- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се възприемата вие самите ?
Прекалено разсеяна съм,чак сама се дразня на себе си. Имам си доста ужасен инат и лесно мога да изкарам от контрол хората. По ред причини се привързвам доста трудно,всъщност по принцип не съм от най-общителните. Не правя особено добро първо впечатление. Не се сърдя лесно,обаче стане лии.... Не мога да вземам решения..
Мисля,че мога да бъда много отговорна и по свой си начин(неразбираем за другите) подредена.Амбициозна и упорита съм. Понякога се усещам,че искам да угодя на всички,което страшно много ме дразни. В продължение на час мога да премина през всички възможни настроения и то без определена причина. Оптимистка съм,оптимистка мечтателка..
Абе като цяло не съм особено добър характер,обаче пък аз си се харесвам![]()
Почти винаги, когато става дума за любими хора съм крайна песимистка.
Винаги първо обмислям, какво ще правя ако е станало нещо лошо.
Отдавам се до край на човека, който обичам.
Предоверявам се.
Когато обичам, обичам истински.
Правя всичко за приятелите си, за разлика от тях.
Ядосвам се за много глупости.
Напоследък малко злобея.
Голям инат съм.
Чувствам се като най-големия карък, който може да съществува някъде...![]()
![]()
![]()
Наивна,влюбчива,луда глава.Обичам да рискувам.Мразя,когато всеки ден е един и същ...Търся нещо ново и непознато.Нещо-лудо.Голям инат съм,когато искам нещо-си го взимам.Мечтая,даже прекалено...
Обичам да съм в компания на момчета,отколкото на момичета.Обичам да изслушвам и помагам.Тогава и аз се чувствам щастлива,когато виждам,че хората са щастливи.Мразя лицемерието най-много от всичко на този свят.Харесвам истинските хора,които казват всичко в прав текст.Пряма съм,даже прекалено...С риск понякога да обидя някого.Доста избухлива съм,най-малкото нещо може да ме подразни.
Имам повече отрицателни,отколкото положителни черти,но това е.
![]()
аз съм си обикновен човек съм си.
Искам да ми вземеш Aston Martin One-77Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ми не... аз съм обикновен човек съм си!![]()
и така де... оптимист, с чувство за хуморреалист преди всичко, бих казала че съм зряла за възрастта си, знам къде е границата за нещо и спирам... знам кое е правилното решение...
прекалено емоционална съм, в опр моменти когато съм сред хора мога да се владея... /работих по въпроса и успях.... / но отида ли си вкъщи, когато съм сама, рева е неизбежен![]()
обичам ли... обичам истински, добър слушател и приятел съм... и голям ИНАТ.... мн голямтова може би мъничко ми пречи в някои ситуации.... / ами тука не работя по въпроса... но и не смятам...
/
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Вярвам, че не съм позьор, не особено оптимистичен,
извънредно инатлив човек, понякога конфликтен, интелегентен,
харесвам си външния вид, не съм алчен, човек на деня, може би съм
малко сбъркан, обичам да рискувам. Има още много...мързелив също![]()
От тебе друго не очаквам да искаш...Първоначално написано от Whyniser
![]()
![]()
ами...аз лично се приемам като слаба личност...мисля повече за другите от колкото за самата себе си,много лесно се доверявам.Доста често ми става гадно за най-малкото...а ми трябва още по-малко за да се усмихна отновота...май доста малко хора ме приемат такава каквато съм.Има едни моменти дето ми избива да викам и като се ядосам викам и доста често се карам с приятелите си
те поне май ми свикнаха
Не се мисля за красива...даже доста често стоя по-настрана от шумни компании докато не свикна-май на всеки му трябва малко време да се приобщи-на мен са ми нужни около 20-30 мин
май е това
![]()
![]()
![]()
Веселячка съм, винаги усмихната, но за жалост често зад усмивката си крия много тъга. В последно време се опитвам да го променя. Просто съм човек, който споделя, но не споделя онова, което всъщност иска, защото знае че е по-доре никой да не знае.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами,много променлив характер съм.Вярвам в доброто в хората и знам,че то надделява.
Малко съм самовлюбена и т.н.
Но като цяло съм хубав човек![]()
:Чешит!
Reality is wrong. Dreams are for real
Не се слагам в опрделен тип хора, защото май страдам от раздвоение на личността. Не съм открила себе си и се държа по различен начин в зависимост от компанията, с която съм. Това вероятно ме прави лицемерна, но съвсем не това е целта ми.
Малко са факторите, които могат да ме ощастливят. До сега май не съм била истински щастлива, само доволна.. С нетърпение чакам да ме споходи някакъв вид щастие, но май ще си остана с чакането.
