- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се възприемата вие самите ?
Аз съм готин,сериозен когато трябва,
можещ,интелигентен,умен,с богата
обща култура,не особено красив,но харесвам
тялото си и лицето си,човек,на когото може
да се разчита,винаги прям и откровен.
Не съм идеален,такива хора няма.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
горе долу съм като авторане понасям когато някой ми се сърди мразя го тфа
точно поради тази причина ме тъпчат и мачкат дори собсвените ми фр . . .
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Еми много обичам да изслушвам хората и винаги ми предават настроението си..Винаги ме е страх,че ще бъда наранена и нямам много доверие на хората...избухлива съм и неописуемо ревнива...абе не си харесвам характера..
Реалист . Обичам да се заяждам особено ,когато съм права. Твърде разсеяна , доста разхвърлена .Твърде наивна .Вярвам на хората безрезервно и често съм наранявана . Добър приятел.Всички, които съм допуснала до себе си знаят ,че могат да имат доверие . Повечето ми приятели са момчета , трудно ми допада момиче като характер. Има и такива единични бройки обаче. Когато не ми пука за някой , наистина не ми пука за него . Лесно се ядосвам , лесно се натъжавам .Когато се сърдя бързо ми минава , но съм и голям инат .Правя се ,че още се сърдя и мога да продължавам дълго така .Понякога това ми е в минус . Винаги съм приятелски настроена към хората дори и ако в миналото са ми направили нещо лошо. Вярвам ,че човек може да се промени стига да иска и да го осъзнава . С много широки пръсти съм , всичко което искам си го купувам . Обичам да имам човек до себе си , но трябва да е стойностен .Иначе просто не се занимавам.Но когато човек си заслужава се раздавам за него , винаги гледам той да е добре , уважавам го и го ценя. Моето си е мое и някой опита ли се да се доближи , съжалява . Не се интересувам от хорското мнение нито за мен , нито за хората до мен . Горделива съм , надута съм , но само за хора които са си го заслужили и за хора , които не ме познават .Обиди ли ме някой , получава си заслуженото . Когато ме наранят ставам най - гадния човек . Обичам истината да се казва винаги и се старая да я казвам . Нямам много капризи , но ако нещо не ми харесва не се срамувам да го кажа или покажа. Обичам решенията да си ги взимам сама и ако сгреша , последиците си ги поемам сама .Отговорна съм във ВСЯКО отношение . Имам големи амбиции и се стремя да ги осъществя . Мечтая , но в рамките на земното . Мразя лъжата , но понякога ми се налага да го правя . Странна съм , но допусна ли човек до себе си се раздавам на макс .
Мога да кажа, че се доверявам много трудно на някого и без това вярвам само на няколко души, които са ми най-ценни.Помагам, ако някой ме помоли и мразя да ме използват.Не се страхувам от почти никого и нищо (може да прозвучи банално, но е така, мразя нещо лошо да се случи по моя вина.Давам всичко за хората до себе си, но очаквам същото.Не понасям предателство и измяна, още по-малко подигравките.Готов съм да вървя срещи целия свят заради своята любов.
Прекалено добра и наивна съм и това са двата недостатъка в характера ми. Винаги помагам на човек в беда с каквото мога, но не винаги ми отвръщат със същото. Не бих казала, че се доверявам лесно, напротив - трудно се доверявам и винаги си имам някакви преубеждения за хората, първо гледам да ги опозная и чак след това говоря за доверие. Лошото е, че доста често се сблъсквам с лицемери и това ми изиграва лоша шега. Мразя лъжата и изневярата като първото съм го прощавала само един път и ми беше много трудно, а второто не ми се е случвало до сега, но съм убедена, че няма да го простя колкото и да обичам този срещу мен тйъ като съм човек на крайностите - "или"-"или"... Не съм отмъстителна, но си признавам, че ми става хубаво, когато на някой му се върне тъпканоКато цяло съм доста позитивно настроена. Оптимистка съм и винаги се опитвам да гледам на нещата от добрата им страна. Много чувствителна натура и лесно ранима - общо взето приемам доста навътре и незначителни неща. Страшен инат съм и съм маниячка на тема чистота
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз съм краен реалист, никога не мисля за най-доброто или най-лошото, просто проверявам какво трябва да се свърши и го върша. Не вярвам на почти никой освен на себе си и тесен кръг други хора. Нямам нищо против да ме лъжат и да ми говорят зад гърба хората за които не ми пука стига да го правят достатъчно кадърно за да не разбера. От друга страна на всяка цена трябва да знам какво мислят за мен малкото хора, които ме интересуват. Не понасям заблудени, дезорганизирани или безотговорни хора. Не съм склонен да помагам на всички и за всичко освен ако нямам много добра причина, не става въпрос за приятел или не ме помолят много учтиво. Прощавам трудно. Мога да бъда много отмъстителен, когато ми изгърмят бушоните. Обичам да изслушвам. Винаги следвам максимата "По всеки въпрос има 2 мнения: моето и грешното" докато някой не ми докаже с нещо солидно че не съм прав. Винаги знам какво искам и в повечето случаи и как да го постигна. Имам 'нестабилно' самочувствие - знам че съм интелигентен, общо взето надежден и преценката ми винаги е трезва, но и че не съм особено хубав. Понякога мога да бъда абсолютно безкомпромисен към другите и много рядко ми се случва да изпитвам някакви огризения на съвестта. За мен никои 100 произволни човека не струва колкото който и да е от приятелите ми или колкото мен самия и съм готов да стъпча всичко на пътя си ако наистина се наложи.
