Здравейте!Пиша тази тема заради хилядите "знаещи" в този сайт...защо всички се имате за така големи не мога да разбера Всеки 3 тук пише че някой е пикла лигла курва и т.н.В какво се превърнаха всички...жалка работа.Ако не си ебаси фешъна ще си някой размъкнат скинар металист или емо (puke) Защо няма никакъв контрол в този сайт ? Защо се допуска да се пишат хиляди глупави теми като "ама аз курва ли съм" "офф ебах са и ся ме заряза" и прочие...А относно коментарите думи нямам....хиляди подигравки и безсмислени мнения...Дори и да се опитваш да погледнеш някоя интересна тема тя се оказва пълен боклук...то няма ли изказвания от рода "аз не съм такава" или "ти си малка 15 год пикла" и т.н. Нима тинейджърството не е в този период?Защо така сте се озлобили към хората...Мисля че ако на един въпрос от рода "на 13 съм и нз дали да се еба" отговорите "ти си малка дрисла ,само ще подтикнете тая "малка дрисла" да направи точно това....Просто се чудя защо вече има 10 от 10000 мнения със смислено съдаржание Кажете и вие какво мислите по въпроса и се надявам да се въздържате от обидни реплики...