аз съм интровертен тип, моят вътрешен свят е най-важен. не ме интересува какво се случва в реалния и не обичам да съм реалист. трудно допускам някой до своя си свят, и с право - първия и последен, когото допуснах ме предаде.
мисля, че съм егоцентрик относно всичко което ме заобикаля и за чуждите хора - мнението им няма никаква тежест за мен, защото каквото мисля аз - това е правилното! може би затова не обичам да не става така както искам аз, просто обичам да имам контрол над нещата... бих казал че лесно се сприятелявам с хората, но само ако имаме сходни виждания или докато открия че се разминават. имаме ли различия е трудно. но за приятелите си съм винаги готов на всичко, но някой предаде ли доверието ми, не му цепя басма повече. както мога да помогна на най-добрите си приятели дори и да заровят труп и да стана съучастник, така мога и да не говоря на някого с години (има такива случаи). и когато обичам, обичам истински и силно. гледам да не мразя.
бих казал също, че намирам общ език много по-лесно с момичетата, отколкото с момчетата, което е продиктувано сигурно от това че имам повече приятели момичета.