Welcome to the end of the thought process.
Прекалено голям оптимист съм на моменти и понякога много се притеснявам![]()
![]()
Защо си мислиш, че си такъв?
Явно тази част от същността ти преобладава над другите. Избий си тоя филм (на нашенски си език) и така..
Лично аз не съм способна да се опиша, тъй като имам прекалено високо мнение за себе си. Ама и другите са виновни, че ми го нагаждат така. То.. нали знаеш.. когато не спират с комплиментите, когато виждаш, че способностите и действията ти са оценени от хората около теб, когато достатъчно хора ти се възхищават на различни неща, които притежаваш и когато те хвалят, повече от достатъчното и поносимото и ти тръгваш към облаците.![]()
А най-хубавото от всичко е когато необръщаш внимание на лошите неща, думи, приказки и тем подобни![]()
Въобще на мен винаги всичко ми е било розово.![]()
Mnogo otkroven chovek sum s drugite,bivam mnogo doverchiva i tova chesto puti mi izigrava mnogo losha shega,imam romantichna dusha,vqrvam v lubovta,v dulbokite chuvstva,othvurlqm povurhnostnite..vqrvam v dadeni principi,vqrvam v sebe si nai-veche,zashtoto razbrah,che v razlichni dadeni situacii moje da ima nqkoi,no moje i da nqma i ti si chovekut,koito se uteshava i si vduhva novi sili,ti si chovekut na kogoto vinagi mojesh i trqbva da razchitash na purvo mqsto,moga da obicham s cqloto si surce,no i sum mnogo naranena i vupreki vsicho se opitvam da preodoleq tozi strah da se razkriq otnovo,da obicham otnovo do kraen predel,optimist sum,kato cqlo sum dobra dusha,no harakterut mi e izklu4itelno slojen,a za nqkoi dori tejuk,drebnava sum,davam mnogo,no i ochakvam mnogo v zamqna..S dve dumi davam tova,koeto iskam da polucha,ne pravq na drugiq tova,koeto ne bi mi bilo priqtno na men!Ne moga da mrazq,izbuhliva sum,no za jalost imam naistina golqmo surce(za jalost,za6toto kolkoto poveche mojesh da obichash tolkova po uqzvim si za golqma bolka)![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
ami smqtam 4e mom4etata sa ujasni (ni6to li4no)4e 6te prekaram jivota si sama ne obi4am da govorq zad gyrba na drugite kazvam si vsi4ko v o4ite lesno se qdosvammi nai vajnoto e tva
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
хммм колко странно сам да се описваш...обикновенно е по-точно ако някой друг те опише...аз не мога да бъда крайно обективна защото мисля че постъпвам правилно ...знам лиМисля че съм прекалено честна с хората и понякога ги наранявам с директността си.Хората винаги казват "искам истината" но когато им я кажеш доста ги заболява и вече не са ти толкова близки както преди ...друго - на моменти леко надута с нахални хора ...просто не мога да ги изтрая и мисля че изглеждам леко високомерна в очите им
но пък за приятелите си всичко бих направила ... помагам само на хора които го заслужават ..предпочитам малко но пък истински приятели
![]()
Охх.. смеха е полезен, но не и в такова огромно количество..Първоначално написано от mitkom89
Бай Тоя.. е това беше идеалното описание
Автора: Идеална тема, а ако не беше тя нямаже да се посмея на мнението на mitkom89
А сега за мен:
- 1во само да кажа, че не мога да се опиша съвсем точно, другите вече сигорно имат определено мнение за мен
- не съм красавец
- нямам самочувствие от НДК до панаира (както се пее в 1 песен)
- помагам на всеки винаги когато мога и то по всякакъв начин
- обичам романтиката, като правя всякакви романтични неща за любимия човек
- преди да направя нещо, 1во се поставям на мястото на другия и чак тогава взимам решение какво ще направя
- държа на приятелите си, за които когато се наложи правя всичко
Общо взето това е. Не е много добра личностна характеристика, но не се описвам сам какво представлявам, защото всеки много или малко ще доокраси някои неща и ще оръфа други. Затова най-често оставям другите да ме оценят като личност, а не сам да налагам определени качества, за които да претендирам че притежавам и за такива които нямам![]()
Аз сьм голяма лигня..реалист сьм.Обичам да мразя,мразя да бьда мразен.Голям авантаджия сьм,но в някои слу4аи гледам как да угодя пове4е на другите..Злопаметен сьм,оби4ам отмьщението и да се смея на 4уждото нещастие...Но вьпреки това мога да бьда много добьр приятел да изслушвам хората да помагам и т.н...
skype - luso-.-
Тва обикновено оставям на другите да преценят...
