- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да скъсам с него като преди 10 мин му казах че го ОБИЧАМ
Как да скъсам с него като преди 10 минути му казах че го ОБИЧАМ![]()
При условие, че го обичаш защо, че искаш да се разделите
На колко години си
Знаеш ли какво искаш![]()
оффф не го обичам...но не искам да го нараня...Първоначално написано от EeeBobii
Оффф , май си на 11 и се чудиш какво да правиш , оффф...
Envoi moi ! ;]
А, защо преди 10 минути си му казала Обичам те.И как разбра, че не го обичаш.Правиш ли разлика от, Да си омръзнете и от чувства.Първоначално написано от I_Know
А, най-лесния начин, е да почнеш да го отбягваш,а не да му казваш, че го обичаш.
Послепис: На колко години сте.
На 16![]()
Как била разбрала,че не го обича ... То всякаш е много трудно да разбереш дали обичаш един човек или не ... Е може за някой безмозъчен индивид да е трудно ама ...
А иначе по темата:Ми просто му кажи,че вече не изпитваш чувства към него и че е по-добре да се разделите сега и с добро,от колкото още месец-два да страдате и двамата,взаимно да се наранявате (макар и не омишлено) и след това да си развалите още повече отношенията!
мерси за съвета мисля да постъпя такаПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Личи ти.Първоначално написано от I_Know
![]()
Още не знаеш дали те сърби или те боли.
Е ще пораснеш някога де,все пак е оправдано за годините ти.
И като го въртиш така си мислиш че няма да го заболи ли?Той рано или късно ще разбере - ами тогава?Порастни,моля те,на 16 би трябвало да мислиш по-различно
Ми за кфо му казваш ,че го обичаш като смяташ да късате?
Кажи му истината и тфа е ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Да,безмозъчен индивид като авторката.Първоначално написано от 3oPuTy
Пише се *сякаш* и *умишлено*.
kak moje da ne razbira6 koga obi4a6 i koga ne...mnogo me sumnqva da si na 16,za6toto na 16g. edin 4ovek bi trqbvalo da ima po razli4no mislene.Ti si protivore4i6 v svoq komentar purvo kazva6 4e ne iska6 da go naranqva6,a puk posle kazva6 4e si mu kazala 4e go obi4a6 bez tova da e taka-spored teb tova kakvo e![]()
![]()
Ахахахахахааха,и приемаш това като повод да го иэлъжеш,че го обичаш?Ти си куха лейка,няма спор.Първоначално написано от I_Know
Ти не си наред за кво го лъжеш? Ами той ако те обича истински? .. Аман от момичета без капка мозък![]()
Stay up all night with the stars *
Някой да ти е опрял ГЛОК в празната глава, че да говориш такива простотии.Изчакай да мине малко време и тогава... Вярно не мислиш много.
поредната тъпа кофа..писнами от такива,а в живота ми има доста такива !!
love me
Първоначално написано от dimitar_ak
голяма си шматка за кво казваш ,че го обичаш ма!мн знай тя
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не е хубаво да си играеш с хората![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
hahaha ti si tragichen sluchai!Първоначално написано от I_Know
Офф а бе ти ако знаеш какво искаш добре ще бъде![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
скараха ти се вече ,няма да се повтарям,надявам се си разбрала ,че постъпката ти не е никак правилна и умна.. Как да скъсаш с него ли?Ами като за начало спри да го лъжеш ,че го обичаш... незнам то някак си от само себе си ,когато искаш да се разедиш с човека до себе си.. започваш да се държиш по дръпнато ,да се отчуждаваш от него... по-добре и ти направи така... малко по-малко... (ама не прекалено бавно) ,..бъди по-студена към него..по безразлична...защото иначе ще е голям шок за него..както всичко е ок,както си се държиш добре с него и му казваш ,че го обичаш и изведнъж "Край" .. и знай ,че ако той те обича каквото и да направиш,както и да го направиш (за раздялата) ще го боли от това..така че не се оправдавай с това ,че му казваш "обичам те" без да е вярно само ,за да не го нараниш.
абе, кво сте тръгнали да скачате срещу нея, бе, ''умници'' такива?! все едно форума не е пълен с теми за ВАШИТЕ собствени грешки! някой да ви скача така там?! едва ли има тука безгрешни хора, ама иначе много знаете да упреквате и да се нахвърляте срещу другите!! тва много велики ли ви кара да се чувствате? смешници...
по темата: след като не го обичаш, по- добре му кажи, че си му го казала, само защото не си искала да страда, но сега си осъзнала, че е по- добре да му кажеш истината, защото от лъжи няма смисъл.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)