По принцип съм доста харесвана в училище и извън него, защото познавам идиотите, които ме заобикалят и знам какво ще им се хареса. Някак си съм спечелила примитивното им уважение от предишните години на преструвки, сега въобще не ми пука какво, с кого и защо става. Поддържам някаква заинтересованост, когато имам нужда от нещо, или когато толкова ми досадят с вечния въпрос "Какво е станало?!", че не мога да ги изтърпя.
От написаното до тук излиза, че съм супер депресиран и песимистичен човек, а всъщност не е така. Има опрделени хора, с които мога да бъда себе си, просто контактите ми с тях са силно ограничени.
А има и дни, в които съм супер засмяна, жизнерадостна и т.н. Буквално фонтан от енергия, но тези дни са голяма рядкост напоследък, за мое щастие..
Mn sum emocionalna,haresva mi da se zapoznavam s novi hora,vinagi se zabavlqvam.Obi4am priqtelite si i im vqrvam dosta,do sega ne sa me predavali/da 4ykna na durvo![]()
/.Interesna li4nost sum,obi4am da zabavlqvam priqtelite si,dori,kogato sa tujni,az edinstvenno moga da gi razveselq,za koeto sum 6astliva.Obi4am da riskyvam,imam dosta golqmo vuobrajenie,ymna sum i se durja kum horata,taka,kakto te kum men!Mn sum romanti4na,ne obi4am licemerite,kyrvite i dvyli4nicite.Malko sum ligava,no burzo se opravqm,ponqkoga mn se obqsnqvam,no tova ne e problem.Haresvam se takava,kakvato sum!
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
[20:11:41] [₪]I۰A۰B[Ξ]: аз пък те обичам такава,каквато си!Първоначално написано от soul1199
[20:11:43] [₪]I۰A۰B[Ξ]: (h)
голям песимист съм...
много обичам да се лигавя...че мн имам да крия от хората
гледам на тези около мен да им е забавно
ама понякога се сдухвам и заебавам сички...тогава си слушам музиката с кутийка Marlboro
обичам да се усмихвам..преди бях адски чувствителна..но един човек ме промени изцяло
сега мога смело да кажа че съм силен човек...духовно..но и силните си имат слабости (само в една ситуация съм тотално безхарактерна)
знам какво искам и как да го постигна
обичам да побърквам момчетата с които ходя....да лудват по мен![]()
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
От мене не знаеш какво да очаквашПървоначално написано от slun4ice_90
. И аз исках да дойдеше на Сандански ама на
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
НЕ СЪМ СВИКНАЛ ДА ГУБЯ, НИТО ДА РИСКУВАМ. НО БИХ ИСКАЛ ДА СЕ НАУЧА.
НЕ ОЧАКВАМ НИЩО ОТ ХОРАТА, НИТО ИМ СЕ ДОВЕРЯВАМ ЛЕСНО.
НО ВИНАГИ СЕ ОПИТВАМ ДА ВРЪЩАМ КАКВОТО ПОЛУЧАВАМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ ГЛЕДАМ ДОБРЕ НА СВЕТА И ХОРАТА, НИТО НА БЪДЕЩЕТО ИМ.
КОГАТО ОБИЧАМ, ОБИЧАМ ИСТИНСКИ И ДАВАМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ, НО АКО НЕ МИ СЕ ОЦЕНЯВА И ВРЪЩА СЕ ПРИМИРЯВАМ И ИЗЧЕЗВАМ НАДАЛЕЧ И ПОНЯКОГА
НАМРАЗВАМ.
НЕМИ ПУКА ЗА ХОРСКОТО МНЕНИЕ. ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯКОИ СЪВЕТИ ГИ ИМАМ В ПРЕДВИД.
НЕ СЪМ 100% НЕПУКИСТ, НЯКОИ НЕЩА НА ИСТИНА УСПЯВАТ ДА МЕ НАТЪЖАТ АДСКИ ДЪЛБОКО.
ОБИКНОВЕНО ГЛЕДАМ НА НЕЩАТА ДОСТА ПЕСИМИСТИЧНО, ВЪПРЕКИ ЧЕ ПОНЯКОГА СЪМ ОПТИМИСТ.
МРАЗЯ ДА МИ Е КРИВО, САМОТНО И НЕЩАСТНО. ТОГАВА СЪМ АДСКИ ЗЪЛ, ЛУД И ПЕСИМИСТИЧЕН, И СЕ ПОБЪРКВАМ.
