- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се възприемата вие самите ?
Идеята е да опишете вие самите как се възприемате или иначе казано вие самите за какви се мислитеЕто аз съм първи
Аз съм от онзи тип хора, който винаги се опитват да помогнат на всички, и се сдухвам, когато се проваляАдски лесно се привързвам
Винаги гледам доброто у хората, предоверявам се
ПП: Не искам спам
ППП: Темата е за тук, понеже тук си изразяваме чувствата![]()
Аз съм безкраен опитимист, мн весел и усмихнат човек.Не обичам да се карам с хората,но като го правя, доста ме биваКазвам винаги каквото мисля.Общо взето съм сладко дете.
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Не съм нито оптимист, нито песимист. По-скоро реалист... Мразя, когато някой не ме харесва. Конкретно някой, който ми е безразличен. Ако и аз не го харесвам дори ми става по-добре. Емоциите ми май са по-скоро отрицателни... повече мразя, от колкото обичам... И се радвам, ако този, който мразя също ме мрази.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не умея да се преструвам. Знам какво искам и преследвам целите си. Мечтая повече от общоприетото, но не и твърде, понякога летя. Трудно допускам някого до себе си, но направя ли го, при мен е завинаги. Не умея да губя. Склонна съм към крайни депресивни състояния, прекалената емоционалност ми вреди, едно от малкото ми отрицателни качества бих казала. Добра съм и очаквам от другите да са такива по презумпция. Вярвам на хората, съответно "наивна" се намества с/у името ми. Искам да променя света, максимално да се доближи, защото не е възможно да се препокрие на този етап, до моя такъв. Вярвам, че Красотата ще спаси Света.(Ако не я беше хванала липсата.) Най-голямото щастие за мен е свободата и удобството да бъдеш себе си дори в най-малко кръгче от души.
ПП:
http://kevan.org/johari?view=Feichka
Това е попълвано предимно от познати, но става ясно, че съм като отворена книга.
ППП: Защо темата е в този раздел?
Сприятелявам се бързо, вярвам сляпо, обичам силно, рядко отказвам услуга. Ядосаш ли ме, подведеш ли ме или ме излъжеш съм невероятно проклет.
Непоправим хейтър към почти всички и всичко освен към няколко души, към които съм силно привързан.
-адски съм доверчива ... и естествено след време си патя ...
-голям оптимист/реалист/песимист ... зависи от момента и настроението ми![]()
-понякога най-малките неща могат да ме вбесят ...
-лесно прощавам,но заинатя ли се става страшно ...
-предпочитам да съм в компанията на момчета ... просто повечето момичета намират в мен някаква заплаха ... и до колкото знам и съм чувала се дължи на това,че почти няма момче,което да не ми се е доверило и да не ми е разкрило и най-личните си проблеми и тайни
-стремя се винаги да помагам на хората около мен без значение приятели или познати ...
-лесно се вписвам в различни възрастови групиКакто се казва "С децата-дете,с възрастните-възрастен"
И това може би е нещото,с което най-много се гордея,защото е трудно да си на маса с някой,който е по-голям от теб с 20-тина години (да не кажа и повече) и да водиш нормален и интересен диалог на всякакви теми
и естествено да получиш похвала от такъв човек,че мислиш доста зряло за възрастта си :P
..................................
Миии като цяло май е това - не знам![]()
Много съм емоционална,винаги съм реалист,страшно земна и естествена,знам какво искам и го преследвам докато не стане реалност/много амбициозна/държа се с другите така,както те се държат с мен,в някои отношения съм много отмъстителна,винаги съм в добро настроение,нищо не може да ме накара да спра/за каквото и да става въпрос/,обичам силно и истински и давам всичко за човека до мен,но искам същото и от него.Общо взето мисля че е това![]()
аз съм интровертен тип, моят вътрешен свят е най-важен. не ме интересува какво се случва в реалния и не обичам да съм реалист. трудно допускам някой до своя си свят, и с право - първия и последен, когото допуснах ме предаде.
