- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам защо го харесвам?
Awe hora mili4ki misleh si .. ve4e mesec dva stradam po bif6eto ..no kato me pitat za koe mu ka4estvo i az ne znam .. o6te dokato hodihme (2 meseca) ne znaeh .. v na4aloto toi me svalq dva meseca v koito az ne si misleh 4e 6te izpitam ne6to kum nego .. i nqkaksi se samonavih , za6toto si kazvah" toi e grijoven .. emocionalen .. misli za men i v kombinaciq i s ob6tite ni spomeni i prejivqvaniq .. i trugnahme i v 1 moment osuznah , 4e ne pomnq ni6to ot tova koeto sum haresvala v nego v na4aloto , no 4uvstvata mi bqha su6tite.. 4e i po silni ..sega sa o6te po silni // i dori da se seta ne6to lo6o za nego ne me oblek4ava , za6toto obi4am i negativite mu .. tova spored vas kakvo e ,, Lubovta ne se li svurzva po skoro s obi4ta na dadeni ka4estva v daden 4ovek .. az ne se se6tam abs ni6to hubavo za nego .. grozen i tup eMaika
mi su6to ne me razbira.Po kakvo tochno stradam ?????.. na 18 sum ne sum hlapa4ka da kaje6 ludnala e po nekoi piklio .. po dqvolite kolko sum ot4aqna i jalka
Mersi predvaritelno za psuvnite, no prosto se 4udeh tova lubov li e ili nqkakva obsebenost ili i az se 4uda kakvo ..
shadow4e
Заглавията трябва да са описателни
Латиницата ще бъде забранена от първи април.
Ne sum 79ti nabor ei
Първоначално написано от insomnia79
Ти сама си каза че си отчаяна и жалка..........
emi mersi .. v kraina smetka to to4no tova tursi 4ovek
vuv foruma ... da go napsuvat , za da se po4uvtsva o6te po - skapano![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Според мен ти липсва това, че някой се е грижил за теб и може би е имал чувства към теб, сигурно пазиш и хубави спомени. Така или иначе вече е бивш, не го харесваш, така че стига си се терзала защо точно си го харесвала.![]()
kak da ne go haresvam be hora az go obi4am obi4am go celiq sus vsi4kite mu nedostatuci .. ne mislq za6to predi sum go haresvala .. ve4e ne mi e nujno .. za6toto nqma smisul .. prosto celiq toi mi lispva .. ni6to konkretno v nego i vse pak vsi4ko .. 4udeh se dali vi se e slu4valo da obi4ate nqkoi v koito ne haresvate ni6to![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Скъпа,ти говориш за любов. Е тва е любовта според мен. Завиждам ти . Не си нито жалка ,нито луда. Щом обичаш човека - бъди с него (ако той няма против де). Тва е .
Успех!