ИЗКЛЮЧВАМ СЕ ОТ ПОЧТИ ВСИЧКО И ИЗПАДАМ В АДСКА МЕЛАНХОЛИЯ И ПОНЯКОГА ГНЯВ.
ПОНЯКОГА СЕ ЧУВСТВАМ АДСКИ СТРАННО, ЧУВСТВАМ СЕ КАТО ДРУГ ЧОВЕК С ДРУГА ДУША КОЙТО Е ИДЕАЛЕН, СЪВЪРШЕН И В ДРУГ ЖИВОТ.
МРАЗЯ ДА МИ ЗАПОВЯДВАТ И КОНТРОЛИРАТ.
МРАЗЯ НЕЩО ДА Е НЕСПРАВЕДЛИВО.
ОТМЪСТИТЕЛЕН СЪМ.
НЕ ПРОЩАВАМ ПРЕДАТЕЛСТВОТО.
ОТ МЪЛЧАЛИВИТЕ СЪМ АКО НЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ.
ОПТИМИСТ СЪМ НО МНОГО РЯДКО ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕ ОПИТВАМ.
ОБИЧАМ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ, С ТЕЗИ КОИТО НЕ ПОНАСЯМ.
ЯДОСВАМ СЕ И ЗА ДОСТА ГЛУПОСТИ.
НАПОСЛЕДЪК СЪМ СУПЕР ЗЪЛ.
ПОНЯКОГА СЪМ ДОСТА НАСИЛСТВЕН.
ПОНЯКОГА ЗАВИЖДАМ.
ПОНЯКОГА РЕВНУВАМ.
ОБОЖАВАМ КОНТРОЛА.
ОБИЧАМ ФИЛОСОФИЯТА.
ОБИЧАМ ДА ТРОВЯ И ДА ПСУВАМ.
ОБИЧАМ ДА МРАЗЯ.
ОБИЧАМ ДА ОБИЧАМ.
ОБИЧАМ ДА МЕ ОБИЧАТ.
ОБИЧАМ ДА МИ Е ЩАСТЛИВО И ВЕСЕЛО.
ОБИЧАМ ДА ПЕЧЕЛЯ И ДА СЕ РАДВАМ.
ОБИЧАМ ДА ФАНТАЗИРАМ И ДА МЕДИТИРАМ.
ОБИЧАМ ЕВОЛЮЦИЯТА. И ПОДОБРЕНИЕТО.
ОБИЧАМ ДА ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ УСПЕЯ.
УМЕН СЪМ.
ПЕРФЕКЦИОНИСТ СЪМ.
МАНИАК СЪМ.
МЪЛЧАЛИВ СЪМ.
ОТКРОВЕН СЪМ.
ПОДРЕДЕН СЪМ.
НЕРВЕН СЪМ.
НЕ СЪМ АЛЧЕН.
НЕ СЪМ ЛИЦЕМЕР.
НЕ СЪМ КАПРИЗЕН.
НЕ СЪМ ЛИГЛЬО.
НЕ СЪМ ИНАТ.
НЕ СЪМ ЩАСТЛИВ.
НЕ СЪМ НАХАЛЕН.
МРАЗЯ ДА СЕ ОПЛАКВАМ.
ПРИЗНАВАМ ГРЕШКИТЕ МИ.
ДОСТА МЪРЗЕЛИВ СЪМ.
НЕ МИ ПУКА АКО МЕ МРАЗЯТ.
ПОНЯКОГА КРИЯ ЕМОЦИИТЕ СИ.
ПОНЯКОГА СЪМ СРАМЕЖЛИВ.
ИМАМ МАЛКО ХУМОР.
МНОГО СЪМ САМОТЕН.
И МНОГО ОТЧАЯН.
НИКОГА НЕ СЕ СТРЕМЯ ДА ПРОМЕНЯМ НЯКОГО.
ПОНЯКОГА СТАВАМ МНОГО ЕМОЦИОНАЛЕН.
ДОБЪР И ЛОШ СЪМ. ВСЯКО ЕДНО ПОДРЕД.
МОГА ДА КАЖА ДОРИ ЧЕ И КЪСМЕТ НЯМАМ.
ЗНАМ КАКВО ИСКАМ, НО НЕ ВИНАГИ КАК ДА ГО ПОСТИГНА.
ПОНЯКОГА ПРОСТОТИИТЕ МИ ДОСТАВЯТ УДОВОЛСТВИЕ И МЕ РАЗСМИВАТ.
РЯДКО ПИЯ.
РЯДКО ХОДЯ НА ДИСКОТЕКА.
РЯДКО СЕ СЪБИРАМ С ПРИЯТЕЛИ.
