- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- 14 години-1.57... как да стана по-висока?
Бягай да играеш волейбол
В интерес на истината ти си още на 14 и има да растеш, обаче ако се хванеш от сега със волейбол все ще има някой см в +![]()
Хаха аз съм момче на 16 пък съм още 1.65 пък и да ниските са ми много по-сладки![]()
![]()
Няма какво да направиш. Никой не решава колко висок да е..
Аз като съм 1,79 какво ?! Не мога да се набия в земята, че да стана колкото аз искам.
Няма нищо лошо да си ниска.. Има и ниски момчета за ниските момичета![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
аз съм 1.61 , а съм на 16 ... май не е нормално ама аз даже искам да съм си нисичка.. неискам да съм висока.. пък няма как да промениш височината си...
Така, нека да разясня само че, когато играеш волейбол, баскетбол, дама, чилик, не се сърди човече, табла, прескочи кобила, подскочи зайче или футбол НЕ СТАВАШ ПО - ВИСОК!!!
Няма начин с който да станете по - високи! Не съществува!
Има един начин с блъскане на хапчета, но вероятността да станеш главния персонаж в "Парижката Света Богородица" е повече от 100 %.
Да не говорим за риска от рак...
Общо взето - колкото толкова.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
то не става ей така да пораснеш .. аз съм на 17 и съм 1.57но не ми пукаа
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
Еми имам съученичка, която е почти на 16 и е 1.57, така че не е края на света, пък и няма какво да направиш, за да пораснеш. Освен това и дребничките момичета си имат предимстваПървоначално написано от sexymamapcdl
![]()
![]()
Препоръчвам ти да гледаш "Тринадесетата годеница на принца" това е стар български филм.Там има показно как се става по-висок![]()
ти ще пораснеш.... на 14 си ощеАма да ти кажа и да не пораснеш..не е лошо
![]()
Всичко си е до ген...С течение на годините може и да порастнеш с 2-3 см. ....![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Ако пушиш това е една основна причина да ти пречи развитието.Първоначално написано от sexymamapcdl
Ако пиеш същотото![]()
А и не се безпокой на ръста си, за да вдигнеш ръста(по бързия начин както ти искаш) ще станеш вейка, ще ти трябва бързо надебеляване.![]()
П.С Аз съм 1.78, а има едно момиче от нашия клас, която ми е до гърдите.![]()
няма лошо, че си ниска, но така ще трябва да поддържаш добро тегло, защото и най-малкото ще личи![]()