Много съм доверчива.Страшно емоционален човек съм.Понякога съм малко двулична и съм доста злобна.Правя много често тъпи грешки с много добри приятели,а с не толкова близките се държа по добре.Малки неща понякога много ме ядосват.Общо взето това е за мен,не съм толкова лоша колкото се описах![]()
попринцип се опитвам възможно най-реално да гледам на нещата,не летя из небесата,а ако случайно се случи винаги има кой да ме преземи(най-често тва е майка ми),което е добре.Трудно се доверявам,много твърдоглава съм ..кът магарене е мн хубаво ...но какво да се прави.Ако обикна някого не бих го предала каквото и да става.Не лъжа.Просто мразя.Ако излъжа после ме гризе съвеста и си казвам
и то става максимум 2 мин след лъжата.Твърде директна съм.Знам че така понякога наранявам хората но по-добре да знаят истината.Друг голам минус ми е ,че мн бързо се паля и приемам мн лично всичко.Абе общо взето станна птица съм и не всеки ме разбира.
Супер усмихната съм. Когато трябва съм реалистка иначе го давам на оптимизъм почти винаги. Страшно много летя в облаците и естествено съм супер отвеяна съм. Когато ходя не забелязвам никой и нищо и след това ме мислят за надута, а аз просто все си блея на някъдеОбожавам да пея песничките от детските филми. Голям инат съм, не особено търпелива, но бързо свиквам с някой работи. Мразя да ме лъжат. Понякога съм огромна егоистка, друг път мисля повече за другите. Обичам да помагам, но съм много наивна ;х
Stay up all night with the stars *
гадно копеле... добър съм само с най-близките ми приятели... за тях всичко мое е и тяхно... за останали съм Сатаната ... много обичам да се карам с някой , а като го видя че се вживява ми става супер весело... Любимата ми дума е "НЕ"
Ами... немога и неискам да се описвам сама. Тези, които трябва, знаят каква съм. Човек неможе да даде точно обективно мнение за себе си, защото самочувствието (наличието на такова или самата му липса) пречи на реалното оценяване.За предпочитане е човек, който добре те познава да каже... А и при мен има доста за писане - и отрицателни и положителни неща, както при всеки. Просто няма смисъл да давам мое мнение, а и тези, които трябва - вече го знаят.Но няма лошо човек да каже как се възприема
![]()
Аз просто, когато пиша обичам да навлизам в подробности, а неискам да ви заболят очите от четене, затова ще се въздържа от собствено "оценяване"И все пак - добра темичка.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
интересно,как никой не казва например неяо лошо за себе си...
Ами мой ред е да се похваля - не съм от хората, които често се усмихват, прекалено сериозна съм и... много неща, които е редно да ме впечатляват дори не ги забелязвам.
Хората като цяло не бих казала, че ме харесват, не съм контактна личност...
Реалист съм, земен човек съм...
Харесва ми повече да мисля, отколкото да говоря простотии. Мълчанието винаги е било за мен по-добрия вариант.
Кариерист съм, държа на своето и реша ли да постигна нещо минавам през всичко и всички и не ме интересува какво ще стане.
Не харесвам хората да знаят много за мен, даже напротив - искам да знаят по-малко за мен, за да не ме предават.
Затварям се много лесно в себе си, трудно се довеорявам, трудно се поддавам на манипулации, обичам спокойния живот, обичам постоянството.
Приятелите ми мислят,че съм много позитивен човек.Постоянно съм с усмивка на лицето.Лесно се ядосвам,лесно ми минава.Но трудно прощавам предателство и каквото и да е...Дори в повечето случаи не прощавам.
Не съм притеснителна,напротив даже съм си отворена.Общителна съм.
Но много малко хора ме познават добре-предпочитам да е така.![]()
Обичам да помагам на хората.Бе,добра душа съм си.Понякога голямата уста ми създава проблеми,ама работя по въпроса да си затварям устата от време на време.![]()
Иначе съм много упорита,ама много.Понякога даже нервирам околните.![]()
Но не съм наивна.И се гордея с това.
Еми това съм аз.![]()