ОЩЕ ПО РЯДКО ГОВОРЯ С ЖЕНИ.
НЕ СЪМ КОНТАКТНА ЛИЧНОСТ.
НЕ СЕ ИМАМ ЗА КРАСИВ И ХАРЕСВАН.
НЕ ПОНАСЯМ ВСЕЗНАЙКОВЦИТЕ И ОТВОРКОВЦИТЕ.
НЕ ВЯРВАМ В ГОСПОД ДОКАТО НЕ ГО ВИДЯ.
НЕ ПОНАСЯМ ДЪРВЕНИТЕ ФИЛОСОФИ.
ОЦЕНЯВАМ ЧОВЕКА ПО ТОВА КАК СЕ ОТНАСЯ С МЕН.
ТОТАЛНО МРАЗЯ НАРКОТИЦИТЕ И ЦИГАРИТЕ.
РЯДКО СЕ УСМИХВАМ ЩОТО СЪМ ДОСТА СЕРИОЗЕН ИЛИ СЪМ ПАК В АДСКАТА МЕЛАНХОЛИЯ.
НЕ ПОНАСЯМ ХЕЙТЪРТЕ КОИТО СА СРЕЩУ МЕН, ВЪПРЕКИ ЧЕ ПОНЯКОГА И АЗ СЪМ ХЕЙТЪР.
СЛЕД КОЕТО СТИГАМ ДО ИЗВОДА ЧЕ МОГА ДА СЕ НАРЕКА ЕГОИСТ.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Първоначално написано от Whyniser
Znam az ei...
Iskam mnogo da doida v Sandanski,no za sega nqmam pyt natam...Moje lqtoto da namina.
![]()
А трябва да можеш.Първоначално написано от FlashMX
По темата - не стоя прекалено близо за да не се натрапвам.Не стоя и прекалено далеч за да не ме забравят. Човек реалист, който си знае възможностите. Смятам че ако опиташ може и да се провалиш. Но ако не опиташ - няма начин да спечелиш. Вярвам, в себе си на първо място и на хората с които общувам.
С няколко думички - прагматик, който си улеснява живота по всеки възможен начин. Обичам да помагам не тези които искат да успеят.
И не на последно място - имам чаровна усмивка
Мозък - махни си CapsLock-а![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много съм наивна! Предоверявам се често на хора, които не заслужават! Избухлива съм. Винаги, когато нещо ме ядоса си го изкарвам на човек, който е заслужил или ме е предизвикал. Обичам да отговарям и да казвам истината в очите! Когато някой ме подцени и надцни себе си, надуе се, има се за много Голям го връщам в реалността. Реалистка съм!
Много обичам да обичам! Обичам да давам обичта и любовта си, но само на хора, които я заслужават! Не съм много влюбчива! Обичам да съм обичана! Много съм чувствителна, сантиментална. Мога да плача и от мъка, но и от щастие. Съпричастна съм към щастието/нещастието на другите.
Обичам динамиката, риска, тръпката, момента, мига... Всичко, което увеличава адренали в кръвта. Обичам разнообразието. Опитвам се всеки ден да е различен да има нещо, което да ме развълнува. Свободолюбива съм. Срамежлива съм, но само понякога с непознати. Контактна съм, приятелски настроена към почти всичко, приказлива.. Ценя хората, които умеят да бъдат искрени и да си казват всичко в очите! Не живея в измислен свят, в който по цял ден " да си режа и лепя.." Обичам разнообразието, новите неща. Интересувам се от всичко ново и стойностно за мен.
Романтична съм! Искренна.... Смея да кажа, че съм себе си във всеки един момент! Не съм поза, не поддръжавам на никого, не си лепвам сама някакви определения (гангста, емо, кифла..). Никога не си се определям сама: "ОХ, колко съм готина, красива днес", самото съвършенство", "много съм яка днес. Направо не мога да се нагледам"...
Не мисля, 4е е най -удачно аз да се описвам, но пък е важно качество да можеш да оцениш себе си РЕАЛНО!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Описвам се като спокойно и кротко 14-годишно момиче.Не се заяждам с никой,стоя на страни.Не съм доверчива.Пред хората съм по-спокойна,но иначе когато съм с приятелите ми се отпускам и съм весела.Не пия и не пуша.Когато има нещо,което ме нервира си премълчавам,за да не тормозя любимите хора за мен.Имам високо самочувствие,което според мен е хубаво,защото ми оправя настроението.Иначе винаги съм в настроение.И винаги,когато някой ме потърси му обръщам нужното внимание.. Г/Д това съм аз :P