дойде цикалът на едно момиче, то престава да расте.. или започва по-бавно да расте.

Фен
    Град
    Варна
    миньонче ама за милионче

не си ниска мн си си добре даже аз съм на 15 висока 160 и се чувствам перфектно

Ген , миличка. Баща ми също е 1.80 , майка ми - 1.59 , аз съм 1.57 ... Какво да се прави... Господ си знае работата
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Стига сте я успокоявали с това, че ще порасне.
    Аз края на този месец ставам на 17,
    пък от 2-3 години насам съм си все 1.63.
    Ако ти е заложено да си ниска, ще бъдеш такава.
    Стига драми.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Няма такъв начин.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Няма как да стане...Аз съм 38 кг 165см и съм си така от 2 години..Просто такъв ми е гена,явно и твоят хи

баскетбол
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

ем и аз така като теб,обаче никога не сам се притеснявала за ръста си.Приемам го за съвсем нормално, а и миниончетата са по секси
    The BoYs Are mY tOYs!!

баскетбол
    Хората играят баскетбол,защото са високи,а не защото ще станат високи.Височината се определя от това колко са високи родителите ти.В накои случаи можеш да дръпнеш с 1-2 см.

Според мен можеш да увеличиш ръста си, ако започнеш да се занимаваш с някакъв спорт (волейбол,танци,баскетбол..) Аз съм висока някъде колкото теб +1-2 см.. мислех и аз нещо да направя по въпроса, за да стана по-висока, но реших че така ми е добре Нека да сме различни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си