мисля, че съм егоцентрик относно всичко което ме заобикаля и за чуждите хора - мнението им няма никаква тежест за мен, защото каквото мисля аз - това е правилното! може би затова не обичам да не става така както искам аз, просто обичам да имам контрол над нещата... бих казал че лесно се сприятелявам с хората, но само ако имаме сходни виждания или докато открия че се разминават. имаме ли различия е трудно. но за приятелите си съм винаги готов на всичко, но някой предаде ли доверието ми, не му цепя басма повече. както мога да помогна на най-добрите си приятели дори и да заровят труп и да стана съучастник, така мога и да не говоря на някого с години (има такива случаи). и когато обичам, обичам истински и силно. гледам да не мразя.
бих казал също, че намирам общ език много по-лесно с момичетата, отколкото с момчетата, което е продиктувано сигурно от това че имам повече приятели момичета.
Възприемам се добреИ другите ме възприемат така. Хората познаващи ме ме уважават заслужено. Обичам да изказвам мнение за неща, които съм сигурен, че знам. Стоя си на мястото. Влагам чувства и емоции в много малко неща, но когато го правя си личи. Обичам да печеля заслужено. Когато губя заслужено умея да го понасям. Обичам да се откроявам от хората, защото повечето са безлични. Винаги съм истински и мразя да се преструвам. Също така се смятам за доста справедлив в отношението си спрямо хората. Каквото е тяхното спрямо мен, такова е и моето.
An Evil Man
Нормален човек ..
Actions speaks louder then words .. >.<
При мен всичко винаги трябва да е точно кокто аз искам.. Мразя да се провалям.Искам винаги да съм по-добра и от най-добрия. Голям инат съм и мразя да ме командват. Немога да остана сама затворена повече от половин час. Обичам да излизам с приятели и много мразя да съм си удома. Купонясвам дори и да ми е супер тъжно,защото все пак веднъж се живее. Това,което най-много мразя в себе си е, че прекалено лесно се разстройвам за най-малкото нещо и че много бързо се привързвам към нещо или някой. Да знам ревла съм и тъпото е че за сереозни неща не ми пука,докато за някфи дребни глупости ще се изям. Не се интересувам от хорското мнение,защото всеки човек си има характер а моя е по-див и буен и си го демонстрирам. Леко лудичка си падам .. Приятелките ми казват, че не се притеснявам от никой и нищо .. Каквото ще става- да става.. Животът продължава !![]()
Аз съм вечният оптимист.Винаги намирам хубавото в дадена ситуация.Не мога да съм лицемер.Винаги казвам това,което ми е на сърце и душа директно.По този начин многократно съм наранявала хора покрай себе си,но съм пряма до болка.Когато обичам-се раздавам.Без да очаквам същото в замяна.Когато намразя веднъж-мразя за цял живот!Трудно прощавам...или по-скоро прощаван на малъг кръг от хора.Тези,които не са важни за мен толкова много-ако ме наранят,обидят или предадат-все ми е тая,изрязвам ги от живота си!
Обичам човека срещу мен да ми казва истината-дори и да ем заболи о нея.Не живея в мечти и блянове.Поставям си цели и ги изпълнявам една по една,не тичам преди вятъра!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Много съм горделива.Голям оптимист съм,чистосърдечна,дружелюб на,романтична душаобичам приятелите си давам всичко за тях
![]()
По характер съм непоправим егоист. Каквото си е мое е мое, почти не доспускам други до моят 'свят' и моите разбирания.
Попринцип съм доверчив човек и много лесно се сприятелявам с когото поискам. Но ината винаги ми играе лош номер..
Добър човек съм.. Поне така казват всички. Мога всичко да простя, но както се казва - не и да забравя.
Ако допусна някой до моето истинско АЗ, то той си остава завинаги там.. Имам късмета, че за сега само един единствен човек ме познава, такава каквато съм..
За ИСТИНСКИ приятел бих направила всичко..
Обожавам и да споря с някой. Винаги държа на мнението си и искам всички да го разберат и осъзнаят.
Ноо нямам здрави нерви и от най-малкото нещо се ядосвам..
Попринцип се дразня ако споря с глупаци или с хора с по-ниско интелектуално ниво.. Имам чувството, че не ме разбират ;D
Настроенията ми се сменят през минути.. Обичам понякога просто да стоя сама и никой да не ме закача или да ми говори. А ако някой го направи следва викане, крясъщи, обиди и т.н.
Винаги държа на казаното и никой (абсолютно никой) не е в състояние да промени решението ми. АКО ще го променям, то ще е по моя воля..
Да не забравя да спомена, че едно от странните ми качества е че много обичам да говоря.. Мога да говоря с всеки на всякакви теми.. Мога и цял ден да говоря без да спра.. Понякога е малко досадно за околните![]()
И като за край.. Нещото което най-много харесвам в себе си..
Пълен непокист съм![]()
Не ме интересува мнението на другите за мен.. Не ме интересува какво мислят, какво говорят, какво правят...
Не ме интересува кой ме имитира, кой ми се подиграва и кой го кефя.
Въпреки, че се кефя когато дразня някой без дори да правя нищо![]()
Дори всичко да е пълна каша,никога няма да призная,че съм зле,напротив усмихвам се и държа главата си високо вдигната,продължавам напред,колкото и да съм наранена.Обичам да мечтая и да оставам насаме със себе си,но нямам нищо против да съм в шмна и откачена компания.Загадъчна съм,може би от зодията.Умея да изслушвам,лесно се приспособявам![]()
Шантав,весел,спокоен.Даже кравешки спокоен.Бързам обикновено и не обичам да мисля, освен ако се наложи.
Ми аз съм си оптимисче, гледам от хубавата страна на нещата и не съжалявам за нищо. Усмивката много рядко слиза от лицето ми. Често правя грешки,но винаги си ги признавам и извличам само ползите от тези грешки. Много трудно допускам хората до себе си. Не вярвам на приказки,а на действия. Не се привързвам към хората. Много амбициозна съм и понякога това ми пречи. Обичам да си поставям високи цели в живота, не винаги ги постигам, но чувството,че си направил всичко по силте си, за да постигнеш нещо е страхотно. Обожавам екстремниите неща, когато съм нервна обичам да се успокоявамс йога или да изкарвам яда си върху боксовата круша. Не вярвам във вторят шанс, защото втори дубал в живота няма и каквото направиш то остава няма значение дали съжаляваш или не стореното е сторено. Веднъж изстреляш ли куршума връщане назад няма.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Безнадежден оптимист съм, винаги и до последно вярвам, 4е във вси4ко лошо има и нещо хубаво. Заради това съм и прекалено довер4ива. И не си взимам поука от нещата, които са ми се слу4или, 4есто правя едни и същи грешки по няколко пъти, преди да се нау4а.
Разсеяна съм, безкрайно вятърни4ава, ако нещо не е важно за мен самата, съвсем е вероятно да забравя да го направя. Или да ме домързи. Мързелива съм понякога, оставям днешната работа за утре и вси4ко правя в последния момент.
Не съм капризна, нямам претенции относно другите, приемам хората такива, каквито са. Не се стремя да променя никого, разбрала съм, 4е не се полу4ава.
Ако оби4ам, оби4ам с цялото си сърце, поставям 4овека на първо място в живота си и се раздавам изцяло. Ако намразя, по4ти никога не мога да простя.
4увствителна съм, въпреки 4е никак не ми ли4и. Не пла4а пред хората, пла4а сама в банята или пред ку4ето, не оби4ам да виждат такива силни емоции. Оби4ам ку4ето си пове4е от много хора, с които имам някакви отношения.
Зака4ам се, понякога ставам дори и досадна. Мразя да бъда сама.
Прахосвам каквито пари полу4а, без да ми мигне окото. Но ако няма пари - не мрънкам, просто не хар4а нищо. Живея ден за ден, въпреки 4е имам много планове за бъдещето.
Иска ми се да съм по-амбициозна, понеже в момента малко хора вярват, 4е ставам за каквото и да било.. :/
![]()
Робинята на Quench
Незнам по принцип съм страшно оптимистичено настроена и супер позитивен човек.Но е имало и моменти в който се чувствам зле и се държа ужасно!Помагам на всички ..и след време си оставам прецаканата(абсолютно винаги)....![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не ми е интересно да се самоопределям!Просто си живея и оставям тази работа на тези,които се интересуват или ги интересувам!![]()
супер усмихната и вечно позитивно настроена.Ненормална оптимистка съм-понякога е супер нервиращо за околните,особено когато не са на кеф,а аз си говоря каквото си знамИначе съм може би най-влюбчивия човек на света..или айде да не се изсилвам-най-влюбчивия,който познавам...и така...за сега толкова.Малко ми е трудно да дам преценка сама за себе си
![]()